14-11-24

16:56
Τερμα το woke καιρός για unwoke.

Elon Musk Shocks Hollywood with $3 Billion Investment in Mel Gibson and Mark Wahlberg's 'Un-Woke' Film Studio! - News
Iп a jaw-droppiпg move that has seпt shockwaves throυgh the eпtertaiпmeпt iпdυstry, tech billioпaire Eloп Mυsk has reportedly iпvested a staggeriпg $1 billioп
weeknews247.com
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

14-11-24

17:43
Το καλύτερο thread του Forum μόλις άνοιξε.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-11-24

18:40
Κρίμα, αν ειναι μονο σάτιρα, κρίμα.
Γυάλισε το ματι μου όλο χαρά οταν είδα τον τίτλο.
Γυάλισε το ματι μου όλο χαρά οταν είδα τον τίτλο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

14-11-24

18:46
Η αλήθεια είναι ότι hollywood και λοιπές πλατφόρμες (Νέτφλιξ, Άμαζον και ειδικά η Ντίσνεϋ) έχουν γίνει μία αηδία και μισή. Το χειρότερο είναι ότι, οκ, θέλουν να περάσουν συγκεκριμένη ατζέντα αλλά ρε φίλε δημιούργησε δικά σου πράγματα. Αλλά όχι, παίρνουν έτοιμα έργα, βιβλία κ.λπ. και τους πηδάνε τα ράμματα.![]()
Elon Musk Shocks Hollywood with $3 Billion Investment in Mel Gibson and Mark Wahlberg's 'Un-Woke' Film Studio! - News
Iп a jaw-droppiпg move that has seпt shockwaves throυgh the eпtertaiпmeпt iпdυstry, tech billioпaire Eloп Mυsk has reportedly iпvested a staggeriпg $1 billioпweeknews247.com
Προσωπικά είμαι μεγάλος φαν του Τόλκιν και του Star Wars, αλλά σταμάτησα να βλέπω τη σειρά Rings of Power γιατί, πέρα του ότι έβαλαν μαύρα ξωτικά, κακοποίησαν και την ίδια την ιστορία του Σιλμαρίλιον (ασχολίαστο το γεγονός ότι προσπαθούν να δείξουν την καλή πλευρά των ορκς -ενώ ο Τόλκιν τα είχε αμιγώς κακά όντα, καθόλου προσπάθεια σύνδεσής τους με τους λάθρο.) Ή τη Ρόουλινγκ, την οποία προσπάθησαν να κάνουν εμπάργκο από το ίδιο της το έργο συστημικά κοπρόσκυλα που έγιναν άνθρωποι από αυτή, επειδή είπε ότι οι τρανς δεν είναι γυναίκες.
Καλά, το κορυφαίο ότι στο Star Wars έβαλαν μία καινούρια φυλή η οποία αποτελείται μόνο από μαύρες λεσβίες που αναπαράγονται μέσω της δύναμης (μλκες, αλήθεια) είναι απλά επικό. Προσωπικά σταμάτησα εδώ και χρόνια να βλέπω τέτοιες αηδίες, αλλά σου γυρνάει το μυαλό γιατί ξες ότι πρόκειται για άχρηστους που, επειδή δεν έχουν το ταλέντο να κάνουν κάτι δικό τους βεβηλώνουν μεγάλους δημιουργούς για να περάσουν τα βρωμομηνύματά τους.
Όπως και να έχει, είναι θετικό το να δημιουργηθεί ένας αντίθετος πόλος, απλά μην εστιάσει στο antiwoke. Ειδικά σε τόσο μεγάλες δημιουργίες (όπως τα έργα του Τόλκιν) δεν θέλουμε κανένα μήνυμα, ακόμα κι αν είναι από αυτά που αρέσουν σε εμάς. Θέλουμε πιστή αναπαράσταση του lore και σεβασμό στο έργο και τον δημιουργό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, το συγκεκριμένο είναι, αλλά γενικά συζητιέται τελευταία και μάλλον θα γίνει κάτι αντίστοιχο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

14-11-24

18:53
Ειλικρινά αυτός ήταν ο λόγος που δεν το είδα ποτέ. Ούτε λεπτό. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν υπάρχει με τίποτα η σημερινή παράνοια. Ευχαριστούμε τον Θεό που οι αρχικές ταινίες γυρίστηκαν σε μια εποχή που δεν είχε έρθει ακόμα η παράνοια και είναι πραγματικά απολαυστικές (αν και τα βιβλία τα πετσοκόβουν και εκείνες λίγο).πέρα του ότι έβαλαν μαύρα ξωτικά
Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πέφτει τρομερό κράξιμο στην σειρά Friends για έλλειψη συμπερίληψης στο βασικό καστ. White straight privilege και τα γνωστά. Όλα αυτά σε κάνουν να θες μια χρονομηχανή να πας στα 2000s και να μείνεις εκεί. Δηλαδή έπρεπε να είμαι τόσο γκαντέμης ώστε να σκάσει αυτή η βόμβα στη δική μου γενιά;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

