nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-11-24

18:57
Περισσότερο για τις drag queen πήγαινε το αντρες που παίζουν τα κορίτσια. Το γνωρίζω οτι οι τρανς γυναίκες δεν είναι αυτό το πράγμαΟι τρανς γυναίκες δεν είναι "άντρες που παίζουν τα κορίτσια".
Τα επίπεδα αυτοκτονιών στα τρανς άτομα δεν είναι πάνω από 50%,

More than 40% of transgender adults in the US have attempted suicide
williamsinstitute.law.ucla.edu
Tι εννοείς; Το "σώμα" κάνει τρανς άτομα;;; Ή αυτά καταστρέφουν το σώμα τους ρίχνοντας μέσα ορμόνες του άλλου φύλου που δεν γνωρίζει να τα ελέγχει ο οργανισμός; Ο οργανισμός είναι πολύ ευαίσθητος, παράγει ότι χρειάζεται, ΜΟΝΟ όταν το χρειάζεται. Συν δεν σας συμφέρει να λέτε πως παράγει ορμόνες το σώμα και μετατρέπει ανθρώπους σε τρανς γιατί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ασθένειακαι δεν είναι αυτός ο λόγος, το ανάποδο ισχύει (οι ορμόνες που παράγει το σόμα παραμορφώνουν μόνιμα τα τρανς άτομα και μερικά από αυτά που προσπαθούν να κάνουν την φυλομετάβαση πιο μετά απλά δεν το αντέχουν)

