Το θέμα με την συγκεκριμένη παράγραφο και γενικότερα το ποστ είναι ότι το βλέπεις όλο σαν μία ανταπόδοση, αλλά το να βασίζεις ολόκληρη σχέση πάνω σε κάτι τέτοιο μου φαίνεται σαθρό (προσωπικά). Εγώ περιποιούμαι κάποιον γιατί μου αρέσει και ο άλλος με προστατεύει αν και εφόσον χρειαστεί γιατί με νοιάζεται, αλλά δεν θα έπρεπε το ένα να είναι συνάρτηση του άλλου. Στην τελική, κι εγώ μπορεί να θέλω να με περιποιηθεί ο άντρας μου και να μου μαγειρέψει ένα φαγητό (fun fact ότι το θέμα μαγείρεμα στο σπίτι το έχω λυμένο ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ

), και αντίστοιχα το ότι του σιδερώνω πουκάμισα, του έχω πάντα πλυμένα ρούχα κοκ, είναι μια μορφή προστασίας από κακεντρεχή σχόλια ή κακές εντυπώσεις στον κοινωνικό του περίγυρο.
Επίσης αυτά τα ποστ από κάποιους του στυλ "άμα ο άλλος σας χουφτώσει ή σας την πέσει και ο δικός σας δεν αντιδράσει κλπ", δηλ αν γυρνώντας από την δουλειά μέσα στο λεωφορείο ο άλλος μου πιάσει τον κώλο πρέπει να γυρίσω σπίτι με σκιτσογράφο της αστυνομίας για να ξέρει ποιον να δείρει ο άντρας μου; Ή είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι για κάθε ένα γεγονός που γίνεται παρουσία άντρα-προστάτη, δεν υπάρχουν άλλα 1,2,5,100 που αποκρύπτει η ίδια γυναίκα επειδή ξέρει ότι ό,τι και να κάνει, σε όποιον άντρα-προστάτη και να το πει, θα συνεχίσει να είναι απροστάτευτη γιατί by defalut δεν γεννήθηκε με πουλί και αρχίδια;