14-11-24

18:59
Ρε φίλε, για τα ξωτικά ο Τόλκιν τα εκθειάζει συνεχώς για τη Θεϊκή ομορφιά τους, μάλιστα υπάρχουν τρία γένη: Οι Βάνυαρ, που είναι τα υψηλά ξωτικά, τα οποία έμειναν για πάντα στο Βάλινορ, το Θεϊκό Βασίλειο και είναι ολόλευκα και κατάξανθα, οι Νόλντορ, που ήρθαν στη μέση Γη και είναι επίσης κατάλευκοι, αν και κάποιοι έχουν μαύρα μαλλιά (πχ Άργουεν) ή και κόκκινα και οι Τελέρι, που κι αυτοί λευκοί ήταν.Ειλικρινά αυτός ήταν ο λόγος που δεν το είδα ποτέ. Ούτε λεπτό. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν υπάρχει με τίποτα η σημερινή παράνοια. Ευχαριστούμε τον Θεό που οι αρχικές ταινίες γυρίστηκαν σε μια εποχή που δεν είχε έρθει ακόμα η παράνοια και είναι πραγματικά απολαυστικές (αν και τα βιβλία τα πετσοκόβουν και εκείνες λίγο).
Και σίγουρα υπάρχει στη λευκή φυλή μια ασυνείδητη σύνδεση της λευκότητας με το Θεϊκό στοιχείο (ακόμα και οι Άγγελοι στον Χριστιανισμό παρουσιάζονται κατάλευκοι ως επί το πλείστον), την οποία εσκεμμένα βεβηλώνουν, το πιστεύω αλήθεια αυτό. Ακούγεται ότι ο τεράστιος Πήτερ Τζάκσον θα αναλάβει παραγωγή που θα έχει σχέση με Σιλμαρίλλιον. ΜΑΚΑΡΙ!
Όντως, εμετός. Βέβαια για εμένα ήταν καλύτερα τα 90' s, αλλά, οκ, όπως το βλέπει κανείς.Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πέφτει τρομερό κράξιμο στην σειρά Friends για έλλειψη συμπερίληψης στο βασικό καστ. White straight privilege και τα γνωστά. Όλα αυτά σε κάνουν να θες μια χρονομηχανή να πας στα 2000s και να μείνεις εκεί. Δηλαδή έπρεπε να είμαι τόσο γκαντέμης ώστε να σκάσει αυτή η βόμβα στη δική μου γενιά;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

14-11-24

19:07
Go woke, go broke
nypost.com
www.foxnews.com
san.com

Disney warns theme park revenue to fall as quarterly profit slips
Disney’s latest earnings report beat analyst estimates on Wednesday as the House of Mouse said it brought in $23.2 billion in the third quarter.

CNN staffers 'deeply frustrated' as looming budget cuts, layoffs set to impact struggling network | Fox News
'The industry is obviously in trouble,' one CNN employee tells Fox News Digital

News ratings down after election, MSNBC sees 54% fall, CNN down 36%
It's time of year when news organizations typically bank on high viewership due to public interest in election results and reactions.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

14-11-24

19:07
Μακάρι να δούμε στην μεγάλη οθόνη και το Σιλμαριλλιον. Η αλήθεια είναι πως είναι το μόνο βιβλίο του Τόλκιν το οποίο δεν έχω διαβάσει (αν και το έχω). Όμως φοβάμαι για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πόσο ανεπηρέαστο από το κλίμα θα μείνει.Ακούγεται ότι ο τεράστιος Πήτερ Τζάκσον θα αναλάβει παραγωγή που θα έχει σχέση με Σιλμαρίλλιον. ΜΑΚΑΡΙ!
Την τριλογία LOTR δεν την πρόλαβα δυστυχώς σε μεγάλη οθόνη αφού τότε ήμουν βρέφος. Αλλά το Χόμπιτ παιδάκι το είδα. 2012,2013,2014 ανελλιπώς στους κινηματογράφους.
Βασικά τα 90s για σένα ήταν ο,τι ήταν για μένα τα 00s. Πρώτα παιδικά χρόνια και για να είμαι ειλικρινής εποχές 2005-2009 ειδικά θα ήθελα να τις είχα ζήσει σε πιο ώριμη ηλικία από παιδάκι που ήμουν τότε. Πρέπει να ήταν ωραία φάση να ήσουν έφηβος τότε. Όπως και να έχει το ζητούμενο είναι πως κάθε δεκαετία θα ήταν καλλίτερη από late 2010s-σήμερα που έχει μπει στη καθημερινότητα μας όλη αυτή η κουλτούρα του δικαιωματισμού με την επακόλουθη τοξικότητα της.Όντως, εμετός. Βέβαια για εμένα ήταν καλύτερα τα 90' s, αλλά, οκ, όπως το βλέπει κανείς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-11-24