Aναντίρρητα. Αλλα τεράστιο ρόλο παίζει και η μονιμότητα. Μπορούν ανήλικοι κυριολεκτικά να κάνουν ορμονοθεραπεία. Δεν είναι γελοίο αυτό;plus η έλλειψη κοινωνικής αποδοχής και σεβασμού.
Και όχι, "μικρά παιδιά" δεν κάνουν φυλομετάβαση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει από την εφηβεία και μετά.
Overall, the analysis found that at least 121,882 children ages 6 to 17 were diagnosed with gender dysphoria from 2017 through 2021. Reuters found similar trends when it requested state-level data on diagnoses among children covered by Medicaid, the public insurance program for lower-income families.
Gender-affirming care for youths takes several forms, from social recognition of a preferred name and pronouns to medical interventions such as hormone therapy and, sometimes, surgery. A small but increasing number of U.S. children diagnosed with gender dysphoria are choosing medical interventions to express their identity and help alleviate their distress.
These medical treatments don’t begin until the onset of puberty, typically around age 10 or 11.
For children at this age and stage of development, puberty-blocking medications are an option. These drugs, known as GnRH agonists, suppress the release of the sex hormones testosterone and estrogen. The U.S. Food and Drug Administration has approved the drugs to treat prostate cancer, endometriosis and central precocious puberty, but not gender dysphoria. Their off-label use in gender-affirming care, while legal, lacks the support of clinical trials to establish their safety for such treatment.
Over the last five years, there were at least 4,780 adolescents who started on puberty blockers and had a prior gender dysphoria diagnosis.
Η υπέρτατη ξεφτίλα όμως. Hormone therapy απο 6 χρονών?! Και συμφωνείς με αυτό;;;;;; Εγώ στα έξι μου νόμιζα ότι ήμουν πρωθυπουργός του πλανήτη και οτι η ελλάδα ήταν ενα νησί και δεν υπήρχε τίποτα άλλο, και τώρα μπορούμε να τους δίνουμε PUBERTY BLOCKERS? Πάμε καλά κυρά μου;;;By suppressing sex hormones, puberty-blocking medications stop the onset of secondary sex characteristics, such as breast development and menstruation in adolescents assigned female at birth. For those assigned male at birth, the drugs inhibit development of a deeper voice and an Adam’s apple and growth of facial and body hair. They also limit growth of genitalia.
Without puberty blockers, such physical changes can cause severe distress in many transgender children. If an adolescent stops the medication, puberty resumes.
The medications are administered as injections, typically every few months, or through an implant under the skin of the upper arm.
Δεν ήτανε απαραίτητα μονο για τα τρανς άτομα αυτός ο συλλογισμός μου. Δε θα ήθελα ούτε να έρθει ιερέας και να τους λέει "θα καείτε στην κόλαση" ή να έρθει ξέρω γω αναρχικός με τρικάκια και να τους λέει πρέπει να στήσουν αντίσταση στο κράτος. Όλα αυτά συντελούν αρνητικά πρότυπα.Τα τρανς άτομα δεν είναι αρνητικά πρότυπα. Συμφωνώ ότι κήρυγμα δεν πρέπει να γίνετε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι ένα τρανς άτομο σώνει και καλά θα κάνει κήρυγμα σε αντίθεση με ένα cis άτομο.
Κοίτα, το μόνο πράγμα που έχω καταλάβει απο τους ΛΟΑΤΚΙ είναι οτι υπάρχουν βέβαια ενα σημαντικό ποσοστό που λέει "διδάσκουμε αγάπη και σεβασμο στη διαφορετικότητα", και ένα άλλο εξίσου σημαντικό ποσοστό που λέει "είσαι cishet λευκός άντρας, δεν πρέπει να μιλάς, είσαι ξεφτυλισμένος" κ.λ.π.Σου μαθαίνει ότι υπάρχουν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι στον κόσμο και ότι πρέπει να τους σέβεσαι όπως τους υπόλοιπους, σε αντίθεση με το άλλο που σου λέει να βλέπεις ΛΟΑΤΚΙ σαν "χαμένα πρόβατα" και κατότερους σου.
Και απο την άλλη μεριά, απο τους θρήσκους, υπάρχει μια σημαντική πλειοψηφία που διδάσκουν αγάπη, τα διδάγματα του Χριστού περι σεβασμού, και ανοχή και αγάπη στο γείτονα, αλλα υπάρχει και εξίσου σημαντικό ποσοστό φανατικών που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα.
Συμφωνώ. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω το εξής, έστω οτι είμαι πατέρας, έχω το δικαίωμα να μην θέλω το παιδί μου να το διδάξει αυτή η συγκεκριμένη δασκάλα; Δε θέλω ρε φίλε να μου διδάσκει το παιδί για αγάπη, οτι τα αγοράκια μπορούν να φιλάνε αγοράκια, το ότι τα αγοράκια μπορούν να κόψουν το πουλάκι τους και να γινουν κοριτσάκια (ακραίο παράδειγμα αλλα για έμφαση.). Έχω το δικαίωμα να το αποσύρω απο την τάξη και να το πάω αλλού;Το να είναι μία τρανς γυναίκα δασκάλα δεν παραβιάζει κανενός το δικαίωμα για τίποτα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-11-24

19:16
Οι εκπαιδευτικοί κρίνονται βάσει των προσόντων και της επαγγελματικής τους επάρκειας, όχι της προσωπικής τους ζωής.Έχω το δικαίωμα να το αποσύρω απο την τάξη και να το πάω αλλού;
Η παρουσία διαφορετικών προτύπων μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν ανοχή, ενσυναίσθηση και κατανόηση.
Είναι βέβαια σημαντικό να γίνει διάλογος με τον γονέα. Μπορεί να φοβάται ή να έχει προκαταλήψεις λόγω άγνοιας ή στερεοτύπων.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

17-11-24

20:53
Δεν έχω διαβάσει όλη την κουβέντα σας, θα σταθώ όμως εδώ.Οι LGBT μαθητές στα σχολεία είναι απολύτως αποδεκτοί πλέον.
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Να δεχτώ μονο ότι σήμερα υπάρχει περισσότερη κατανόηση. Μέχρι εκεί όμως. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, αλλά μη λες ανακρίβειες για να υποστηρίξεις την όποια θέση έχεις. Ακόμη και τούτη τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν παιδιά που καθημερινά ζουν μια κόλαση στο σχολείο, ιδίως τα πιο θηλυπρεπη αγόρια και τα πιο ανδροπρεπη κορίτσια. Ακόμη και στις μεγάλες πόλεις, όχι μόνο στα χωριά που δεν τα βλέπει ο ήλιος. Οπότε όχι, δεν υπάρχει καμία "απόλυτη αποδοχή" και δεν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον.
Για περί σημαιών, παραμυθιών κτλ δεν θα πάρω θέση. Αναφέρομαι μόνο και αποκλειστικά μόνο στο χωρίο που απαντώ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

17-11-24

20:58
Δεν έχω διαβάσει όλη την κουβέντα σας, θα σταθώ όμως εδώ.
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Να δεχτώ μονο ότι σήμερα υπάρχει περισσότερη κατανόηση. Μέχρι εκεί όμως. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, αλλά μη λες ανακρίβειες για να υποστηρίξεις την όποια θέση έχεις. Ακόμη και τούτη τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν παιδιά που καθημερινά ζουν μια κόλαση στο σχολείο, ιδίως τα πιο θηλυπρεπη αγόρια και τα πιο ανδροπρεπη κορίτσια. Ακόμη και στις μεγάλες πόλεις, όχι μόνο στα χωριά που δεν τα βλέπει ο ήλιος. Οπότε όχι, δεν υπάρχει καμία "απόλυτη αποδοχή" και δεν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον.
Για περί σημαιών, παραμυθιών κτλ δεν θα πάρω θέση. Αναφέρομαι μόνο και αποκλειστικά μόνο στο χωρίο που απαντώ.
Ναι ήμουν απολύτος σε αυτό δικο μου λαθος, όμως σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με 20-30 χρόνια σε όλους τους τομείς. Αυτό όμως δεν σημαινει οτι δεν υπάρχουν περιστατικά βίας έναντι σε LGBT άτομα. Ούτε όμως αυτό θα αλλάξει την θέση μου όσο αφορά τις σημαίες LGBT στα σχολεία, την συμμετοχή drag queen στην εκπαιδευτική διαδικασία και την προπαγάνδα που γίνεται σχετικά με την ύπαρξη απειρων φύλων. Εγώ εκεί είμαι κατά, είμαι κατά καθώς μόνο φυσιολογικά δεν είναι τέτοια περιστατικά.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

18-11-24

11:13
Δυστυχως με τη παρανοια της woke κουλτουρας τα πραγματα πιθανοτατα θα γινουν χειροτερα για τους γκει μαθητες τα επομενα χρονια. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οφειλει η γκει κοινοτητα να διωξει αμεσα αυτο το καρκινωμα.Δεν έχω διαβάσει όλη την κουβέντα σας, θα σταθώ όμως εδώ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-11-24

11:18
Βασικά αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι κυρίως ισορροπία: η εκπαίδευση και η κουλτούρα αποδοχής να μην επιβάλλονται με τρόπο που δημιουργεί διχασμό, αλλά να ενισχύουν την ενσυναίσθηση και τη συνεργασία. Το να καίγονται "και τα χλωρά" (δηλαδή να υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις σε ευάλωτες ομάδες) είναι όντως κάτι που όλοι πρέπει να προσέχουμε, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο περιβάλλον των σχολείων.
Θεωρώ πως η λύση βρίσκεται στη σωστή ενημέρωση, τον διάλογο και την αποφυγή άκρων.
Θεωρώ πως η λύση βρίσκεται στη σωστή ενημέρωση, τον διάλογο και την αποφυγή άκρων.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

18-11-24

11:26
Rare W moment του τζουστ.Βασικά αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι κυρίως ισορροπία: η εκπαίδευση και η κουλτούρα αποδοχής να μην επιβάλλονται με τρόπο που δημιουργεί διχασμό, αλλά να ενισχύουν την ενσυναίσθηση και τη συνεργασία. Το να καίγονται "και τα χλωρά" (δηλαδή να υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις σε ευάλωτες ομάδες) είναι όντως κάτι που όλοι πρέπει να προσέχουμε, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο περιβάλλον των σχολείων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και η αποφυγη ακροτητων. Για να επελθει οπως ειπες ισορροπια πρεπει η ιδια κοινοτητα να δρασει και να διωξει τους ακραιους.Βασικά αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι κυρίως ισορροπία:
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-11-24

