christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:32 Η christinelle: #121 08-09-12 20:32 Δεν με πείραξε αυτό, τα σάλια ήταν το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η vassonoff: #122 08-09-12 22:26 Να λεει πολλα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragon Νεοφερμένο μέλος Η dragon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2012 στις 01:04 Η dragon έγραψε: #123 29-11-12 01:04 Αν.... ειναι αγενης, εγωκεντρικος, μιλαει συνεχως χωρις να λεει κατι το ουσιαστικο, απεριποιητος κυριως τα νυχια κ τα μαλλια και φυσικα τα παππουτσια του!κυκλοφορουν τα απιστευτα! τοτε......καληνυχτα και χαρηκα(παραταυτα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. My_paSSion Νεοφερμένο μέλος Η My_paSSion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:45 Η My_paSSion: #124 04-01-13 12:45 Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 Η Θάλεια έγραψε: #125 04-01-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με πείραξε αυτό, τα σάλια ήταν το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η vassonoff: #122 08-09-12 22:26 Να λεει πολλα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dragon Νεοφερμένο μέλος Η dragon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2012 στις 01:04 Η dragon έγραψε: #123 29-11-12 01:04 Αν.... ειναι αγενης, εγωκεντρικος, μιλαει συνεχως χωρις να λεει κατι το ουσιαστικο, απεριποιητος κυριως τα νυχια κ τα μαλλια και φυσικα τα παππουτσια του!κυκλοφορουν τα απιστευτα! τοτε......καληνυχτα και χαρηκα(παραταυτα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. My_paSSion Νεοφερμένο μέλος Η My_paSSion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:45 Η My_paSSion: #124 04-01-13 12:45 Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 Η Θάλεια έγραψε: #125 04-01-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να λεει πολλα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragon Νεοφερμένο μέλος Η dragon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2012 στις 01:04 Η dragon έγραψε: #123 29-11-12 01:04 Αν.... ειναι αγενης, εγωκεντρικος, μιλαει συνεχως χωρις να λεει κατι το ουσιαστικο, απεριποιητος κυριως τα νυχια κ τα μαλλια και φυσικα τα παππουτσια του!κυκλοφορουν τα απιστευτα! τοτε......καληνυχτα και χαρηκα(παραταυτα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. My_paSSion Νεοφερμένο μέλος Η My_paSSion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:45 Η My_paSSion: #124 04-01-13 12:45 Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 Η Θάλεια έγραψε: #125 04-01-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν.... ειναι αγενης, εγωκεντρικος, μιλαει συνεχως χωρις να λεει κατι το ουσιαστικο, απεριποιητος κυριως τα νυχια κ τα μαλλια και φυσικα τα παππουτσια του!κυκλοφορουν τα απιστευτα! τοτε......καληνυχτα και χαρηκα(παραταυτα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
My_paSSion Νεοφερμένο μέλος Η My_paSSion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:45 Η My_paSSion: #124 04-01-13 12:45 Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 Η Θάλεια έγραψε: #125 04-01-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 12:46 Η Θάλεια έγραψε: #125 04-01-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από My_paSSion: Να βγω με κάποιον και να βρωμάει η ανάσα του τζατζικίλα Click για ανάπτυξη... Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 13:49 Η Ciela έγραψε: #126 04-01-13 13:49 Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θα ήθελα να κάνει ό,τι και στα άλλα ραντεβού. Δε μου κάνει καποια διαφορά το πρώτο. Η αλήθεια είναι πάντως πως μια καλή πρώτη εντυπωση, με καλούς τρόπους κλπ, βοηθάει να θελήσεις να δεις και τον "υπόλοιπο" ανθρωπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Ο Γιώργος έγραψε: #127 04-01-13 14:23 Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού Click για ανάπτυξη... Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:25 Η Dalian έγραψε: #128 04-01-13 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Να φοράει το ίδιο συνολάκι με μένα. Click για ανάπτυξη... cue ξέφρενο μαλλιοτράβηγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:36 Ο Guest 781029: #129 04-01-13 17:36 Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνει σχέδια για “μετά“ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 17:43 Η catlin έγραψε: #130 04-01-13 17:43 να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μου μιλάει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
