Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.744 μηνύματα.
Τι άποψη έχετε για το φλέρτ / "καμάκι" εν ώρα εργασίας του άλλου;
Υπάρχουν διαφορετικές οπτικές στο θέμα γι' αυτό το θίγω.
Μερικοί θεωρούν απαράδεκτο να "ενοχλείς" τον άλλον την ώρα που εργάζεται.
Άλλοι θεωρούν ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Άλλοι θέτουν ως παράμετρο και το είδος της εργασίας που κάνει ο άλλος / η άλλη (πχ εργασία σε καφέ / μπαρ κτλ μπορούν να προσφέρονται παραπάνω για φλερτ).
Δικό σας!
Υπάρχουν διαφορετικές οπτικές στο θέμα γι' αυτό το θίγω.
Μερικοί θεωρούν απαράδεκτο να "ενοχλείς" τον άλλον την ώρα που εργάζεται.
Άλλοι θεωρούν ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Άλλοι θέτουν ως παράμετρο και το είδος της εργασίας που κάνει ο άλλος / η άλλη (πχ εργασία σε καφέ / μπαρ κτλ μπορούν να προσφέρονται παραπάνω για φλερτ).
Δικό σας!
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.610 μηνύματα.
Εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, δεν βάζεις την ψιψί σου.. 

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.
η ουρολόγος μου είχε βάλει δάχτυλο, για να εξετάσει τον προστάτη. και εγώ δεν είπα/έκανα τίποτα. δεν ξέρω αν μετράει αυτό. 

parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.610 μηνύματα.
0,58 ng/ml στο P.S.A. ειδικό προστατικό αντιγόνο. Ούτε 18χρονα τέτοια χαμηλή τιμή!η ουρολόγος μου είχε βάλει δάχτυλο, για να εξετάσει τον προστάτη. και εγώ δεν είπα/έκανα τίποτα. δεν ξέρω αν μετράει αυτό.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool