Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

06-08-24

18:06
Μεγάλη αλήθεια. Απορώ πώς κοιμάται κανείς ακούγοντας αυτό το τικ τακ μέσα στα αυτιά του.Πάντως, απο τα χειρότερα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στο δωμάτιο του κατά την γνώμη μου, είναι τα ρολόγια !
Αν και υπάρχουν και τα αθόρυβα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

06-08-24

18:11
Ο πειραματισμός δεν είναι κακός. Δοκίμασε οτι θες, και εαν δεν σου αρέσει το αλλάζεις. Δεν είναι καν μαλλιά να πεις οτι θα πρέπει να περιμένεις για κάτι.
Γενικά ο εμπλουτισμός των τοίχων με όμορφα αντικείμενα, αφίσες κτλπ. επηρεάζουν την διάθεση αλλά και την αισθητική αντίληψη του χώρου. Το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό, είναι πολύ σημαντικός για την διάθεση. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς εύκολα όταν αφαιρέσει κάτι απο τον χώρο ή αλλάξει τον φωτοισμό που είχε εκεί για αρκετό καιρό. Το δωμάτιο φαίνεται πολύ διαφορετικό. Κάποιες φορές προς το καλύτερο, και άλλες προς το χειρότερο(φαίνεται λιγότερο οικείο).
Πάντως, απο τα χειρότερα αντικείμενα που μπορεί να έχει κάποιος στο δωμάτιο του κατά την γνώμη μου, είναι τα ρολόγια !
Κι εγώ έχω χαμηλό θερμό φωτισμό από φωτιστικό δαπέδου (οι φθορίου / φουλ λευκές λένε προκαλούν κατάθλιψη!Μεγάλη αλήθεια. Απορώ πώς κοιμάται κανείς ακούγοντας αυτό το τικ τακ μέσα στα αυτιά του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ χωρίς το ρολόι μου στον τοίχο με τους δείκτες, είναι η βάση μου.
Είχα ρολόι που έκανε τικ τακ και το ξαπόστειλα μια μέρα που μου την έδωσε και πήρα από τα ΙΚΕΑ ένα που δεν έχει δείκτη για δευτερόλεπτα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

06-08-24

18:28
Η γιαγιά μου είχε ένα παλιό τέτοιο που χάλασε. Όσοι δεν ήταν συνηθισμένοι δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Εγώ το έμαθα από παιδί και δεν το καταλάβαινα καν.Μεγάλη αλήθεια. Απορώ πώς κοιμάται κανείς ακούγοντας αυτό το τικ τακ μέσα στα αυτιά του.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-08-24

18:47
Αστο καλυτερα ρε, να γερνει 0,001 εκατοστα ο πινακας και να μη μπορεις κοιμηθεις απο την ιδεα οτι δεν ειναι σωστα κεντραρισμενος. Ε δε λεει.Προφανώς και έκανα πλάκα σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό από την ομήγυρη.
Η αλήθεια είναι πως μέσα μου παλεύουν δύο κόσμοι. Από τη μία θέλω να γεμίσω με βλακείες και τέτοια το δωμάτιο μου αλλά από την άλλη βγαίνει από μέσα μου η Μόνικα Γκέλερ (ο @Zukov το ξέρει από πρώτο χέρι) για όσους βλέπουν φιλαράκια και δεν θα άντεχα στην ιδέα πως έχει κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει το δωμάτιο μου![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