19:21
Έχοντας ζησει στο πρωιμο στέκι του 2005 και στην κοινωνια του 2005 ως εικοσάρης, να σου πω οτι απο τότε υπήρχε δικαιωματισμός, αλλά σε πολύ πρωιμα στάδια.Μακάρι να δούμε στην μεγάλη οθόνη και το Σιλμαριλλιον. Η αλήθεια είναι πως είναι το μόνο βιβλίο του Τόλκιν το οποίο δεν έχω διαβάσει (αν και το έχω). Όμως φοβάμαι για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πόσο ανεπηρέαστο από το κλίμα θα μείνει.
Την τριλογία LOTR δεν την πρόλαβα δυστυχώς σε μεγάλη οθόνη αφού τότε ήμουν βρέφος. Αλλά το Χόμπιτ παιδάκι το είδα. 2012,2013,2014 ανελλιπώς στους κινηματογράφους.
Βασικά τα 90s για σένα ήταν ο,τι ήταν για μένα τα 00s. Πρώτα παιδικά χρόνια και για να είμαι ειλικρινής εποχές 2005-2009 ειδικά θα ήθελα να τις είχα ζήσει σε πιο ώριμη ηλικία από παιδάκι που ήμουν τότε. Πρέπει να ήταν ωραία φάση να ήσουν έφηβος τότε. Όπως και να έχει το ζητούμενο είναι πως κάθε δεκαετία θα ήταν καλλίτερη από late 2010s-σήμερα που έχει μπει στη καθημερινότητα μας όλη αυτή η κουλτούρα του δικαιωματισμού με την επακόλουθη τοξικότητα της.
Μπορούσαν ακόμα και τότε να σε κάνουν να νιώσεις αρκετά σκατά. Δεν ήταν woke η φάση αλλά ήταν αυτό το "με το γάντι liberal" που σε έκανε να φαίνεσαι παράξενος και παλαιολιθικός εαν δεν το ενστερνιζόσουν ότι "οι εποχές προχωράνε".
Τρόπον τινά, η woke κουλτούρα άθελά της, επανέφερε τη νομιμοποίησή μας να είμαστε παραδοσιακοί και να το εκφράζουμε πιο ανοιχτά, ακριβώς λόγω της παράνοιας στην οποία εξελίχθηκε.
Αν ειχε μεινει στα απαλα εν τη γενέσει τους επίπεδα ελευθεριακότητας, την είχαμε πιεί με φράουλες και σαντιγύ. Θα είχαν κερδίσει, ύπουλα και ολοκληρωτικά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

14-11-24

19:34
Έχοντας ζησει στο πρωιμο στέκι του 2005 και στην κοινωνια του 2005 ως εικοσάρης, να σου πω οτι απο τότε υπήρχε δικαιωματισμός, αλλά σε πολύ πρωιμα στάδια.
Μπορούσαν ακόμα και τότε να σε κάνουν να νιώσεις αρκετά σκατά. Δεν ήταν woke η φάση αλλά ήταν αυτό το "με το γάντι liberal" που σε έκανε να φαίνεσαι παράξενος και παλαιολιθικός εαν δεν το ενστερνιζόσουν ότι "οι εποχές προχωράνε".
Τρόπον τινά, η woke κουλτούρα άθελά της, επανέφερε τη νομιμοποίησή μας να είμαστε παραδοσιακοί και να το εκφράζουμε πιο ανοιχτά, ακριβώς λόγω της παράνοιας στην οποία εξελίχθηκε.
Αν ειχε μεινει στα απαλα εν τη γενέσει τους επίπεδα ελευθεριακότητας, την είχαμε πιεί με φράουλες και σαντιγύ. Θα είχαν κερδίσει, ύπουλα και ολοκληρωτικά.
Σίγουρα ξέρεις καλλίτερα καθώς το έζησες σε ώριμη ηλικία. Απλά η μόνη μου ένσταση πάνω σε αυτό που περιγράφεις είναι πως μάλλον δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο τα 2000s. Έχω την εντύπωση πως σε κάθε δεκαετία υπήρχε το "οι εποχές προχωράνε" απλά εκφράζονταν με διαφορετικό τρόπο. Πιο παλιά ας πούμε έπαψε να θεωρείται απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ το μουστάκι και ήσουν παλαιολιθικός όπως λες αν δεν τα έπαιρνες φουλ όλα. Σε κάθε εποχή υπάρχει μια σύγκρουση παλιού και νέου.
ilias90
Περιβόητο μέλος

14-11-24

19:44
Έχεις διαβάσει όλα τα άλλα και δεν έχεις διαβάσει αυτό; Είναι το Ευαγγέλιο της λογοτεχνίας του φανταστικού το Σιλμαρίλλιον. Ο τύπος πήρε Χριστιανική, Κέλτικη, Σκανδιναβική και άλλες μυθολογίες και τις συνένωσε σε ένα απίστευτο αποτέλεσμα.Μακάρι να δούμε στην μεγάλη οθόνη και το Σιλμαριλλιον. Η αλήθεια είναι πως είναι το μόνο βιβλίο του Τόλκιν το οποίο δεν έχω διαβάσει (αν και το έχω). Όμως φοβάμαι για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πόσο ανεπηρέαστο από το κλίμα θα μείνει.
Ναι ρε, πιστεύω ότι ήταν η χρυσή εποχή γιατί ήταν ακριβώς ένα βήμα πριν έρθει το ίντερνετ στο ευρύ κοινό ενώ παράλληλα η τεχνολογία ήταν σε επαρκέστατο επίπεδο, δηλαδή άνετα θα ζούσε ένας άνθρωπος του σήμερα τότε, μέχρι τουλάχιστον να του έφευγε η εξάρτηση από τις οθόνες.Βασικά τα 90s για σένα ήταν ο,τι ήταν για μένα τα 00s. Πρώτα παιδικά χρόνια και για να είμαι ειλικρινής εποχές 2005-2009 ειδικά θα ήθελα να τις είχα ζήσει σε πιο ώριμη ηλικία από παιδάκι που ήμουν τότε. Πρέπει να ήταν ωραία φάση να ήσουν έφηβος τότε. Όπως και να έχει το ζητούμενο είναι πως κάθε δεκαετία θα ήταν καλλίτερη από late 2010s-σήμερα που έχει μπει στη καθημερινότητα μας όλη αυτή η κουλτούρα του δικαιωματισμού με την επακόλουθη τοξικότητα της.
Ναι, ενδεχομένως να ισχύει αυτό που λες. 2005-2006 που αναφέρεις ήμουν έφηβος, οπότε θυμάμαι αρκετά καλά την εποχή. Η αλήθεια είναι ότι λέγαμε ό,τι γουστάραμε σχεδόν χωρίς επίπτωση και δεν αναφέρω εδώ για προσβολές σε μειονότητες κ.λπ. Μιλάω γενικά για απόψεις, μπορούσες να ακούσεις την πιο τρελή θεωρία χωρίς την αστυνομία σκέψης που υπάρχει σήμερα και χωρίς εννοείται το fact checking των npc. Υπήρχε πραγματική όρεξη για συζήτηση και διαλεκτική, ό,τι κι αν πίστευε ο καθένας. Εγώ ειδικά που τότε ήμουν πρωτόγονος και δεν είχα υπολογιστή, δεν είχα τίποτα εύκαιρο να τσεκάρω αν αυτά που άκουγα ήταν αλήθεια. Ήταν μια εποχή αθωότητας που αλήθεια μου λείπει.Αν ειχε μεινει στα απαλα εν τη γενέσει τους επίπεδα ελευθεριακότητας, την είχαμε πιεί με φράουλες και σαντιγύ. Θα είχαν κερδίσει, ύπουλα και ολοκληρωτικά.
Όσον αφορά στην ελευθεριότητα που αναφέρεις, ήταν καταδικασμένη να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα που είναι σήμερα, ακόμα και αν τότε μας φαινόταν απίστευτο. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι αυτό αποτελεί κάτι σαν νόμο στη ζωή, κανένα κίνημα/ιδεολογία δεν μένει στάσιμο, αλλά εξελίσσεται συνεχώς σε πιο ακραίες μορφές. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτές οι απόψεις δεν ήταν αυθόρμητες, αλλά υποκινούμενες, όχι για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής ομάδων ανθρώπων αλλά για να καταστρέψουν παραδοσιακές αξίες, τις ρίζες και τη Θρησκεία μας. Κι αυτό όχι γιατί μας μισούν, απλά γιατί έτσι θα επιτυγχάνετο η παγκοσμιοποίηση. Εθνική συνείδηση, πίστη σε Θρησκεία, παράδοση κοκ είναι συνενωτικά στοιχεία ενός Έθνους. Οπότε οι αρετές της προηγούμενης εποχής έγιναν οι αμαρτίες της νέας. Ο πατριώτης έγινε εθνικιστής και έπειτα φασίστας, ο καλός Χριστιανός έγινε δογματικός και έπειτα φανατικός μισαλλόδοξος, ο νορμάλ άνθρωπος έγινε συντηρητικός και έπειτα ρατσιστής.
Δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει αντίδραση σε όλα τα παραπάνω. Όμως, όταν το σκέφτομαι ψύχραιμα, βλέπω κάτι ακόμα πιο δόλιο και αυτό είναι μία τρελή διάσπαση (εσκεμμένη) στη Δύση. Οι αντίθετοι πόλοι ολοένα και μακραίνουν ο ένας από τον άλλον, το ίδιο και ο φανατισμός (και σε εμένα τον ίδιο το βλέπω.) Αυτό κι αν θέλει (όντως) τροφή για σκέψη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