firefly13 Νεοφερμένο μέλος Ο firefly13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 18:58 Ο firefly13: #131 04-01-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 19:02 Ο Guest 781029: #132 04-01-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... μόνο σε εμένα ακούγεται dirty? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2013 στις 20:08 Ο Valder έγραψε: #133 04-01-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από firefly13: πως πρεπει δλδ να σου μιλαει? Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 00:49 Η catlin έγραψε: #134 05-01-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2013 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον: "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... το "ευχαριστώ" θα ήταν δικη μου ατάκα ρε βαλ παντως το παρακανες δε θα δεχομουν να πληρωσω εγω το λογαριασμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 22:14 Η BLUE SEA έγραψε: #135 27-01-13 22:14 Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catlin: να μου μιλάει ευγενικά Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάπως έτσι μάλλον "Ίσα μωρή ξεχαρβαλωμένη μπετούγια, κάτσε χάμω να πιείς το βρωμόκαφό σου μη σου κάνω τα άντερα κοτσίδα και σου φορέσω τη τζαμαρία για κολιέ ...και μη τολμήσεις και δεν κεράσεις τους καφέδες γιατί θα σου βάλω το συνολικό ποσό υπόθετο, εικοσαράκι-εικοσαράκι" Ας μοιραστούμε ρομαντικά μια μπανάνα: Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Αρχική Δημοσίευση από vassonoff: Να λεει πολλα...!! Click για ανάπτυξη... Ναι. Πράγματι. Κι εγώ θέλω να μιλάνε πολύ οι άνδρες και όχι να μονοπολώ εγώ την κουβέντα. Πρέπει, βέβαια, να παραδεχτούμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο φλύαρες. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Δόξα τω Θεώ, που ο δικός μου δεν έχει θέμα με το τζατζίκι ή με το κρεμμύδι. Αν είχε πρόβλημα δεν ξέρω τι θα έκανα, πάντως τα γούστα μου δεν θα τα άλλαζα. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Στις υγιείς σχέσεις ο/η καθένας/μία έχει το δικαίωμα να διατηρεί την αυθεντικότητά του. Διαφορετικά η σχέση δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κριτικάρει τον τρόπο ντυσίματός μου. Το ντύσιμό μου είναι μέρος της προσωπικότητάς μου κι όποιος με επικρίνει γι' αυτό είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 00:28 Η Aleksa έγραψε: #136 23-04-13 00:28 Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα πρώτο που μου τη σπάει, πριν τον γνωρίσω περισσότερο και εκτιμήσω αν αξίζει πράγματι τον κόπο, το στιλάκι το άνετο, το δήθεν, κυρίως η ψεύτικη οικειότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:05 Ο timonierhs: #137 23-04-13 14:05 Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα ήθελα παντως κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασιλης Σ. Νεοφερμένο μέλος Ο Βασιλης Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 23 Απριλίου 2013 στις 14:59 Ο Βασιλης Σ.: #138 23-04-13 14:59 https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα dijccixnc Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=WaM8U0p6Z_Y Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 04:57 Η merry poppins: #139 24-04-13 04:57 Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 11:51 Ο Guest 515609: #140 24-04-13 11:51 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: Δεν τον αντέχω να χει το στυλ της σιγουριας..να ναι χυμένος στο καναπέ της καφετεριας για παραδειγμα, να χει υφος γοή (φρυδι σηκωμένο και λοξό βλέμα) και η μόνη συζητηση να ναι τα κατορθωματα του στη ζωή και το πως είναι καταπλήκτικός σε όλα ....δεν ειναι μόνο οτι απλά δε θα ξαναβγώ μαζι του είναι οτι θα βαρεθώ τόσο πολύ που απο καποια φάση και μετά θα πάψω να ακουω ..... Click για ανάπτυξη... Προφανως αν ΟΝΤΩΣ ειναι τοσο καταπληκτικος σε ολα, τοτε δεν θα ειναι για τα μουτρα σου οποτε θα ειναι αυτος που θα την κανει πρωτος με ελαφρα. Αν παλι λεει μονο λογια του αερα, αλλο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.