Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

06-08-24

06:39
Να εξηγήσω, μου αρέσουν πολύ.τα χρώματα.. τα έντονα και τα παστελ...
Μου αρέσει να βάφω τα πάντα μέσα στο σπιτι μας, να αλλάζω θέσεις στα πράγματα και να φτιάχνω αντικείμενα.. μου αρεσει στο σπίτι τα πράγματα να έχουν την θέση τους και να φαίνεται τακροποιημενο στο μάτι τουλάχιστον χαχαχα (συχνά δεν είναι, αλλά.μου αρέσει όταν ειναι) .
Αλλά!
Με ενα μέρος ειμαι αναποφασιστη ,δεν μπορώ να αποφασίσω και κάθε 1-2 μήνες το αλλάζω εντελώς... το τι έχω πάνω στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου...
Νιώθω τόσο αναποσφασιστη εκεί όπως όταν είμαι στο περίπτερο και χρειάζεται να διαλέξω τσίχλες.. (μόνο στα σημαντικά ξέρω απόλυτα τι θέλω χαχαχα)
Τι έχετε αυτόν τον καιρό πάνω από τα κρεβάτια σας?
Εγω: σε φάση αλλαγής πάλι..
Μου αρέσει να βάφω τα πάντα μέσα στο σπιτι μας, να αλλάζω θέσεις στα πράγματα και να φτιάχνω αντικείμενα.. μου αρεσει στο σπίτι τα πράγματα να έχουν την θέση τους και να φαίνεται τακροποιημενο στο μάτι τουλάχιστον χαχαχα (συχνά δεν είναι, αλλά.μου αρέσει όταν ειναι) .
Αλλά!
Με ενα μέρος ειμαι αναποφασιστη ,δεν μπορώ να αποφασίσω και κάθε 1-2 μήνες το αλλάζω εντελώς... το τι έχω πάνω στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου...
Νιώθω τόσο αναποσφασιστη εκεί όπως όταν είμαι στο περίπτερο και χρειάζεται να διαλέξω τσίχλες.. (μόνο στα σημαντικά ξέρω απόλυτα τι θέλω χαχαχα)
Τι έχετε αυτόν τον καιρό πάνω από τα κρεβάτια σας?
Εγω: σε φάση αλλαγής πάλι..
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

06-08-24

10:03
Άσπρο τοίχο σκέτον για γαλήνια σκέψη. 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

06-08-24

10:39
Εγώ τώρα που λείπω 10 μέρες και προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω πάνω από το κρεβάτι μου 
(Πάντως ή είναι ένας πίνακας ή τίποτα)

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.

06-08-24

12:32
Αφίσα της Τζεναρας Ορτέγκα και δίπλα ένα κάδρο του αποθανόντος Βασιλέως μας.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

06-08-24

13:33
Κατα καιρους εχω φωτακια καπως ετσι...
Οι πρασινάδες μου αρέσουν και τα καράβια μα είτε τα βαριέμαι εύκολα και χρειάζονται αλλαγή είτε.. δεν ταιριαζουν με τα σεντόνια.. γιατί ποιος έχει μονόχρωμα σεντόνια.. μου αρέσουν όλα.. καιντα κομψά και τα χρωματιστά..
Τα παρδαλα μονο δεν επιλέγω.. (μαλλον ήρθε η ώρα για κουβερτούλα διακοσμητική) που να ταιριάζει με τον τοίχο...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

06-08-24

13:54
Τίποτα 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-08-24

13:55
Μια φωτογραφία μου όταν ήμουν μικρός και είχα ντυθεί καπετάνιος με πιπα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

06-08-24

14:10
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

06-08-24

14:13
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΡΑ!Λείπει η ελληνική σημαία όμως ομολογουμένως.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

06-08-24

14:22
Μια εικόνα ενός Αγίου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

06-08-24

14:25
Προσωπικά έχω μια εικόνα της Παναγίας που κρατάει στην αγκαλιά της τον Χριστό. Μου την είχε κάνει δώρο η γιαγιά μου πριν χρόνια όταν είχαμε πάει στην Παναγία της Τήνου.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-08-24

15:31
Μόνο μια δύο βάσεις ηχείων στον τοίχο, από ένα 5.1 ηχοσύστημα που ξήλωσα. 
Παλιά σε αυτές τις βάσεις είχα 2 μικρά ηχεία. Μετά πήγα σε 2.0 setup και τα κατάργησα.