11:29
Ναι, και τους αντιγουόκ.και η αποφυγη ακροτητων. Για να επελθει οπως ειπες ισορροπια πρεπει η ιδια κοινοτητα να δρασει και να διωξει τους ακραιους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

18-11-24

11:42
...γυρίζουμε το μπιφτέκι ανα 30 δευτερόλεπτα στο σχαροτήγανο για να μη μας κολλήσει.Ναι, και τους αντιγουόκ.
Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 7 λεπτά με τα ζουμιά να το ψηνουν εσωτερικά.
Απολαμβάνουμε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-11-24

11:57
To γουόκ κίνημα είχε πολύ καλές προθέσεις στην αρχη. Εξαιρετικές μάλιστα. Αυτό που το ριζοσπαστικοποίησε ήταν οι αδικαιολόγητες και ακραίες αντιδράσεις των αντιγουόκ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

18-11-24

12:03
Έχω μια κουδούνα. Τη φοράω σε μια γελάδα για να την ακούω και να την ελέγχω να μην φύγει. Η γελάδα βόσκει χορτάρι. Θέλω γάλα. Η γελάδα δεν κατεβάζει γάλα. Άρα φταίει η κουδούνα. Αν η κουδούνα ήταν στο αθόρυβο, η αγελάδα θα κατέβαζε οχι απλά γάλα, αλλά Yoco Choco.To γουόκ κίνημα είχε πολύ καλές προθέσεις στην αρχη. Εξαιρετικές μάλιστα. Αυτό που το ριζοσπαστικοποίησε ήταν οι αδικαιολόγητες και ακραίες αντιδράσεις των αντιγουόκ.
Τόση λογική έχει αυτο το επιχείρημά σου.
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-11-24

12:05
Στο δικό σου επιχείρημα θα αναφερεσαι. Το δικό μου λογική της δράσης - αντίδρασης το λένε.Τόση λογική έχει αυτο το επιχείρημά σου.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-11-24

15:06
"Ετσι όπως το γράφετε, εννοειτε, πως η woke κουλτουρα είναι κάτι δραματικό. Όμως αν κοιτάξουμε τον ορισμό της βικιπέδια που έγραψα, δεν είναι εξ ορισμού κακή. Κακή είναι η κατάχρησή της. Όμως ο φανατισμοί και το να <<τραβάς κάτι στα άκρα>>, δηλ να κάνεις μια κατάχρηση της έννοιας, είναι πάντα κατι κακό.Δυστυχως με τη παρανοια της woke κουλτουρας τα πραγματα πιθανοτατα θα γινουν χειροτερα για τους γκει μαθητες τα επομενα χρονια. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οφειλει η γκει κοινοτητα να διωξει αμεσα αυτο το καρκινωμα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

18-11-24

18:42
Από την εμπειρία μου σε σχολείο μεγάλου μεγάλου αστικού κέντρου εδώ και χρόνια βλέπω πρώτον αύξηση των παιδιών της εν λόγω κοινότητας ( ιδίως τα κορίτσια πρωτοστατουν) και διεκδικούν ν α γίνουν ορατές και δεύτερον σχεδόν κανείς δεν αντιμετωπίζεται με χλευασμό και διακρίσεις ,αν και εφόσον είναι άτομο ακομπλεξάριστο, με καλά στοιχεία χαρακτήρα ή καλύτερα θα τα έθετα έχει τις ίδιες πιθανότητες λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα να περιθωριοποιηθεί ή να έχει προβληματα κοινωνικοποίηση ς, όπως και κάθε άλλο άτομο που μπορεί να έχει κάποιου άλλου τύπου ιδιαιτερότητα.Δυστυχως με τη παρανοια της woke κουλτουρας τα πραγματα πιθανοτατα θα γινουν χειροτερα για τους γκει μαθητες τα επομενα χρονια. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα... Οφειλει η γκει κοινοτητα να διωξει αμεσα αυτο το καρκινωμα.
Και κάτι ακόμη στην πλειοψηφία τους οι 15/17 χρονών δεν έχουν ιδέα για τη woke κουλτούρα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

18-11-24

18:53
Μπράβο, τα καλύτερα έρχονται. Προφανώς η σαπίλα του Hollywood αντέδρασε μετά την απόφαση αυτή, όμως πλέον κανείς δεν τους δίνει σημασία.
www.protothema.gr

Η Disney αποσύρει επεισόδιο με τρανς χαρακτήρα - Αντιδράσεις από καλλιτέχνες και θαυμαστές της σειράς
Πρόκειται για το επεισόδιο «The Gatekeeper» της τηλεοπτικής σειράς «Moon Girl and Devil Dinosaur»
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 526 μηνύματα.

