Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα.

15-11-24

12:57
Πολύ φοβάμαι ότι πολύ χειρότερη έχει γίνει η αντι-woke κουλτούρα που προσπαθεί να στερήσει ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα και θέλει να στείλει κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.129 μηνύματα.

15-11-24

12:59
Μη νομίζεις, ξέρεις πόσοι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή αποστασιοποιούνται απο αυτές τις αξίες; Πόσοι άνθρωποι λένε ψόφος στην (τάδε χώρα στην οποία μένουν), εδώ πέρα στο τίκτοκ κάνουνε πάρτι φυλομετάβασης για 8χρονα αγοράκια. Τα φυσιολογικά πάνε να γίνουν αφύσικαΟλα πολυ ωραια αυτα που λες..μαζι σου και εγω με μια διαφορα.
ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΛΕΜΕ.ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
Και οι ερωτησεις που εκανα ηταν 4.οχι.2.
Μου απαντησες στο τι θεωρεις λεβεντια και τι χλεχλεδια.
ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.
Έκανα αναφορά σε μέλος και δεν το πήρα χαμπάρι; Εγω ξεκάθαρα έγραψα "τουλάχιστον τα παιδιά μου θα γίνονταν λεβέντες και όχι χλεχλέδες" μεγαλώνοντας σε μια συντηρητική κοινωνία και όχι woke και υπερπροοδευτική σε βαθμό αηδίας.ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ..ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ/ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
Διοτι το θεμα μας δεν ει αι τι θεωρειται λεβετνια και τι οχι.
Εκει θα ακουγα αυτο που λες.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ,ΓΙΑ ΓΚΕΥ...ΛΟΑΤΚΙ ΚΛΠ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ;
ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕς ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕς ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕς.
Ναι, η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ είναι ευτελίζει τα μέλη της. Δεν είναι μεμπτό το να είσαι ομοφυλόφιλος, προς Θεού, άνθρωποι είναι και αυτοί που απλά έτυχε να έχουνε διαφορετική προτίμηση από εμένα. Έπαψε να δημιουργεί αγωνιστές οι οποίοι μάχονται για τα δικαιώματά τους, πλέον δημιουργεί ισχνές αγελάδες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τελευταία άγονται και φέρνονται από τις ίδιες κυβερνήσεις τις οποίες πρώτα ορκίστηκαν να ρίξουν.
Δεν με πειράζει ο Κώστας που φοράει παντελόνι και σακάκι και πουκάμισο που του αρέσουν οι άντρες, με πειράζει όμως ο Αλέξανδρος (τυχαία ονόματα εννοείται), που βγαίνει έξω με περίεργο, βαμμένο μαλλί, φουστίτσα, σκισμένο καλσονάκι, τις ρώγες του όξω και νύχια στιλέτα και βαμμένο πρόσωπο, δε πάνε να του αρέσουν είτε οι γυναίκες είτε οι άντρες; Εγω αυτό θεωρώ μεμπτό. Στο σπίτι του ας κάνουν ό,τι θέλει, έξω δε γουστάρω να τους βλέπω, πόσο μάλλον να γνωρίζω οτι ένα ευκολόπιστο παιδάκι θα επηρεαστεί απο αυτή την απώλεια ηθικών αρχών και θα θελήσει να την αναπαράγει στο μέλλον.
Επίσης το θέμα μας δεν ειναι για γκει, λοατκι, κλπ, το θέμα μας είναι για την woke κουλτούρα, που προσπαθεί να πείσει πως το διαφορετικό είναι θρησκεία, και πως το φυσιολογικό είναι αφύσικο
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.

15-11-24

13:13
Πολύ φοβάμαι ότι πολύ χειρότερη έχει γίνει η αντι-woke κουλτούρα που προσπαθεί να στερήσει ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα και θέλει να στείλει κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο.
Ξανά εκτός πραγματικότητας όπως πάντα. Μετά όμως κάνετε ότι δεν ξερετε τον λόγο που τα αριστερά κόμματα καταρρέουν και τείνουν να αφανιστούν από την πολιτική σκηνή.
Όχι το να βάζεις σημαίες LGBT στα σχολεία, να λες στα παιδιά ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, να κανείς remake ταινίες παρουσιάζοντας τον Μεγα Αλέξανδρο ως μαύρο και παράλληλα να λες ότι κάθε παράνομος μετανάστης έχει δικαίωμα να μπαίνει παράνομα σε μια χώρα ώστε να εγκληματεί. Αυτά δεν είναι δικαιώματα, αλλά αριστερή ναζιστική agenda που μια μειοψηφία του 10% θέλει να επιβάλει στο υπόλοιπο 90%.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.129 μηνύματα.