19:54
Μα βεβαια. Και θα σου εξηγήσω όπως το έζησα.Σίγουρα ξέρεις καλλίτερα καθώς το έζησες σε ώριμη ηλικία. Απλά η μόνη μου ένσταση πάνω σε αυτό που περιγράφεις είναι πως μάλλον δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο τα 2000s. Έχω την εντύπωση πως σε κάθε δεκαετία υπήρχε το "οι εποχές προχωράνε" απλά εκφράζονταν με διαφορετικό τρόπο. Πιο παλιά ας πούμε έπαψε να θεωρείται απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ το μουστάκι και ήσουν παλαιολιθικός όπως λες αν δεν τα έπαιρνες φουλ όλα. Σε κάθε εποχή υπάρχει μια σύγκρουση παλιού και νέου.
Στα 80ς παιζονταν πολύ οι μαύροι. Το πρώτο Battlestar Galactica (1978) ειχε πχ μαυρο τον Boomer (ηταν χαρακτηρας, ναι με όνομα Μπουμερ, καμια σχέση με την εννοια τωρα) και αντρα φλερτατζή τον Σταρμπακ (επίσης χαρακτηρας και καμια σχέση με το τωρινο Σταρμπακς).
Επίσης είχε πολύ Μπιλ Κοσμπι και αμερικανικα εργα με μαύρους. Hawai 5-0 κλπ.
Στα 90ς άρχισε ειδικα στην ευρώπη μια φάση "όλοι οι άνθρωποι ειμαστε ίσοι" ειδικα στη μουσικη βιομηχανία. Take away the color, Freedom και λοιπά τραγουδια χαρουμενοαπαλά. Στο τέλος των 90ς άρχισαν δειλα δειλά να δειχνουν και ανάπηρους (σειρά 7 Days με μια σφαιρα που ταξιδευει στο χρόνο και άλλες σειρές, οπου υπήρχε το εντελώς υποτιμητικό στερεοτυπο του νέρντουλα γυαλάκια καθηλωμενου που ηταν μεν ευφυεστατος αλλά δε σταυρωνε γυναικα και ηθελε απωθημενικα να τα φτιαξει με την ομορφη πρωταγωνιστρια αντι του Alpha Male πρωταγωνιστή)
Στα Early 2000s άρχισε έντονα το γυναικείο θέμα. Στο Battlestar Galactica 2003 που ειναι reimagining του παλιου, και ο μαυρος Boomer έγινε Κορεάτισσα γυναίκα Sharon Valerii - Boomer, και ο παλιός Σταρμπακ απο ξανθος γοης εγινε ξανθιά Kara Thrace αγοροκοριτσο δυναμική γυναικα που δεν χρειάζεται κανεναν αντρα.
How I met your Mother - Η Ρομπιν που την ηθελαν τα αρσενικα και καταφερε οχι μονο να λυγισει τον Τεντ (οχι οτι ηθελε προσπαθεια ο συγκεκριμενος αγαπούλης) αλλά και τον φαινομενικα ασυδοτο γυναικά Μπάρνει. Η δε Λίλυ που έκανε ότι ήθελε τον γυναικωτό Μάρσαλ, κλπ.
Στα 2010 αρχισαν να μπαίνουν τα gay/lesbian LGBT, ΠΟΛΥ εντονα. Κάθε σειρά είχε κι απο ένα ζευγάρι τουλάχιστον ή μια σκηνή τουλάχιστον, ενεκα του lobbying που έπεφτε απο τις χρωματιστές κοινότητες στο Χολιγουντ. Σε κάθε τηλεοπτικη σειρά και ταινία, just pick one τυχαία, κάτι θα βρεις.
Και στα late 2010s-early 2020s εκει άρχισε η woke-ίλα, δεν εχουμε φύλο είμαστε όλοι πίτσες και αστερίωνες.
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