06-08-24

18:49
Μεγάλη αλήθεια. Απορώ πώς κοιμάται κανείς ακούγοντας αυτό το τικ τακ μέσα στα αυτιά του.
Κατάθλιψη δεν ξέρω εαν προκαλεί το φθορίου και οι λευκές(δεν τις έχω αντέξει για πολύ καιρό), αλλά σίγουρα δεν σου φτιάχνουν την διάθεση όπως ένας πιο απαλός και πιο θερμός φωτισμός.Κι εγώ έχω χαμηλό θερμό φωτισμό από φωτιστικό δαπέδου (οι φθορίου / φουλ λευκές λένε προκαλούν κατάθλιψη!), χοντρή μοκέτα μονόχρωμη μπλε με ανάγλυφα (χειμώνα - καλοκαίρι) και ρολόι που δεν κάνει τικ τακ στο δωμάτιο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ χωρίς το ρολόι μου στον τοίχο με τους δείκτες, είναι η βάση μου.
Είχα ρολόι που έκανε τικ τακ και το ξαπόστειλα μια μέρα που μου την έδωσε και πήρα από τα ΙΚΕΑ ένα που δεν έχει δείκτη για δευτερόλεπτα.δ
Επίσης καλή ιδέα είναι τα γυαλία με φίλτρα για το μπλε φως την νύχτα. Εαν και οι οθόνες έχουν πλέον αντίστοιχη λειτουργία, κάτι μου λέει οτι είναι λίγο της πλάκας σε σχέση με το οπτικό φίλτρο των γυαλιών. Το μόνο αρνητικό το κόστος, πάει εαν θυμάμαι καλά +150€-200€. Όταν έφτιαξα νέα γυαλιά είπα γάματο, αλλά έπρεπε να το δοκίμαζα γιατί έχω την αίσθηση οτι θα βοηθάει σημαντικά, ειδικά για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν εύκολα την νύχτα λόγω οθονών.
Το ρολόι τώρα εαν δεν κάνει θόρυβο είναι σίγουρο πιο υποφερτό. Προσωπικά με αγχώνει να μπορώ να δω την ώρα ενώ προσπαθώ να κοιμηθώ, αλλά αυτά που μισώ πιο πολύ είναι όσα κάνουν αυτό το τικ-τακ και τα μεγάλα ψηφιακά που δείχνουν με έντονο κόκκινο φως ας πούμε την ώρα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

06-08-24

19:09
Οι λαπμες φθοριου ειναι οντως καταθλιπτικες..συνειρμικα μας θυμιζουν νοσοκομειο,και επισης ειναι και ανθυγιεινες.Αν σπασουν ειναι πολυ επικινδυνες περιεχουν υδραργυρο.Περιττο να πω οτι ολα τα σχολεια εχουν ΑΚΟΜΑ τετοιες λαμπες και μαλιστα χωρις καπακι συνηθως.
Και σε μια σεισμογενη χωρα.
Και σε μια σεισμογενη χωρα.
Λαμπτήρες CFLs![]()
Λαπτήρες. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τους οικονομικούς λαπτήρες
Οι οικονομικοί λαμπτήρες συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος όμως κρύβουν και κινδύνους: Μάθετε πως μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Τα διάφορα είδη λαμπτήρων εξοικονόμησης ...www.paidiatros.com
Ο κίνδυνος οφείλεται κυρίως στον περιεχόμενο μεταλλικό υδράργυρο που είναι πολύ τοξική ουσία.
• Όταν οι λαμπτήρες λειτουργούν δεν υπάρχει διαφυγή του υδραργύρου και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία.
• Όμως όταν σπάσει ο λαμπτήρας, ο υδράργυρος διαχέεται στην ατμόσφαιρα και στο χώρο γενικότερα. Ο μεταλλικός υδράργυρος εισέρχεται στον οργανισμό κυρίως δια της αναπνοής, αλλά και από το στόμα, ιδίως από τα μικρά παιδιά που έχουν την συνήθεια «από το χέρι στο στόμα». Η απορρόφηση φτάνει το 80% και διαπερνά επίσης τον πλακούντα φτάνοντας στο έμβρυο. Επηρεάζει κυρίως τα νεφρά και το κεντρικό νευρικό σύστημα. Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι για την ανάπτυξη του εγκεφάλου στα παιδιά και στο έμβρυο. Πρόσφατες έρευνες τεκμηριώνουν ότι για τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο του παιδιού δεν υπάρχει ασφαλές επίπεδο έκθεσης στον υδράργυρο. Γι’ αυτό
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

06-08-24

21:48
Λείπει η ελληνική σημαία όμως ομολογουμένως.
και αν έρθει κανα boyfriend που είναι ισλάμης; τι γίνεται τότε; τζιχάντ;

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

06-08-24

22:04
Προσηλυτισμός για να βρεθεί στον σωστό δρόμο, αλλιώς θα πάρει αυτός δρόμοκαι αν έρθει κανα boyfriend που είναι ισλάμης; τι γίνεται τότε; τζιχάντ;![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

