Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Και ναι κυριοι του Μεγκα και του ΑΝΤ1 μπορει το 50-50, το Καφε της Χαρας κλπ να ειχαν τηλεθεαση οταν τα πρωτοδειχνατε αλλα μετα την 20στη επαναληψη δν αντεχονται ουτε απο τους μεγαλους φαν της εκαστοτε σειρας. Εξαιρειται το Κων/νου κι Ελενης που εχει παιχτει ν φορες σε επαναληψη, οπου ν τεινει στο απειρο.
Α επισης εχω βαρεθει να βλεπω τον τυπο απο τη Θεσσαλονικη που μια διαφημιζει εντομοαπωθητικα, μια διαφημιζει πιεσομετρα, μια μπαλες για τα χρωματιστα στο πλυντηριο και το τελευταιο χιτ με την εξυπνη σιτα που δν την περναει ουτε κροκοδειλος, οχι κουνουπι.
Α εχω βαρεθει και το Λαζοπουλο, ολη τη χρονια επαιζε μονιμα τριτη-σαββατο. Ναι καποτε ηταν εξυπνο το χιουμορ του και ναι καποτε καυτηριαζε τα παντα και ναι καποτε εδειχνε αστεια βιντεο αλλα ολα αυτα ηταν καποτε. Τωρα απλα χρησιμοποιει την εκπομπη για να κανει πολιτικη προπαγανδα, πηγαινει τη Ρωπα να στριγκλιζει και να λεει τα ιδια και τα ιδια, λεει κανα κρυο ανεκδοτο για τη γρια και τις κλανιες και αναπαραγει βιντεο που ο Κανακης κι ο Θεμος εχουν παιξει πριν δυο βδομαδες.
Βαρεθηκα επισης να βλεπω συνεχεια διαφημισεις Vodafone και Cosmote.
Τι αλλο βαρεθηκα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω σε όλα αυτά και θα προσθέσω επίσης και τη μαλακία διαφήμιση του Jumbo django που κάθε φορά που ανοίγω τηλεόραση την πετυχαίνω.Η ελευθερη τηλεοραση εχει καταντησει βαρετη μεχρι αηδιας. Απο τη μια τουρκικο στο τουρκικο κι απο την αλλη σηριαλ που τα εχει παιξει 20 φορες επαναληψη.
Και ναι κυριοι του Μεγκα και του ΑΝΤ1 μπορει το 50-50, το Καφε της Χαρας κλπ να ειχαν τηλεθεαση οταν τα πρωτοδειχνατε αλλα μετα την 20στη επαναληψη δν αντεχονται ουτε απο τους μεγαλους φαν της εκαστοτε σειρας. Εξαιρειται το Κων/νου κι Ελενης που εχει παιχτει ν φορες σε επαναληψη, οπου ν τεινει στο απειρο.
Α επισης εχω βαρεθει να βλεπω τον τυπο απο τη Θεσσαλονικη που μια διαφημιζει εντομοαπωθητικα, μια διαφημιζει πιεσομετρα, μια μπαλες για τα χρωματιστα στο πλυντηριο και το τελευταιο χιτ με την εξυπνη σιτα που δν την περναει ουτε κροκοδειλος, οχι κουνουπι.
Α εχω βαρεθει και το Λαζοπουλο, ολη τη χρονια επαιζε μονιμα τριτη-σαββατο. Ναι καποτε ηταν εξυπνο το χιουμορ του και ναι καποτε καυτηριαζε τα παντα και ναι καποτε εδειχνε αστεια βιντεο αλλα ολα αυτα ηταν καποτε. Τωρα απλα χρησιμοποιει την εκπομπη για να κανει πολιτικη προπαγανδα, πηγαινει τη Ρωπα να στριγκλιζει και να λεει τα ιδια και τα ιδια, λεει κανα κρυο ανεκδοτο για τη γρια και τις κλανιες και αναπαραγει βιντεο που ο Κανακης κι ο Θεμος εχουν παιξει πριν δυο βδομαδες.
Βαρεθηκα επισης να βλεπω συνεχεια διαφημισεις Vodafone και Cosmote.
Τι αλλο βαρεθηκα?![]()
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τη διαφήμιση τύπου telemarketing για την έξυπνη σίτα!![]()
για τα παιδια σας, τα μωρα σας, τα κατοικιδια σας

Dias
Επιφανές μέλος

για τα παιδια σας, τα μωρα σας, τα κατοικιδια σας![]()
Πλάκα - πλάκα η έξυπνη σίτα έχει ξεσκιστεί να πουλάει. (Τη βλέπω διαρκώς στα παράθυρα και τα μπαλκόνια στη γειτονιά μου και αλλού).Κι εγώ δεν την παλεύω με την έξυπνη σίτα..

challenger
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Πάντως αν την βάζει τόσο συχνά όσο έβαζε το pretty bra καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας.
Itach1
Διάσημο μέλος

Τούρκικα
Τούρκικα
Καλύτερα να βλέπω 2 ώρες pretty bra.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

πριτι μπρά, τζάμπο, σιτα. Και μετά σε λένε για κινεζικά βασανιστήρια και μαλακίες.
Αυτά ακριβώς

Πλάκα - πλάκα η έξυπνη σίτα έχει ξεσκιστεί να πουλάει. (Τη βλέπω διαρκώς στα παράθυρα και τα μπαλκόνια στη γειτονιά μου και αλλού).
![]()
Με τέτοια πλύση εγκεφάλου που έκαναν στους τηλεθεατές, λογικό μου ακούγεται... αλλά και μόνο για να σταματήσω να την βλέπω θα την έπαιρνα

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλάκα - πλάκα η έξυπνη σίτα έχει ξεσκιστεί να πουλάει. (Τη βλέπω διαρκώς στα παράθυρα και τα μπαλκόνια στη γειτονιά μου και αλλού).
![]()
παροτι ειναι και τελος σεζον ε?

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αα και κάτι άλλο, δεν ξέρω αν είχατε ακούσει πως η "μαγική" μπάλα για το πλυντήριο -που όπως έλεγε η διαφήμιση, αντικαθιστά το απορρυπαντικό- και το άλλο που διώχνει τα κουνούπια έφαγαν πρόστιμο για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού! Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι Pretty Bra δεν έφαγε πρόστιμο και έτσι θα έχουμε την χαρά να παρακολουθούμε τις διαφημίσεις του με τις ώρες όλη τη σεζόν!!!

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

aceBill
Νεοφερμένο μέλος

paul95
Δραστήριο μέλος

Α, και τα Τούρκικα και τα Βραζιλιάνικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.