18-11-24

19:19
Η woke κουλτουρα ειναι αμφισβητουμενο πεναλντι της προοδου της τεχνολογιας . Η προοδος της τεχνολογιας ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα . Το ανθρωπινο κατασκευασμα ειναι απορροια πειραματων του ανθρωπινου μυαλου . Και επειδη πειραματα γινονται εδω και 3000 πεναλντι πριν , αν πριν 80 χρονια ελεγες τη λεξη woke δεν εβγαζε νοημα παρα μονο για τις μυγες ( camperous sniperus ) και τα κουνουπια ( nichtovius kolomparus ) ετσι και δε βγαζει νοημα και τωρα . Ισως για τους φιλησυχους chef εκ Ανατολας .
Οποτε οταν και οποτε βγει νεα πατεντα θα σας ενημερωσουμε . Μεχρι τοτε μεινετε ανησυχοι .
Οποτε οταν και οποτε βγει νεα πατεντα θα σας ενημερωσουμε . Μεχρι τοτε μεινετε ανησυχοι .
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

18-11-24

19:20
Όχι δεν είναι φυσιολογικό να διαβάζουν drag queens παραμύθια σε παιδιά. Case closed
Όταν είχα εργαστεί ένα διάστημα ως καθηγητής σε Σχολείο στη Σουηδία, μια μέρα ένας συνάδελφος που άνηκε στο ίδιο τμήμα μαθήματος (π.χ. μαθηματικά) αποφάσισε να αλλάξει στις τουαλέτες των καθηγητών και να βγει ως γυναίκα! Δηλαδή, έζησα σκηνή Ελληνικού κινηματογράφου. Θα έχω να το αφηγούμαι για μια ζωή. Ο τύπος μπήκε ως άντρας και βγήκε με ξανθιά περούκα, eyeliner, κραγιόν και μαύρο ταγέρ και πήγε κανονικά στην τάξη του για να κάνει μάθημα. Ένας συνάδελφος με κοιτούσε απορρημένος για το ίδιο θέαμα και οι δύο κάναμε ότι δεν είδαμε τίποτα. Εννοείται ότι άρχισε ένα σούσουρο μεταξύ καθηγητών αλλά όχι με αρνητική μορφή.
Τις επόμενες μέρες ο συγκεκριμένος καθηγητής συνέχισε να αποκαλείται με το ανδρικό όνομά του και οι μαθητές τουλάχιστον φανερά δεν είπαν κάτι. Σκέψου ότι στο σχολείο υπήρχαν πολλές εθνικότητες και ειδικά, αρκετές μουσουλμανικές με έμφαση τη Σομαλική κοινότητα. Η διοίκηση του σχολείου δεν είχε κανένα θέμα με αυτό, από τη στιγμή που έκανε κανονικά τη δουλειά του. Μάλιστα του έδωσαν και πρωτοβουλίες να οργανώσει και διαλέξεις σχετικά με τη χρήση Excel για εκπαιδευτικούς, θέματα που αφορούν την ομοσεξουαλικότητα των μαθητών, ή μαθητές που επιθυμούν να νιώθουν διαφορετικοί ενώ άρχισαν να μοιράζουν ποινές σε μαθητές και σε καθηγητές μέχρι και απόλυση σε όσους είχαν διαφορετική άποψη (και όχι κατ' ανάγκη αρνητική). Θεωρούσαν ότι μέσα στο σχολείο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοδηλώνεται με ότι φύλο θέλει.
Όμως νομίζω ότι προέκυψαν κάποια προβλήματα γραφειοκρατικής αιτίας επειδή οι ηλίθιοι Σουηδοί δεν προέβλεψαν ότι αν κάποιος θέλει να δηλώνεται ως Jon ενώ είναι Janette βιολογικά, περιπλέκει τα χαρτιά γιατί θα πρέπει να ξαναδηλωθεί με την νέα ταυτότητα. Οι περισσότεροι που έκαναν τέτοιες "μεταμφιέσεις" φύλων δεν επιθυμούσαν να προβούν σε μεταβολή ατομικών στοιχείων επειδή μετά υπήρχαν δυσκολίες σε θέματα φορολογικά, υπηρεσιακά, κτλ.
Σκέψου τώρα τον κυρ Θανάση με τη μπυροκοιλιά που διδάσκει Χημεία Β' Λυκείου, να εμφανιστεί στο σχολείο ως Σοφία με προσθετική χαρακτηριστικών φύλου ως μεσήλικη γυναίκα.