00:27
Να πηγαίνεις το παιδί σου στο σχολείο, και να βλέπει αυτές τις σημαίες μέσα στην τάξη λες και είναι εθνικό σύμβολο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

15-11-24

11:34
H woke κουλτούρα με απλά λόγια είναι η άνευ επιχειρημάτων επιβολή της μιας άποψης ως λογική (προσοχή, όχι ως σωστή αλλά ως λογική, άσχετα αν είναι η σωστή ή όχι) και σε διαφορετική περίπτωση λογικής άρνησης, το επιχείρημα είναι ότι άλλος είναι φασίστας. Αυτό θυμίζει λίγο, λιγουλάκιον ... ναζιστική πρακτική.
Οι ναζί συνήθιζαν να θέτουν ένα ερώτημα με βάση την ιδεολογία τους και ας μην είχε βάση, αν ο άλλος δεν συμφωνούσε απλά τον τελείωναν.
Πιστεύω ότι ο ναζισμός σαν ιδεολογική πλατφόρμα δεν πολεμήθηκε σε επίπεδο ιδεολογίας αλλά μόνο ως πολεμική πολιτική. Ο ιδεολογικός ναζισμός χρησιμοποιείται και σήμερα με την woke ιδεολογία ζωής όπου όσοι δεν συμφωνούν απλά στιγματίζονται και υποβιβάζονται σαν ανθρώπινη αξία με τις συνακόλουθες συνέπειες. Αυτή η πρακτική ακολουθήθηκε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και στον χώρο των προσλήψεων νέων εργαζομένων από μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες του εξωτερικού όπου έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προώθηση ως στοιχείο soft-skill, διαφορετικότητας και συμπερήληψης. Όσο πιο woke είναι κάποιος τόσες λιγότερες εσωτερικές ανιστάσεις έχει ως άνθρωπος για θέσεις διοκητικού τομέα ώστε να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων ακόμη και αν το περιβάλλον εργασίας προωθεί την τοξικότητα, τις σεξουαλικές σχέσεις άνευ φύλου ως τρόπο εξάρτησης και αλλελεκτίμησης.
Είχα δει μια τέτοια γερμανική ταινία η οποία έδειχνε πόσο έντονη ήταν η woke κουλτούρα (χωρίς να ονομάζεται έτσι) σε μια εταιρία όπου το ανώτερο επίπεδο διοίκησης διατηρούσε τις θέσεις του με σχέσεις πολυφυλικού σεξ. Φυσικά μέσα στην εταιρία όλα έδειχναν επιχειρηματικά όμορφα, με την τυπική γερμανική ευγένεια αλλά σε άλλες στιγμές τα ίδια πρόσωπα είχαν διπλή ζωή με τελείως διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς. H ταινία είχε προβληθεί την περίοδο του covid από την ΕΤ3 όταν το σύστημα προσπαθούσε να μας διδάξει την νέα πραγματικότητα με το ασαφές φύλο (και την υπερσεξουαλικότητα) ως κανονικότητα.
Οι ναζί συνήθιζαν να θέτουν ένα ερώτημα με βάση την ιδεολογία τους και ας μην είχε βάση, αν ο άλλος δεν συμφωνούσε απλά τον τελείωναν.

Είχα δει μια τέτοια γερμανική ταινία η οποία έδειχνε πόσο έντονη ήταν η woke κουλτούρα (χωρίς να ονομάζεται έτσι) σε μια εταιρία όπου το ανώτερο επίπεδο διοίκησης διατηρούσε τις θέσεις του με σχέσεις πολυφυλικού σεξ. Φυσικά μέσα στην εταιρία όλα έδειχναν επιχειρηματικά όμορφα, με την τυπική γερμανική ευγένεια αλλά σε άλλες στιγμές τα ίδια πρόσωπα είχαν διπλή ζωή με τελείως διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς. H ταινία είχε προβληθεί την περίοδο του covid από την ΕΤ3 όταν το σύστημα προσπαθούσε να μας διδάξει την νέα πραγματικότητα με το ασαφές φύλο (και την υπερσεξουαλικότητα) ως κανονικότητα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-11-24

