Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-03-13

14:56
γεμάτο με γιωταδες που κανουν αγγαρεία
Όλοι οι άλλοι που δε κάνουν αγγαρεία σε ποιά κατηγορία βρίσκονται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

24-03-13

20:27
Την φάλαγγα ξέχασες να αναφέρεις.η αλήθεια ειναι οτι ο ελληνικός στρατός εχει μείνει πολυ πισω, και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
ειναι ενα δυσκίνητο στράτευμα γεμάτο με γιωταδες που κανουν αγγαρεία, ή αντιρρησίες συνείδησης που αρνούνται να καθαρίσουν τουαλέτες απο άποψη..
πρέπει να γινει 100% επαγγελματικός, με 1 μηνα υποχρεωτική βασική εκπαίδευση σε οσους πολίτες γίνονται 18. και οι οποίοι θα βρίσκονται σε ξεχωριστά στρατόπεδα απο αυτά των μονίμων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα.

27-03-13

01:57
η αλήθεια ειναι οτι ο ελληνικός στρατός εχει μείνει πολυ πισω, και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
ειναι ενα δυσκίνητο στράτευμα γεμάτο με γιωταδες που κανουν αγγαρεία, ή αντιρρησίες συνείδησης που αρνούνται να καθαρίσουν τουαλέτες απο άποψη..
πρέπει να γινει 100% επαγγελματικός, με 1 μηνα υποχρεωτική βασική εκπαίδευση σε οσους πολίτες γίνονται 18. και οι οποίοι θα βρίσκονται σε ξεχωριστά στρατόπεδα απο αυτά των μονίμων.
Πρεπει να ακολουθησει ο εληνικος Στρατος την νεα εποχη και να γινει πιο ''ευελικτος'',αλλα οχι οπως το εννοεις εσυ !.
α) Για να γινει 100% επαγγελματικος θα πρεπει να μπορει να πληρωνει 100 με 120 χιλιαδες μισθωτους και με τις σημερινες συνθηκες,αυτο ειναι αδυνατο.
β) Δεν μπορει οι στρατευσιμοι που θα κανουν μια ολιγομηνη (εστω) θητεια,να ειναι σε ξεχωριστα στρατοπεδα απο τους μονιμους (οπως προτεινεις) !!!
Τι διαολο ;..
Δυο ..στρατους θα εχουμε,που δεν θα ''ξερει'' ο ενας τον αλλο ;
Αν δεν ειναι μαζι σε εκπαιδευση,διαβιωση κλπ,ΑΝ και ΟΤΑΝ κληθουν να πολεμησουν μαζι,τοτε θα...γνωριστουν ;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

18-01-21

21:42
Για πείτε βρε παιδιά έμπειρες από στρατό .Έχει υπηρετήσει κάνεις στο υγειονομικό ως νοσοκόμος?(@fockos εσύ ως τι πήγες ?νοσκομος ή ιατρός)
Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν το υγειονομικό αλλά δεν θέλω να λουφαρω ,θα πήγαινα υγειονομικό μόνο αν έμπαινα στο νοσοκομείο και εκανα νοσηλεία κλπ. Σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις να κάνω και κάτι παραπάνω για να περάσουν οι μήνες ....ο μόνος δυσταγμος μου είναι να μην μας βουτήξουν σε κρύα νερά τον χειμώνα γιατί λογικά θα πάρω πόδι
Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν το υγειονομικό αλλά δεν θέλω να λουφαρω ,θα πήγαινα υγειονομικό μόνο αν έμπαινα στο νοσοκομείο και εκανα νοσηλεία κλπ. Σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις να κάνω και κάτι παραπάνω για να περάσουν οι μήνες ....ο μόνος δυσταγμος μου είναι να μην μας βουτήξουν σε κρύα νερά τον χειμώνα γιατί λογικά θα πάρω πόδι

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

18-01-21

21:51
νοσοκόμος... ήμουν έκανα κάποιους μήνες νούμερα και μετά τοποτεθήκηκα σε νοσοκομείο ωραία εμπειρία.Για πείτε βρε παιδιά έμπειρες από στρατό .Έχει υπηρετήσει κάνεις στο υγειονομικό ως νοσοκόμος?(@fockos εσύ ως τι πήγες ?νοσκομος ή ιατρός)
Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν το υγειονομικό αλλά δεν θέλω να λουφαρω ,θα πήγαινα υγειονομικό μόνο αν έμπαινα στο νοσοκομείο και εκανα νοσηλεία κλπ. Σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις να κάνω και κάτι παραπάνω για να περάσουν οι μήνες ....ο μόνος δυσταγμος μου είναι να μην μας βουτήξουν σε κρύα νερά τον χειμώνα γιατί λογικά θα πάρω πόδι![]()
Δεν είναι θέμα λούφας στον πόλεμο εφόσον είσαι νοσηλευτής θα κάνεις είτε νοσηλείες είτε θα είσαι στο πόλεμος και θα προσφέρεις πρώτες βοήθειες.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