Ξέχασα να πω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε φορέσει και σουτιέν με ψεύτικο στήθος για να αποτελεί κανονική γυναίκα.

American Economist
Επιφανές μέλος

18-11-24

20:19
Όταν είχα εργαστεί ένα διάστημα ως καθηγητής σε Σχολείο στη Σουηδία, μια μέρα ένας συνάδελφος που άνηκε στο ίδιο τμήμα μαθήματος (π.χ. μαθηματικά) αποφάσισε να αλλάξει στις τουαλέτες των καθηγητών και να βγει ως γυναίκα! Δηλαδή, έζησα σκηνή Ελληνικού κινηματογράφου. Θα έχω να το αφηγούμαι για μια ζωή. Ο τύπος μπήκε ως άντρας και βγήκε με ξανθιά περούκα, eyeliner, κραγιόν και μαύρο ταγέρ και πήγε κανονικά στην τάξη του για να κάνει μάθημα. Ένας συνάδελφος με κοιτούσε απορρημένος για το ίδιο θέαμα και οι δύο κάναμε ότι δεν είδαμε τίποτα. Εννοείται ότι άρχισε ένα σούσουρο μεταξύ καθηγητών αλλά όχι με αρνητική μορφή.
Τις επόμενες μέρες ο συγκεκριμένος καθηγητής συνέχισε να αποκαλείται με το ανδρικό όνομά του και οι μαθητές τουλάχιστον φανερά δεν είπαν κάτι. Σκέψου ότι στο σχολείο υπήρχαν πολλές εθνικότητες και ειδικά, αρκετές μουσουλμανικές με έμφαση τη Σομαλική κοινότητα. Η διοίκηση του σχολείου δεν είχε κανένα θέμα με αυτό, από τη στιγμή που έκανε κανονικά τη δουλειά του. Μάλιστα του έδωσαν και πρωτοβουλίες να οργανώσει και διαλέξεις σχετικά με τη χρήση Excel για εκπαιδευτικούς, θέματα που αφορούν την ομοσεξουαλικότητα των μαθητών, ή μαθητές που επιθυμούν να νιώθουν διαφορετικοί ενώ άρχισαν να μοιράζουν ποινές σε μαθητές και σε καθηγητές μέχρι και απόλυση σε όσους είχαν διαφορετική άποψη (και όχι κατ' ανάγκη αρνητική). Θεωρούσαν ότι μέσα στο σχολείο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοδηλώνεται με ότι φύλο θέλει.
Όμως νομίζω ότι προέκυψαν κάποια προβλήματα γραφειοκρατικής αιτίας επειδή οι ηλίθιοι Σουηδοί δεν προέβλεψαν ότι αν κάποιος θέλει να δηλώνεται ως Jon ενώ είναι Janette βιολογικά, περιπλέκει τα χαρτιά γιατί θα πρέπει να ξαναδηλωθεί με την νέα ταυτότητα. Οι περισσότεροι που έκαναν τέτοιες "μεταμφιέσεις" φύλων δεν επιθυμούσαν να προβούν σε μεταβολή ατομικών στοιχείων επειδή μετά υπήρχαν δυσκολίες σε θέματα φορολογικά, υπηρεσιακά, κτλ.
Σκέψου τώρα τον κυρ Θανάση με τη μπυροκοιλιά που διδάσκει Χημεία Β' Λυκείου, να εμφανιστεί στο σχολείο ως Σοφία με προσθετική χαρακτηριστικών φύλου ως μεσήλικη γυναίκα.
Ξέχασα να πω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε φορέσει και σουτιέν με ψεύτικο στήθος για να αποτελεί κανονική γυναίκα.![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