Παλιά σε αυτές τις βάσεις είχα 2 μικρά ηχεία. Μετά πήγα σε 2.0 setup και τα κατάργησα.

06-08-24

16:12
Σημάδια από σκοτωμένα κουνούπια.Τι έχετε στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας;

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

06-08-24

16:20
Φωτογραφία του συντρόφου μου κι εμένα, από διακοπές με το γατί ανά χείρας 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

06-08-24

16:21
Τον Γεωργιο Παπαδοπουλο σε αφισα. 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

06-08-24

16:41
Εγώ τώρα που λείπω 10 μέρες και προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω πάνω από το κρεβάτι μου
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

06-08-24

16:44
Ένα πανέμορφο κέντημα σε κάδρο, δωρο της θείας μου για μένα, πριν φύγει από καρκίνο όταν ήμουν παιδάκι.
Και δίπλα ένας πίνακας.
Και δίπλα ένας πίνακας.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

06-08-24

17:42
Θα τρίζουν τα bone(r)s του...Αφίσα της Τζεναρας Ορτέγκα και δίπλα ένα κάδρο του αποθανόντος Βασιλέως μας.

Εγώ τίποτα. Μαλάκας είμαι να γίνει κανάς σεισμός όσο κοιμάμαι και να μου έρθει τίποτα στο κεφάλι ;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.

06-08-24

17:49
Προφανώς και έκανα πλάκα σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό από την ομήγυρη.Θα τρίζουν τα bone(r)s του....
Η αλήθεια είναι πως μέσα μου παλεύουν δύο κόσμοι. Από τη μία θέλω να γεμίσω με βλακείες και τέτοια το δωμάτιο μου αλλά από την άλλη βγαίνει από μέσα μου η Μόνικα Γκέλερ (ο @Zukov το ξέρει από πρώτο χέρι) για όσους βλέπουν φιλαράκια και δεν θα άντεχα στην ιδέα πως έχει κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει το δωμάτιο μου

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

06-08-24

18:03
Ο πειραματισμός δεν είναι κακός. Δοκίμασε οτι θες, και εαν δεν σου αρέσει το αλλάζεις. Δεν είναι καν μαλλιά να πεις οτι θα πρέπει να περιμένεις για κάτιΠροφανώς και έκανα πλάκα σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό από την ομήγυρη.
Η αλήθεια είναι πως μέσα μου παλεύουν δύο κόσμοι. Από τη μία θέλω να γεμίσω με βλακείες και τέτοια το δωμάτιο μου αλλά από την άλλη βγαίνει από μέσα μου η Μόνικα Γκέλερ (ο @Zukov το ξέρει από πρώτο χέρι) για όσους βλέπουν φιλαράκια και δεν θα άντεχα στην ιδέα πως έχει κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει το δωμάτιο μου![]()

Γενικά ο εμπλουτισμός των τοίχων με όμορφα αντικείμενα, αφίσες κτλπ. επηρεάζουν την διάθεση αλλά και την αισθητική αντίληψη του χώρου. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό, είναι πολύ σημαντικός για την διάθεση. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς εύκολα όταν αφαιρέσει κάτι απο τον χώρο ή αλλάξει τον φωτοισμό που είχε εκεί για αρκετό καιρό. Το δωμάτιο φαίνεται πολύ διαφορετικό. Κάποιες φορές προς το καλύτερο, και άλλες προς το χειρότερο(φαίνεται λιγότερο οικείο).
Πάντως, απο τα χειρότερα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στο δωμάτιο του κατά την γνώμη μου, είναι τα ρολόγια !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Reader
- Joji
- charmander
- Jack of Spades
- Kate1914
- Unicex
- touvlo
- johnsala
- Scandal
- synthnightingale
- Wonderkid
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- NeosUser2023
- fmarulezkd
- Scarlet Fox
- Varus
- rafaela11
- taketrance
- louminis
- AggelikiGr
- Libertus
- Giorgkalo
- jj!
- bibliofagos
- A350
- Hased Babis
- De Niro
- linuxman
- Albert.123
- Εριφύλη
- marww
- American Economist
- Unboxholics
- Helen06
- Bleach_enjoyer
- kalhkardia
- ROM32
- fourkaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.