S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Οχι, δε συμβαίνει αυτο. Οι TFT αναβουν ταυτόχρονα όλα τα pixels γι αυτό και δεν τρεμοπαίζει. H "συχνότητα ανανέωσης" αναφέρεται στη συχνότητα που έρχεται το σήμα συγχρονισμού (σε περίπτωση αναλογικού σήματος) απο το pc και άρα ειναι η συχνότητα με την οποία "ανανεώνεται" το τι δείχνουν τα pixels.Δεν ισχύει μόνο στις CRT...
απλά στις TFT η συχνότητα που το μάτι πιάνει το τρεμόπαιγμα είναι χαμηλότερα (νομίζω κοντά στα 60Ηz)...
Εγώ έχω, η 2η μου οθόνη ειναι μια 15αρα Eizo σκυλί αγορασμένη το 96 και δουλεμένη επι 24ώρης σχεδόν βάσης απο τότε. Αυτή παίζει στα 1024 και στα 1280 η 17αρα TFT samsung 171s.(υπάρχει ακόμα άνθρωπος με CRT? )
Jason93
Δραστήριο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μηπως το σκυλι σου ειναι η F35 ή F55?Αρχική Δημοσίευση από gademis:Οχι, δε συμβαίνει αυτο. Οι TFT αναβουν ταυτόχρονα όλα τα pixels γι αυτό και δεν τρεμοπαίζει. H "συχνότητα ανανέωσης" αναφέρεται στη συχνότητα που έρχεται το σήμα συγχρονισμού (σε περίπτωση αναλογικού σήματος) απο το pc και άρα ειναι η συχνότητα με την οποία "ανανεώνεται" το τι δείχνουν τα pixels.
Εγώ έχω, η 2η μου οθόνη ειναι μια 15αρα Eizo σκυλί αγορασμένη το 96 και δουλεμένη επι 24ώρης σχεδόν βάσης απο τότε. Αυτή παίζει στα 1024 και στα 1280 η 17αρα TFT samsung 171s.

Ενα σκυλακι εχω eizo και εγω. Την τελευταια 17' CRT που εβγαλε. T566 σε αναλυση 1280χ1024 την εχω 5 χρονια και ο μετρητης λεει 6204 ωρες λειτουργιας μεχρι στιγμης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέφανος
Νεοφερμένο μέλος

Παρομοίως1280 χ 1024 εγώ σε 17αρα TFT.

Και είναι τέλεια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Τόσο "βλέπει" η οθόνη μου...
mania
Επιφανές μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

tsgiorgos
Νεοφερμένο μέλος

cap
Νεοφερμένο μέλος

superstarr
Νεοφερμένο μέλος

michael925508
Νεοφερμένο μέλος
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.