11:45
Ενα βαθυ καρκίνωμα της κοινωνιας.
Θα προτιμουσα να ζω σε απολυταρχικο κομμουνιστικο καθεστως παρα liberal woke λοατκικοχουντικο.
Θα γνωριζα τουλαχιστον οτι τα παιδια μου θα γινουν λεβεντες και οχι χλεχλεδες
Θα προτιμουσα να ζω σε απολυταρχικο κομμουνιστικο καθεστως παρα liberal woke λοατκικοχουντικο.
Θα γνωριζα τουλαχιστον οτι τα παιδια μου θα γινουν λεβεντες και οχι χλεχλεδες
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

15-11-24

11:53
Exεις τα κοτσια να μου πεις ποιους θεωρεις λεβεντες..τι εστι λεβεντης...και ποιους χλεχλεδες..και τι εστι χλεχλες;Θα γνωριζα τουλαχιστον οτι τα παιδια μου θα γινουν λεβεντες και οχι χλεχλεδες
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

15-11-24

12:21
Συγχρονος φασισμος και παρανοια . Ευτυχως οι λαοι δειχνουν να θελουν να διωξουν αυτο το καρκινωμα σιγα σιγα απο τις κοινωνιες τους.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-11-24

12:41
Bεβαίως και θα σου πω ποιοι είναι λεβέντες και ποιοι είναι χλεχλέδες.Exεις τα κοτσια να μου πεις ποιους θεωρεις λεβεντες..τι εστι λεβεντης...και ποιους χλεχλεδες..και τι εστι χλεχλες;
Λεβέντες είναι οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα οπού υπεράνω όλων των αξιών έχουνε κορόνα την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτοί που πρωτοστατούν στον διηνεκή αγώνα ισοστάθμισης ατομικών ελευθεριών και κοινωνικής τάξης και συνοχής, που βλέπουν τον συνάνθρωπό τους να χρειάζεται βοήθεια και είναι αυτοί που θα βοηθήσουν, που δεν έχασαν το χαμόγελο στα χείλη τους, παρά τις δυσκολίες της ζωής (πραγματικοί Άντρες και Γυναίκες λ.χ στο Στάλινγκραντ,φτώχια, οικονομικές δυσκολίες, ταλαιπωρία, αφού μιλάμε για κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα, όπως ανέφερα)
Λεβέντες δηλαδή, αυτοί που σέβονται τον εαυτό τους, το περιβάλλον (οικογενειακό, εργασιακό, φύση κ.λπ), και πρωτίστως τον συνάνθρωπο.
Χλεχλέδες αντ' αυτού είναι οι σύγχρονοι άνθρωποι, αυτοί που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους, που τοποθετούν την ηδονή και την βραχυπρόθεσμη "χαρά" πάνω από κάθε τι ανθρώπινο, το πρόσφατο φαινόμενο δηλαδή, τα παιδιά να σκυλοβρίζουν τους γονείς τους, που θέλουν να τους ξεκόψουν απο τις ζωές τους γιατί "δε στηρίζουν τις επιλογές τους" (δε μιλάω για σοβαρές περιπτώσεις κακοποίησης ή τραυματικών γεγονότων που δύνανται να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή του παιδιού).
Χλεχλές είναι αυτοί που απεχθάνονται τόσο το "φυσιολογικό" που φτιάχνουν νέες ταμπέλες για τα πάντα, που θέλουν να αλλάξουν τις επιστήμες, που θέλουν να ρίξουν την κοινωνία σε μια κατάσταση αναρχίας και ανομίας και αμα διαφωνείς ιδεολογικά μαζί τους, φασίστα σε ανεβάζουν φασίστα σε κατεβάζουν.
Χαρακτηριστικό της σύγχρονης δε εποχής είναι η λεγόμενη "φιλαλληλία" και "αλληλεγγύη" να επεκτείνεται ΜΟΝΟ σε δήθεν "ευάλωτες κοινωνικές ομάδες" (τόσο αντιρατσιστικά δηλαδή που γυρνάνε πίσω και γίνονται ρατσιστές) αντί να κοιτάνε τους πάντες οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια, καθώς και στα παιδιά. Χλεχλές λοιπόν είναι να πιστεύεις οτι ένα παιδί το οποίο δε μπορεί να κάνει σεξ καν, να μπορεί να κάνει φυλομεταβατικές επεμβάσεις.
Δεν γνωρίζω τι περίμενες να ακούσεις, ίσως περίμενες να με βγάλεις σεξιστή, ρατσιστή, ομοφοβικό, μισογύνη ή οποιαδήποτε άλλη προσβολή έβραζε μέσα σου ετοιμόλογη για μένα. Δεν με ενδιαφέρει το φύλο, το χρώμα, η σεξουαλικότητα, οι προτιμήσεις, τα χόμπι και η ιδεολογία κανενός.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

