Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

(έβγαλα αρκετά τη χολή μου;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ναι ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο Ε.Τ.Ειναι η ελξη προς κατι μη γηινο

Ο έρωτας,
όνομα ουσιαστικόν,
πολύ ουσιαστικόν,
ενικού αριθμού,
γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού,
γένους ανυπεράσπιστου.
Πληθυντικός αριθμός
οι ανυπεράσπιστοι έρωτες.
Κική Δημουλά
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Και ναι ο πρώτος μου έρωτας ήταν ο Ε.Τ.
Ο έρωτας,
όνομα ουσιαστικόν,
πολύ ουσιαστικόν,
ενικού αριθμού,
γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού,
γένους ανυπεράσπιστου.
Πληθυντικός αριθμός
οι ανυπεράσπιστοι έρωτες.
Κική Δημουλά
ωχ, όχι πάλι αυτή η ατάλαντη γριά
MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε εμένα είναι η συμπάθειά μου αλλα τούτο μου αρέσει.ωχ, όχι πάλι αυτή η ατάλαντη γριά

Dalian
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Όταν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για τον άλλον ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα είσαι εσύ δυστυχισμένος...
αμα ο αλλος ειναι ευτιχησμενος αυτοματα εισαι και εσυ ακομακαι αν ποναει

Rempeskes
Επιφανές μέλος

αμα ο αλλος ειναι ευτιχησμενος αυτοματα εισαι και εσυ ακομακαι αν ποναει![]()
μολογουμενως, πολλές φορές
ο άλλος είναι εφτυχισμενος
οταν σε κανει να υποφερεις

γι αφτο κοψτε το πολυ tmblr
υγ.
ερωτας ειναι ο θαυμασμος που δείχνουμε σε καποιον επειδή μας μοιάζει

παμε και ενα ερωτικο τραγουδι ολο παθος
Gitar
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

και οταν ειναι ερωτας χωρις να μας μοιαζει ?υγ.
ερωτας ειναι ο θαυμασμος που δείχνουμε σε καποιον επειδή μας μοιάζει![]()

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Το συναισθημα που θα σε μαγεψει και θα σε κανει να πετάξεις και να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου!!!!

Αυτό το κάτι που θα σε πεισει να τα παρατησεις ολα στη μέση, επειδή.... "και τι έγινε" , και θα εχεις συνεχως αυτο το σπαστικο και χαζο συνάμα χαμόγελο που θα το ζηλεύουν όλοι οι κατσούφηδες στο λεωφορείο!!!!!!!!!!!

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σαν μια super nova!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

και οταν ειναι ερωτας χωρις να μας μοιαζει ?![]()
εχμ,
προφανως δεν το ψαξες αρκετά
τον εαυτό μας ερωτευόμαστε στους άλλους

...αλλιως τι να τους βρουμε;

υγ.
ερωτας εκρηξη συναισθηματων
από την αλλη, αυτο που βλέπω
θα μπορούσε να ειναι
ξαφνικη εμεση
απο κοκκινέλι+μεξικάνικο

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Οταν μου βγει ο χαζοχαρουμενος καλος μου εαυτος,τοτε ναι,νομιζω ειμαι ερωτευμενη.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

έρωτας είναι θαρρώ,
ο γιατρός που ναρκώνει την υπηρέτριά του
και ασελγεί ελεύθερα στο παραδομένο σώμα.
Και τελικά η υπηρέτρια είναι τρανς-γκέϊ
και ο γιατρός της δίνει ατάκτως και εν γρηγόρσι
το αντίδοτο για να ξυπνήσει και παριστάνει
κι αυτός τον κοιμισμένο.

Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος

...μέχρι και το τέλος.

Αυτό είναι έρωτας.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

εμ, οτιδήποτε εμφανιστεί στο ενδιάμεσο δηλαδή δεν είναι έρωτας?Ο συνοδοιπόρος σου από την αρχή...
...μέχρι και το τέλος.
Αυτό είναι έρωτας.
δεν έχει χρονικά περιθώρια ο έρωτας...
απλά εμφανίζεται και... εξαφανίζεται. Ή όχι.

Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά πάντα θαύμαζα ανθρώπους οι οποίοι απο την αρχή εως το τέλος έμεναν μαζί, (όπως αφήνεται να εννοηθεί απο τις φωτογραφίες) ασχέτως τον μικρό αριθμό αυτών των ζευγαριών. Ούτως η άλλως αυτός ο τόσο μικρός αριθμός τους κάνει να είναι ξεχωριστοί.εμ, οτιδήποτε εμφανιστεί στο ενδιάμεσο δηλαδή δεν είναι έρωτας?
δεν έχει χρονικά περιθώρια ο έρωτας...
απλά εμφανίζεται και... εξαφανίζεται. Ή όχι.![]()
Για να απαντήσω σε αυτό που είπες φυσικά και ο έρωτας δεν έχεις χρονικά όρια. Απλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα γι αυτό που θαυμάζω. Λάθος μου που το έθεσα έτσι ως απόλυτο..

Ουσιαστικά η αρχή δεν ορίζει την καθαυτή νεαρή ηλικία και ούτε το τέλος την καθαυτή τρίτη ηλικία.
Για τον καθένα μας η αρχή και το τέλος έχουν διαφορετικές έννοιες.

Νομίζω τα είπα λίγο μπερδεμένα..

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τα πολλά κρυφά αυθόρμητα χαμόγελα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.