06-08-24

22:16
Έχω κατι καδράκια κεντητά της γιαγιάς μου.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-08-24

22:22
Στο φοιτητικό σπίτι τίποτα τοίχο, στο κανονικό, κάδρο έναν φάρο
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

07-08-24

16:46
Τώρα τίποτα. Πρόκειται να βαφτεί πρώτα. Αυτό που θα ήθελα να έχω, αφού πρώτα βαφτεί σε κάτι ανθρακί. είναι ακαθόριστες ασημί πιτσιλιές.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

07-08-24

17:04
ωραίο χρώμα.Να εξηγήσω, μου αρέσουν πολύ.τα χρώματα.. τα έντονα και τα παστελ...
Μου αρέσει να βάφω τα πάντα μέσα στο σπιτι μας, να αλλάζω θέσεις στα πράγματα και να φτιάχνω αντικείμενα.. μου αρεσει στο σπίτι τα πράγματα να έχουν την θέση τους και να φαίνεται τακροποιημενο στο μάτι τουλάχιστον χαχαχα (συχνά δεν είναι, αλλά.μου αρέσει όταν ειναι) .
Αλλά!
Με ενα μέρος ειμαι αναποφασιστη ,δεν μπορώ να αποφασίσω και κάθε 1-2 μήνες το αλλάζω εντελώς... το τι έχω πάνω στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου...
Νιώθω τόσο αναποσφασιστη εκεί όπως όταν είμαι στο περίπτερο και χρειάζεται να διαλέξω τσίχλες.. (μόνο στα σημαντικά ξέρω απόλυτα τι θέλω χαχαχα)
Τι έχετε αυτόν τον καιρό πάνω από τα κρεβάτια σας?
Εγω: σε φάση αλλαγής πάλι.. View attachment 136428
View attachment 136430
Θα πρότεινα έναν ωραίο πίνακα, ή τίποτα. Τα πολλά μικρά μπιχλιμπίδια δε μου αρέσουν σε μεγάλους τοίχους
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

07-08-24

18:36
Δεν βαζουμε τιποτα βαρυ στον τοιχο που κοιμομαστε σε σεισμογενεις περιοχες.ΚΑΝΟΝΑΣ.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

07-08-24

18:49
Αυτό ακριβώς έλεγε η μητέρα μου και το έχω τηρήσει στην Ελλάδα, αλλά και παντού. Δεν ξέρεις: Παιδιά, χοροπηδάνε στα κρεβάτια τους, μην το ρίξουν. Αν τύχει και κανας.... σεισμός σε κρεβάτι ζευγαριούΔεν βαζουμε τιποτα βαρυ στον τοιχο που κοιμομαστε σε σεισμογενεις περιοχες.ΚΑΝΟΝΑΣ.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-08-24

18:58
Για κανονικο σεισμο μιλαω..Αυτό ακριβώς έλεγε η μητέρα μου και το έχω τηρήσει στην Ελλάδα, αλλά και παντού. Δεν ξέρεις: Παιδιά, χοροπηδάνε στα κρεβάτια τους, μην το ρίξουν. Αν τύχει και κανας.... σεισμός σε κρεβάτι ζευγαριού, θα πέφτουν τα στολίδια;
![]()

Οντως αυτο γραφεται στα εγχειρηδια για τα προληπτικα μετρα για να μην τραυματιζομαστε σε σεισμους.Πινακες με κορνιζες και οτιδηποτε βαρυ δνε πρεπει πανω απο το κεφαλι μας.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

08-08-24

06:42
Μονικα.εσυ???Προφανώς και έκανα πλάκα σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό από την ομήγυρη.
Η αλήθεια είναι πως μέσα μου παλεύουν δύο κόσμοι. Από τη μία θέλω να γεμίσω με βλακείες και τέτοια το δωμάτιο μου αλλά από την άλλη βγαίνει από μέσα μου η Μόνικα Γκέλερ (ο @Zukov το ξέρει από πρώτο χέρι) για όσους βλέπουν φιλαράκια και δεν θα άντεχα στην ιδέα πως έχει κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει το δωμάτιο μου![]()
Ενδιαφέρον, μικρές ή μεγάλες?Τώρα τίποτα. Πρόκειται να βαφτεί πρώτα. Αυτό που θα ήθελα να έχω, αφού πρώτα βαφτεί σε κάτι ανθρακί. είναι ακαθόριστες ασημί πιτσιλιές.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