18-01-21

22:25
Τι εννοείς νούμερα ? Με βισμα μπήκες στο νοσοκομείο? Και έκανες κανονικά νοσηλευτικά πράγματα όπως και σε κανονικό νοσοκομείο?νοσοκόμος... ήμουν έκανα κάποιους μήνες νούμερα και μετά τοποτεθήκηκα σε νοσοκομείο ωραία εμπειρία.
Δεν είναι θέμα λούφας στον πόλεμο εφόσον είσαι νοσηλευτής θα κάνεις είτε νοσηλείες είτε θα είσαι στο πόλεμος και θα προσφέρεις πρώτες βοήθειες.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

18-01-21

23:08
νουμερα ειναι σκοπιά, θαλαμοφυλακή κοκ , πήγα Κύπρο και έκανα στρατό. 106 ΣΝΕ... ως Κύπριος υπηκόους εκεί αν ησουν νοσηλευτής πας ως νοσηλευτής.Τι εννοείς νούμερα ? Με βισμα μπήκες στο νοσοκομείο? Και έκανες κανονικά νοσηλευτικά πράγματα όπως και σε κανονικό νοσοκομείο?
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

18-01-21

23:54
Εγώ είχα πάει αλλά απαλλάχτηκα λόγω ενός θέματος υγείας που έχω
Guest 209912
Επισκέπτης

19-01-21

00:05
Αποκόμισα 5 κιλά, δύο ζευγάρια αρβύλα, μερικές παραλλαγές, καποιους φίλους και πολλές καλές αναμνήσεις.
Γνώμη μου είναι να πας σε κάτι δύσκολο όπως αλεξίπτωτα ή ΛΟΚ. Θα περάσεις πολύ καλύτερα, θα μάθεις πολύ περισσότερα και θα έχεις να θυμάσαι και πολύ καλύτερα πράγματα. Τα άτομα που θα γνωρίσεις επίσης κατά κύριοογο δεν θα είναι βύσματιες και λοηφαδοροι οπότε αν μάλλον θα τεριαξετε περισσότερο.
Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν το υγειονομικό αλλά δεν θέλω να λουφαρω ,θα πήγαινα υγειονομικό μόνο αν έμπαινα στο νοσοκομείο και εκανα νοσηλεία κλπ. Σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις να κάνω και κάτι παραπάνω για να περάσουν οι μήνες ....ο μόνος δυσταγμος μου είναι να μην μας βουτήξουν σε κρύα νερά τον χειμώνα γιατί λογικά θα πάρω πόδι![]()
Γνώμη μου είναι να πας σε κάτι δύσκολο όπως αλεξίπτωτα ή ΛΟΚ. Θα περάσεις πολύ καλύτερα, θα μάθεις πολύ περισσότερα και θα έχεις να θυμάσαι και πολύ καλύτερα πράγματα. Τα άτομα που θα γνωρίσεις επίσης κατά κύριοογο δεν θα είναι βύσματιες και λοηφαδοροι οπότε αν μάλλον θα τεριαξετε περισσότερο.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

19-01-21

00:35
Ούτε απ'έξω...Για πείτε βρε παιδιά έμπειρες από στρατό .Έχει υπηρετήσει κάνεις στο υγειονομικό ως νοσοκόμος?(@fockos εσύ ως τι πήγες ?νοσκομος ή ιατρός)
Nick890
Επιφανές μέλος

19-01-21

00:54
Καλα νταξ δεν με ενοχλούν τα βισματα(ισα ισα έχεις κονέ μετά ...που να πετύχεις με τον γιο του Μητσοτάκη ε ?Αποκόμισα 5 κιλά, δύο ζευγάρια αρβύλα, μερικές παραλλαγές, καποιους φίλους και πολλές καλές αναμνήσεις.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θέλει βισμα?Ούτε απ'έξω...

