ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Εγώ πιστεύω η αγάπη. Αν υπάρχει αυτή τα υπόλοιπα είναι σχεδόν αυτονόητα. Ειναι σαν υπερσύνολο που περιεχει τα υπολοιπα (καμμενη speaking)
Michelle

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βεβαια και η καλη σχεση ολοκληρωνει το sexΑρχική Δημοσίευση από ka-li :Να προσθέσω ότι και το καλό sex είναι απίστευτα σημαντικό και ολοκληρώνει την σχέση!!!
emotional-vampire
Νεοφερμένο μέλος

Πολλά
Όπως να με ελκύει πνευματικά και σωματικά.
Να μοιραζόμαστε κοινά και μη ενδιαφέροντα.
Να τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο.
Να είμαστε ερωτευμένοι.
Να αγαπιόμαστε.
Να είμαστε φίλοι, να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο, χωρίς
να πάψουμε να είμαστε αυτόνομοι.
Δηλαδή να είναι ο ένας για τον άλλο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
Μη με ρωτήσετε που θα τα βρω όλα αυτά,

κάποτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχουν αναγκες του "θηλαστικου εγκεφαλου" (mamalian brain ή limbic stem) που αφορα τα ανωτερα συναισθηματα , και την συσχετιση τους με τη μνημη, μνημη, εθισμος, προσοχη, σεξουαλικη διεγερση, κυκλους υπνου κλπ.
Και υπαρχουν και αναγκες του ανωτερου εγκεφαλου (neocortex) που οντως το πιο εξελιγμενο μερος του εγκεφαλου, αφορά την σκεψη, δημιουργικοτητα, φαντασια,ομιλια, εκμαθηση,αισθησεις, κινητικοτητα βουλησης κλπ.
Καντε την αυτοκριτικη σας με ειλικρινεια, για να δειτε σε ποιο δινετε πιο πολυ βαρος (αναλογα με το τι κανετε, οχι με το τι θα θελατε να κανετε) και ποιο σας καθοδηγει στις σχεσεις σας.
Περιττο να πουμε οτι δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος συμπεριφερεται σαν (λιγοτερο εξελιγμενο) ζωο. (reptilian brain κανει κουμαντο).
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η χημεία και η κατανόηση![]()
αυτο ακριβως

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Επικοινωνία - σεβασμός - εμπιστοσύνη - ειλικρίνεια - αγάπη κ.ο.κ..
Δεν κάνω εκπτώσεις στις σχέσεις μου για να αρκούμαι σε ένα πράγμα..

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

(ΜΟΝΟ)
roumana
Διάσημο μέλος

γιατι δυστυχως? (μπορείς να αναπτύξεις λίγο την ιδέα σου?Περιττο να πουμε οτι δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος συμπεριφερεται σαν (λιγοτερο εξελιγμενο) ζωο. (reptilian brain κανει κουμαντο).

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Να έχουν και οι δύο τα ίδια θέλω και να υπάρχει κατανόηση...

Αν ειμασταν κατωτερα ζωα, καθοδηγουμενοι μονο απο τις ουσιες της φυσης που προσταζει αναπαραγωγη και επιβιωση (ορμονες κλπ), τοτε δε θα χαμε κανενα προβλημα. Τωρα ειμαστε σε ενα μεγαλο ενδιαμεσο σταδιο εξελιξης, που ειμαστε αρκετα μακρια απο τα κατωτερα ζωα, αλλα οχι τοσο εξελιγμενοι που να μπορουμε να λειτουργουμε με το νεοτερο τμημα του εγκεφαλου μας. Εχουμε εντονα συναισθηματα, εχουμε σκεψη, εχουμε ενα αλλο περιεργο πραμα που δε ξερουμε τι διαολο ειναι και το λεμε πνευμα/ψυχη. Καποτε θα γινουμε μονο αυτο το περιεργο πραμα, και δε θα χουμε καν σωμα. Μεχρι τοτε, τα ζωωδη ενστικτα μας (σεξ,σεξ,σεξ) συγκρουονται με τις ανωτερες λειτουργιες (συναισθηματα), σαν να προσπαθουν να βολευτουν στον ιδιο χωρο.γιατι δυστυχως? (μπορείς να αναπτύξεις λίγο την ιδέα σου?)
*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η αγάπη φέρνει το ενδιαφέρον,την κατανόηση και την στοργή που θέλω να πιστεύω οτι είναι οι βασικότερες ανάγκες κάποιου σε μια σχέση(για εμένα είναι τουλάχιστον).Αν δεν υπάρχουν αυτά να τα βράσω πραγματικά όλα τα υπόλοιπα,και δυστυχώς αυτά δεν εννοούνται στον "ομορφό" μας κόσμο.Για εμένα είναι δύσκολο π.χ. κάποιος που τον ενδιαφέρει κυρίως ή και πλήρως ο σεξουαλικός τομέας να μένει πάντα ικανοποιημένος απο μια μόνιμη σχέση και σαφώς η συχνή εναλλαγή συντρόφων(με τον ορθό τρόπο φυσικά,όχι κεράτωμα) να τον ικανοποιεί περισσότερο,σε αντίθεση με αυτούς που τους ενδιαφέρει κυρίως ή και πλήρως ο συναισθηματικός τομέας(εδω βάζω τον εαυτό μου) που μάλλον θα μείνουν ικανοποιημένοι απο το αντίθετο,φυσικά υπάρχουν και οι ενδιάμεσες ισσοροπημένες καταστάσεις.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Νομίζω ότι δυστυχώς δεν φτάνει μόνο ν'αγαπάς,που λέει και ένα τραγούδι.Η εμπιστοσύνη θα έλεγα ότι είναι απόλυτα βασικό.
αυτο ακριβως...αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη δεν κανεις τπτ απολυτως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.