15-11-24

12:48
ΚΙΝΕΖΟς ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΤ.Bεβαίως και θα σου πω ποιοι είναι λεβέντες και ποιοι είναι χλεχλέδες.
Λεβέντες είναι οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα οπού υπεράνω όλων των αξιών έχουνε κορόνα την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτοί που πρωτοστατούν στον διηνεκή αγώνα ισοστάθμισης ατομικών ελευθεριών και κοινωνικής τάξης και συνοχής, που βλέπουν τον συνάνθρωπό τους να χρειάζεται βοήθεια και είναι αυτοί που θα βοηθήσουν, που δεν έχασαν το χαμόγελο στα χείλη τους, παρά τις δυσκολίες της ζωής (πραγματικοί Άντρες και Γυναίκες λ.χ στο Στάλινγκραντ,φτώχια, οικονομικές δυσκολίες, ταλαιπωρία, αφού μιλάμε για κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα, όπως ανέφερα)
Λεβέντες δηλαδή, αυτοί που σέβονται τον εαυτό τους, το περιβάλλον (οικογενειακό, εργασιακό, φύση κ.λπ), και πρωτίστως τον συνάνθρωπο.
Χλεχλέδες αντ' αυτού είναι οι σύγχρονοι άνθρωποι, αυτοί που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους, που τοποθετούν την ηδονή και την βραχυπρόθεσμη "χαρά" πάνω από κάθε τι ανθρώπινο, το πρόσφατο φαινόμενο δηλαδή, τα παιδιά να σκυλοβρίζουν τους γονείς τους, που θέλουν να τους ξεκόψουν απο τις ζωές τους γιατί "δε στηρίζουν τις επιλογές τους" (δε μιλάω για σοβαρές περιπτώσεις κακοποίησης ή τραυματικών γεγονότων που δύνανται να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή του παιδιού).
Χλεχλές είναι αυτοί που απεχθάνονται τόσο το "φυσιολογικό" που φτιάχνουν νέες ταμπέλες για τα πάντα, που θέλουν να αλλάξουν τις επιστήμες, που θέλουν να ρίξουν την κοινωνία σε μια κατάσταση αναρχίας και ανομίας και αμα διαφωνείς ιδεολογικά μαζί τους, φασίστα σε ανεβάζουν φασίστα σε κατεβάζουν.
Χαρακτηριστικό της σύγχρονης δε εποχής είναι η λεγόμενη "φιλαλληλία" και "αλληλεγγύη" να επεκτείνεται ΜΟΝΟ σε δήθεν "ευάλωτες κοινωνικές ομάδες" (τόσο αντιρατσιστικά δηλαδή που γυρνάνε πίσω και γίνονται ρατσιστές) αντί να κοιτάνε τους πάντες οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια, καθώς και στα παιδιά. Χλεχλές λοιπόν είναι να πιστεύεις οτι ένα παιδί το οποίο δε μπορεί να κάνει σεξ καν, να μπορεί να κάνει φυλομεταβατικές επεμβάσεις.
Δεν γνωρίζω τι περίμενες να ακούσεις, ίσως περίμενες να με βγάλεις σεξιστή, ρατσιστή, ομοφοβικό, μισογύνη ή οποιαδήποτε άλλη προσβολή έβραζε μέσα σου ετοιμόλογη για μένα. Δεν με ενδιαφέρει το φύλο, το χρώμα, η σεξουαλικότητα, οι προτιμήσεις, τα χόμπι και η ιδεολογία κανενός.
ΜΠΑΜΠΛΑΜΛΠΑΚΙΑΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΤ.
Ολα πολυ ωραια αυτα που λες..μαζι σου και εγω με μια διαφορα.
ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΛΕΜΕ.ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
Και οι ερωτησεις που εκανα ηταν 4.οχι.2.
Μου απαντησες στο τι θεωρεις λεβεντια και τι χλεχλεδια.
ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.
ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ..ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ/ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
Διοτι το θεμα μας δεν ειναι τι θεωρειται λεβεντια και τι οχι.
Εκει θα ακουγα αυτο που λες.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.....κλπους ΛΟΑΤΚΙ.
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ;
ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕς ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕς ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕς.
ΝΑΣΑΙ.,.ΕΔΩ
Ενα βαθυ καρκίνωμα της κοινωνιας.
Ουσιαστικά, ο όρος ΛΟΑΤΚΙ είναι η συντομογραφία για Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους, Τρανς, Queer και Ίντερσεξ άτομα (LGBTQ = lesbian, gay, bisexual, transgender, queer/questioning). Περιλαμβάνει το σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.