Lancelot
Περιβόητο μέλος

19-01-21

00:55
Γκρέμισμα θέλειΘέλει βισμα?![]()
Nick890
Επιφανές μέλος

19-01-21

01:04
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

19-01-21

14:13
Αποκόμισα κιλά, χονδροπάθεια στα γόνατα απο τις σκοπιές, μπιφτέκια (χωσίματα), πουστιές, πισώπλατα μαχαιρώματα και το σημαντικότερο: Μετά από καιρό στη λάντζα των μαγειρείων, έπαθα ανοσία στο να σιχαίνομαι. Πλέον δε σιχαίνομαι και δεν αηδιάζω με τίποτα!
Η ηλικία είναι σημαντική, ο χαρακτήρας του ατόμου και η ψυχολογία του, και το τι άτομα θα τύχει να συναντήσει
Αλεξίπτωτα πλέον δεν πάνε φαντάροι. ΛΟΚ / ΜΑΚ ή πεζοναύτες, ναι. Δεν έχει να κάνει το σώμα.Γνώμη μου είναι να πας σε κάτι δύσκολο όπως αλεξίπτωτα ή ΛΟΚ. Θα περάσεις πολύ καλύτερα, θα μάθεις πολύ περισσότερα και θα έχεις να θυμάσαι και πολύ καλύτερα πράγματα. Τα άτομα που θα γνωρίσεις επίσης κατά κύριοογο δεν θα είναι βύσματιες και λοηφαδοροι οπότε αν μάλλον θα τεριαξετε περισσότερο.
Η ηλικία είναι σημαντική, ο χαρακτήρας του ατόμου και η ψυχολογία του, και το τι άτομα θα τύχει να συναντήσει
Nick890
Επιφανές μέλος

19-01-21

15:04
στρατο ξηρας ησουν ε ?Αποκόμισα κιλά, χονδροπάθεια στα γόνατα απο τις σκοπιές, μπιφτέκια (χωσίματα), πουστιές, πισώπλατα μαχαιρώματα και το σημαντικότερο: Μετά από καιρό στη λάντζα των μαγειρείων, έπαθα ανοσία στο να σιχαίνομαι. Πλέον δε σιχαίνομαι και δεν αηδιάζω με τίποτα!
Αλεξίπτωτα πλέον δεν πάνε φαντάροι. ΛΟΚ / ΜΑΚ ή πεζοναύτες, ναι. Δεν έχει να κάνει το σώμα.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-21

15:04
Κι όμως, δεν ήμουν
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.996 μηνύματα.

19-01-21

15:35
Ήσουν λιμενικό ή αεροπορία και απέκτησες χονδροπάθεια από τις σκοπιές; Πώς;Κι όμως, δεν ήμουν
Guest 209912
Επισκέπτης

19-01-21

15:39
Οχι, αλλά αν ξαναειχα την ευκαιρία αυτό θα έκανα πιθανότατα. ΔΕΑ ειναι επίσης μια καλή επιλογή. Θα κάνεις παραπάνω θητεία, αλλά θα πληρώνεσαι και θα έχεις και περισσότερες ευθύνες. Δεν ξέρω κιόλας τι ακριβώς θέλεις να αποκομίσεις από τον χρόνο σου εκεί, μιλάω σύμφωνα με το πως σκέφτομαι εγώ. Αν απλά σε ενδιαφέρει να τελειώσει η όλη ιστορία όσο πιο γρήγορα και ακοπα γίνεται απλά βάλε κάποιο μέσο για να πας στην αεροπορία.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

19-01-21

15:52
Αγόρασέ την σαν κύριος...Συμφωνώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ακόμα και ο αντιρρησίας στην Ελλάδα τιμωρείται
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-21

15:56
πυροσβεστική ήμουνΉσουν λιμενικό ή αεροπορία και απέκτησες χονδροπάθεια από τις σκοπιές; Πώς;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Ωρορα
- johnsala
- chester20080
- Kate1914
- Paragontas7000
- charmander
- Ryuzaki
- hirasawayui
- Wonderkid
- Freddys
- An_uknown_world
- Loozen
- Insertcoin
- Pharmacist01
- Libertus
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- harry akritas
- Jack of Spades
- orchidea
- Στεφανος56
- Viedo
- Griff
- fockos
- Αντικειμενικός
- Νηματολάγνος
- leo41
- Scandal
- 1011
- jj!
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Snoopy Doo
- nucomer
- ag97
- SlimShady
- American Economist
- MarcoReus
- Unseen skygge
- Mhtrogoal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.