Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Ακόμα την παίρνει προφανώς.
Εγώ αυτούς που ξέρω όμως εκεί που πρέπει μια χαρά πάνε στην ώρα τους όταν είναι επαγγελματικό.Η φίλη πιστεύω ότι είναι σπέσιαλ περίπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

MANINA27
Νεοφερμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

fetish
Νεοφερμένο μέλος

που εχω ανοιχτει μου λεει ψεματα

ρουφιανια εν συνεχεια το στησιμο,το γραψιμο,την ελλειψη χιουμορ
κ την εκμεταλευση...αλλα δυστυχως δινω πολλες ευκαιριες στους
ανθρωπους που εχω κοντα μου με αποτελεσμα να ανεχομαι
πολλεσ τετοιες συμπεριφορες!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ΕΕΕ!!! απ τους φιλους λεεει !Την υποκρισία,την ανειλικρίνια και την εκμετάλλευση![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Όπως λένε,ο φίλος είναι αυτός που είστε φίλοι,παρόλα τα ελαττώματά του(για να συμπληρώσω την φράση της Τσιρκόμυαλης)
Iliaso
Περιβόητο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Τις δεξιες-φασιστικες-ολοκληρωτικες πολιτικες πεποιθησεις![]()
τι θα λεει η γειτονια τωρα...

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε με τίποτα να δεχτείτε να έχει ένας φίλος σας, ή ακόμα που αντιτίθενται με το σύστημα αξιών σας όσο κι αν για άλλους πιθανώς δεν είναι τόσο τρομερά;![]()
Πρώτα και κύρια να είναι ψυχρός και κρυόκωλος, να μην έχει δηλαδή χιούμορ (δε λέω να γελάει με το κάθε τι, αλλά να γελάει με κάτι, οτιδήποτε). Δεύτερον, δε δέχομαι να μη μου λέει αυτά που πραγματικά σκέφτεται: πισώπλατα και πράγματα που λέγονται με ωραίο τρόπο αποκλείονται, εγώ θέλω αλήθειες κατά πρόσωπο, αλλιώς πήγαινε να γίνεις πολιτικός. Τα υπόλοιπα είναι χημεία, ταιριάζεις - δεν ταιριάζεις με τον άλλον και δεν μπορώ να την αναλύσω.
Guest 209912
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Γενικώς είμαι αρκετά επιλεκτικός και έχω κάποια Red lines τα οποία δεν διαπραγματευομαι για κανένα λόγο. Ως εκ τούτου δεν θα έκανα παρέα για κανένα λόγο με fighters που έχουν constitution κατω απο 12, clerics με wisdom δώδεκαχρονου, warlocks που δεν ξέρουν να κάνουν summon succubus, paladins ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας, barbarians που δεν μπορούν να κάνουν 200kg deadlift, wizards που δεν είναι στη mensa και bards που βγήκαν από talent show με κριτή τον Ψινακη.
Σ' αγαπάμε ας μην καταλαβαίνουμε τα γκαρσονοελληνικά σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.