18-11-24

20:52
Aυτοί φίλε μου το τερμάτησαν.
Βέβαια σε πολλά σχολεία στη Σουηδία επιβλήθηκε μια άνευ όρων ναζιστική ατζέντα υπηρεσιακής καταστολής εκπαιδευτικών (μέχρι και απόλυσης) που απλά δεν ήθελαν για άλλους λόγους να δεχθούν αυτή την πραγματικότητα. Υπάρχουν Σουηδοί που κάνουν "εμετό" με την woke ατζέντα και κλαίνε για το χάλι της χώρας τους. Αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Υπάρχει έντονα η πολιτική της απομονωμένης φωνής και ότι ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του.
Επειδή στα δημόσια σχολεία της Σουηδίας (όπου η υπηρεσιακή γλώσσα είναι μόνο η Σουηδική) για το θέμα πρόσληψης ή εξαιρετικής απόλυσης το έχει ένα περιφερειακό Συμβούλιο Εκπαίδευσης του δήμου που υπάγεται το σχολείο, τα πράγματα περιπλέκονται με αποτέλεσμα αν κάποιος εκπαιδευτικός δεν εντάσσεται τότε θα αντιμετωπίσει ενδεχόμενα προβλήματα σε όλη τη Σουηδία λόγω κακού υπηρεσιακού φακέλου. Σκέψου τώρα να είναι κάποιος μετανάστης εκπαιδευτικός που δεν γνωρίζει ακριβώς τις άκρες, να βρεθεί στο μάτι όλων αυτών των ειδικών συμβούλων και ψυχαναλυτικής εκπαίδευσης που μπορεί στο τέλος να τον βγάλουν και ψυχικά ασταθή με την συνήθη επίκληση σε άρθρα, διατάξεις νόμων που διέπουν τη Σουηδική δημόσια διοίκηση που είναι ένα χάος καθώς πολλά από αυτά είναι Βασιλικά διατάγματα. Γενικά αν κάποιος διοριστεί σε δημόσιο σχολείο που υπάγεται στην δημοτική εποπτεία (και όχι σε νομικό πρόσωπο) είναι κάπως δύσκολο να απολυθεί λόγω ειδικών ισχυρών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και συνδικάτων.
Γι' αυτό πολλοί ντόπιοι Σουηδοί επιλέγουν να εργάζονται για 1-3 χρόνια σε σχολείο με επίβλεψη από κάποια ΜΚΟ, Εκκλησία, ή άλλη κοινοπραξία δικαίου κυρίως για την εμπειρία σε πολυεθνικό περιβάλλον ενώ μετά όταν αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια, επιλέγουν να διοριστούν μόνιμα σε σχολεία του δήμου (που η μόνη γλώσσα εργασίας είναι η μητρική τους) για να μην έχουν προβλήματα με τη λήξη του συμβολαίου ή με την έκτακτη απόλυση λόγω ανεπάρκειας ή άλλων λόγων που συνδέονται με την αρχή συμπεριληπτικότητας.
Η άλλη @American Economist ήταν Σουηδή τρανς καθηγήτρια, ιερωμένος ως γυναίκα και δίδασκε μάθημα Θεολογίας.

nPb
Επιφανές μέλος

19-11-24

10:22

Σαμ Κερ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση για το παιδί που περιμένει με την Κρίστι Μιούις μετά από σχόλια μίσους
Η 31χρονη αστέρας της Τσέλσι και της Αυστραλίας έχει κάνει και πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα σύντροφό της που παίζει στην Γουέστ Χαμ
@American Economist τι έχεις να πεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.