08-08-24

07:34
Μου αρέσουν τα δωμάτια με χρώμα, ακόμα καλύτερα με τον ένα τοίχο σε μια σκούρα απόχρωση , ωστόσο πάνω απο το προσκέφαλο θέλω και έχω ένα παλ χρωματισμό, επιφάνεια απαλλαγμένη από οτιδήποτε πλην ενός μπλε αστεριού φωτιστικού με ζεστό φως που γλυκαίνει το σκοτάδι.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

08-08-24

15:21
Δεν ξέρω. Έχω μία γενική εντύπωση αλλά όχι ακριβείς λεπτομέρειες. Θέλω να ρωτήσω και για ιδέεςΕνδιαφέρον, μικρές ή μεγάλες?
touvlo
Διάσημο μέλος

13-03-25

20:39
ίδιο χρώμα τοίχου πάνω απ το κρεβάτι έχουμε! Πάρα πολύ γλυκό χρωματάκι για ύπνο!Να εξηγήσω, μου αρέσουν πολύ.τα χρώματα.. τα έντονα και τα παστελ...
Μου αρέσει να βάφω τα πάντα μέσα στο σπιτι μας, να αλλάζω θέσεις στα πράγματα και να φτιάχνω αντικείμενα.. μου αρεσει στο σπίτι τα πράγματα να έχουν την θέση τους και να φαίνεται τακροποιημενο στο μάτι τουλάχιστον χαχαχα (συχνά δεν είναι, αλλά.μου αρέσει όταν ειναι) .
Αλλά!
Με ενα μέρος ειμαι αναποφασιστη ,δεν μπορώ να αποφασίσω και κάθε 1-2 μήνες το αλλάζω εντελώς... το τι έχω πάνω στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι μου...
Νιώθω τόσο αναποσφασιστη εκεί όπως όταν είμαι στο περίπτερο και χρειάζεται να διαλέξω τσίχλες.. (μόνο στα σημαντικά ξέρω απόλυτα τι θέλω χαχαχα)
Τι έχετε αυτόν τον καιρό πάνω από τα κρεβάτια σας?
Εγω: σε φάση αλλαγής πάλι.. View attachment 136428
View attachment 136430
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν αγριεύεσαι να βλέπεις το μακαρίτη, όταν σηκώνεσαι τη νύχτα;Αφίσα της Τζεναρας Ορτέγκα και δίπλα ένα κάδρο του αποθανόντος Βασιλέως μας.
πες το ντε! Σε πίστεψα!Προφανώς και έκανα πλάκα σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτό από την ομήγυρη.
Πάνω απ το κρεβάτι δεν έχω τίποτα. Απέναντι ή δίπλα, εχω κάτι λίγα: κάτι ψάθινα διακοσμητικά καπελάκια, μια Παναγίτσα, 2 φωτογραφίες των παιδιών μου, ....αυτά.
Αυτό που μ΄άρεσε πάρα πολύ, ήταν μια ζωγραφιά του Δαρείου. Το είχαν κάνει δώρο κάτι Ιρανοί στον άντρα μου και το βρήκα υπέροχο για κρεβατοκάμαρα. Αλλά επειδή ήταν επαγγελματικό δώρο, το κράτησε στο γραφείο του. Όταν πάρει σύνταξη, ελπίζω να το φέρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Reader
- Joji
- charmander
- Jack of Spades
- Kate1914
- Unicex
- touvlo
- johnsala
- Scandal
- synthnightingale
- Wonderkid
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- NeosUser2023
- fmarulezkd
- Scarlet Fox
- Varus
- rafaela11
- taketrance
- louminis
- AggelikiGr
- Libertus
- Giorgkalo
- jj!
- bibliofagos
- A350
- Hased Babis
- De Niro
- linuxman
- Albert.123
- Εριφύλη
- marww
- American Economist
- Unboxholics
- Helen06
- Bleach_enjoyer
- kalhkardia
- ROM32
- fourkaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.