Τι δεν θα συγχωρούσατε στον σύντροφο σας;

A, την απάτη είναι πολύ πιθανό κι εγώ να την συγχωρούσα. Την θεωρώ σχεδόν αυτονόητη μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και μπορώ να την θεωρήσω αδυναμία. Αλλά μιλάω για απλή απάτη κι όχι για παράλληλη σχέση, εκεί εξαρτάται και από άλλα πολλά και το πιο πιθανό είναι πως θα έφευγα :)
ε ναι... προφανώς! Παραλληλη σχέση πιστεύω ότι ακόμα και να ήθελα δεν θα κατάφερνα να τη συγχωρήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ΨΕΜΑ...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτιδήποτε μου έθιγε την αξιοπρέπεια.

Και ότι τον έριχνε στα μάτια μου... γιατί αν δεν εκτιμάς το σύντροφό σου, ου... ζόρι μεγάλο!!!

Παλαιότερα, ήμουν πολύ αυστηρή κ έλεγα πως δεν συγχωρώ τίποτα. Τώρα είμαι πιο ανεκτική κ πολύ πιο ανθεκτική σε πολλά πράγματα. Δεν λέω ότι θα συγχωρούσα μια κατ' επανάληψη κ εις βάρος μου πράξη, αλλά ίσως να την συγχωρούσα αν ήμουν με τη σχέση μου για καιρό, σήμαινε πολλά για μένα, αν το συζητούσα μαζί του κ αν καταλάβαινα πως ήταν απλά μια έκρηξη. (ίσως λέω ίσως!)

ελεγα την απιστια...μαλιστα ημουν και πολυ απολυτη σε αυτο αλλα.....εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες....ειμαι 4 χρονια μαζι του,εχω φαει το κερατο της ζωης μου....και ειμαι ακομα εκει....αξιοπρεπεια....εγωισμος τι ειναι αυτα???εχω φτασει επιπεδο πατωματος....περιμενω την μερα που θα ανοιξω τα ματια μου και θα πω ΕΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

No way δε θα συγχωρούσα την απιστία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα της συγχωρουσα με τιποτα αν επετρεπε στον εραστη της να φορα τις
παντοφλες μου...:D:D

Την απιστία...και άν έφταιγα εγώ, για να πράξει κατά αυτό τον τρόπο, θα προτιμούσα να μου το πεί και απλά να χωρίσουμε!!!

δεν θα συγχωρούσα ποτέ την απιστία ή αν με κτυπούσε , θα τον έστελνα πακέτο στη μαμά του

να με απατούσε

την απιστία και εγώ

την απιστία και το να μου συμπεριφέρεται άσχημα (βίαια κλπ)

Την απιστία, τη χειροδικία και τη δημόσια προσβολή.

Δε θα συγχωρούσα αν τσακωνόμασταν για κάτι, το συζητούσαμε, λέγαμε οτι το λύσαμε εξηγώντας ο ένας στον άλλον την πλευρά του και μου έλεγε οτι με συγχώρησε αν είχα κάνει κάτι λάθος, και μετά από καιρό σε μια άλλη κατάσταση μου το "χτυπούσε" για να "κερδίσει" μια λογομαχία που θα είχαμε. Γενικά αυτή η συμπεριφορά με εξοργίζει σε όλους τους ανθρώπους. Όταν σου ζητάει ο άλλος συγγνώμη και λες οτι τον συγχωρείς, δεν έχεις δικαίωμα και το θεωρώ ανήθικο να επαναφέρεις εκείνο το λάθος του ως επιχείρημα σε μια λογομαχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back