PYLH
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Μαριος:ισως χρειαστεις λιγο χρονο μεχρι να συνηθισεις τα πληκτρα αφης που εχει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Τα κουμπιά του K810 είναι λίγο μικρούλικα, πήγαινε σε ένα μαγαζί να τα δεις live. Αυτά με χαλάνε σε αυτό το κινητό...
PYLH
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Ίδια τηλέφωνα είναι, μόνο το σχέδιο αλλάζει.Υπάρχει το Κ800i και το Κ810 πού έχει μεγαλύτερα πλήκτρα. Έτσι μού είπαν τουλάχιστον,δεν το έχω δεί! Θα πάω σ'ένα κατάστημα να τα δώ όλα από κοντά. Πάντως,ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους!Με βοηθήσατε πάρα πολύ!!!
![]()

PYLH
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Το Ν73 έχει πολύ μεγάλο δείκτη sar.Καλημέρα σ'όλους!@Lorien : σ'ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να με βόηθήσεις.
Είμαι ανάμεσα στο ΝΟΚΙΑ Ν73,το S.ERICSON Κ810i και το SAMSUNG U600,(όπου αρχικά μου είχε προτείνει ο Mario).

boat : εχει μεγαλουτσικο sar , αλλα τα τελευταιας τεχνολογιας κινητα ολα ανεβαζουν τιμες. Το παν ειναι να χρησημοποιεις bluetooth , να εχεις καλο σημα (το sar ειναι πιο χαμηλο οταν εχεις καλο σημα) και να μην το εχεις κολλημενο πανω σου ολη μερα.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ναι αλλά δε μπορείς να είσαι μονίμως με ένα bt ακουστικό στο αυτί.borat : εχει μεγαλουτσικο sar , αλλα τα τελευταιας τεχνολογιας κινητα ολα ανεβαζουν τιμες. Το παν ειναι να χρησημοποιεις bluetooth , να εχεις καλο σημα (το sar ειναι πιο χαμηλο οταν εχεις καλο σημα) και να μην το εχεις κολλημενο πανω σου ολη μερα.

Το θεμα ειναι οτι οσο εξελισονται τα κινητα το sar ανεβηκε. Πολυ χαμηλο εχουν ειτε κινητα παλια, ειτε κινητα με περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με τα top μοντελα.
Το sar και οι ακτινοβολιες κλπ, ειναι ενδεικτικα στοιχεια, που μετρωνται σε ειδικες συνθηκες. Αν πχ δε μιλας πανω απο 5 λεπτα με το κινητο στο αυτι, δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα ποσο sar εχει το κινητο. Αν μιλας ομως μιση και μια ωρα...

Guest 990498
Επισκέπτης

PYLH
Δραστήριο μέλος

Δλδ με 110 Ευρώ πάγιο έχω: 300 λεπτά δωρεαν ομιλίας το μήνα πρός σταθερά ή κινητά,(για 3 μήνες βέβαια θα έχω +500 λεπτά δωρεάν πρός σταθερά μόνο,που είναι κι αυτό προσφορά της Vodafone),150 sms δωρεάν, έναν ακόμα αριθμό αφού επέλεξα ένα οικογενειακό πακέτο,με δωρεάν τις "μεταξύ" τους κλήσεις, απεριόριστα, και που μάλλον θα το δώσω στον γιό μου,το internet που προανέφερα....,αυτά!!!
Και έδωσα μόνο 12 Ευρώ για μία θήκη για το κινητό πού αγόρασα.

Σας ευχαριστώ ειλιρινά για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!

Καλό καλοκαίρι!!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πολύ καλή επιλογή, κάλυψες όλες σου τις ανάγκες.Καλημέρα!Επιτέλους αποφάσισα!
Αγόρασα το Sony Ericson K810i εντελώς δωρεάν,πήρα δώρο το Vodafone Mobile Connect Modem,(πού κόστιζε 290 ευρώ),άρα έχω νετ άσχετα από το κινητό μου. Θα πληρώνω 35Ε πάγιο το μήνα για 80ΜΒ,αλλά έως 31/9 έχω εντελώς δωρεάν, απεριόριστο χρόνο πλοήγησης.Είναι μια προσφορά της Vodafone για αυτό το διάστημα.Άλλαξα κι όλο το πρόγραμμα που είχα,αφού έμεινα πάνω από 2,5 ώρες στο κατάστημα
για να κάνω όλα αυτά,αλλά πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή γενικότερα.Θα ήθελα την γνώμη σας βέβαια!
![]()
Δλδ με 110 Ευρώ πάγιο έχω: 300 λεπτά δωρεαν ομιλίας το μήνα πρός σταθερά ή κινητά,(για 3 μήνες βέβαια θα έχω +500 λεπτά δωρεάν πρός σταθερά μόνο,που είναι κι αυτό προσφορά της Vodafone),150 sms δωρεάν, έναν ακόμα αριθμό αφού επέλεξα ένα οικογενειακό πακέτο,με δωρεάν τις "μεταξύ" τους κλήσεις, απεριόριστα, και που μάλλον θα το δώσω στον γιό μου,το internet που προανέφερα....,αυτά!!!
Και έδωσα μόνο 12 Ευρώ για μία θήκη για το κινητό πού αγόρασα.![]()
Σας ευχαριστώ ειλιρινά για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!![]()
Καλό καλοκαίρι!!!![]()

PYLH
Δραστήριο μέλος

[ Λείπω σε διακοπές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.