15-11-24

13:16
Nα φτιάξουμε ταινία με τον φεμινισμό, και να έχουμε λευκούς άντρες να παίζουν την Σιμόν ντε Μποβουάρ και την Ρόσα πάρκς.να κανείς remake ταινίες παρουσιάζοντας τον Μεγα Αλέξανδρο ως μαύρο
Προτείνω μπραντ πίτ και τζόνι ντεπ αντίστοιχα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.404 μηνύματα.

15-11-24

13:16
ΕΙΠΑ ΓΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ;; Μαθε να διαβαζεις.Εννοω απο αυτο το θεμα..ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΙΟΥΣ.Έκανα αναφορά σε μέλος και δεν το πήρα χαμπάρι; Εγω ξεκάθαρα έγραψα "τουλάχιστον τα παιδιά μου θα γίνονταν λεβέντες και όχι χλεχλέδες" μεγαλώνοντας σε μια συντηρητική κοινωνία και όχι woke και υπερπροοδευτική σε βαθμό αηδίας.
Ναι, η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ είναι ευτελίζει τα μέλη της. Δεν είναι μεμπτό το να είσαι ομοφυλόφιλος, προς Θεού, άνθρωποι είναι και αυτοί που απλά έτυχε να έχουνε διαφορετική προτίμηση από εμένα. Έπαψε να δημιουργεί αγωνιστές οι οποίοι μάχονται για τα δικαιώματά τους, πλέον δημιουργεί ισχνές αγελάδες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τελευταία άγονται και φέρνονται από τις ίδιες κυβερνήσεις τις οποίες πρώτα ορκίστηκαν να ρίξουν.
Δεν είναι μεμπτό το να είσαι ομοφυλόφιλος, προς Θεού, άνθρωποι είναι και αυτοί π
Ελα ρε μεγαλε ειναι ανθρωποι οι ομοφυλοφιλοι;;;
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ.
Ανθρωποι ειναι..ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑΙ;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕς ΕΤΣΙ;
Ξες...ΛΟΑΤΚΙ ειπαμε δεν ειναι μονο φουστιτσες στα αγορακια και βαμενα νυχια.
ΛΟΑΤΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΛΕΣΒΙΕς ΚΛΟΙΠΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ.
ο φαρισαισμος και η ηλιθιοτητα ιδεων στο επκρο εδω!!!!!!Δεν με πειράζει ο Κώστας που φοράει παντελόνι και σακάκι και πουκάμισο που του αρέσουν οι άντρες, με πειράζει όμως ο Αλέξανδρος (τυχαία ονόματα εννοείται), που βγαίνει έξω με περίεργο, βαμμένο μαλλί, φουστίτσα, σκισμένο καλσονάκι, τις ρώγες του όξω και νύχια στιλέτα και βαμμένο πρόσωπο, δε πάνε να του αρέσουν είτε οι γυναίκες είτε οι άντρες; Εγω αυτό θεωρώ μεμπτό. Στο σπίτι του ας κάνουν ό,τι θέλει, έξω δε γουστάρω να τους βλέπω, πόσο μάλλον να γνωρίζω οτι ένα ευκολόπιστο παιδάκι θα επηρεαστεί απο αυτή την απώλεια ηθικών αρχών και θα θελήσει να την αναπαράγει στο μέλλον.
ΑΡΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ,ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΟΑΤΚΙ...ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΕΠΙΣΗς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ....
.... το καλσονακι και το βαμενο μαλλι σημαινει οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ αλλοι..δεν ειναι καλοι ανθρωποι και δες τι περιγραφεις ως λεβεντια
ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ αρα..ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...(ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ),ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΗς ΖΩΗς,ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς(ποιος σκατιάς το λεει αυτοΛεβέντες είναι οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα οπού υπεράνω όλων των αξιών έχουνε κορόνα την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτοί που πρωτοστατούν στον διηνεκή αγώνα ισοστάθμισης ατομικών ελευθεριών και κοινωνικής τάξης και συνοχής, που βλέπουν τον συνάνθρωπό τους να χρειάζεται βοήθεια και είναι αυτοί που θα βοηθήσουν, που δεν έχασαν το χαμόγελο στα χείλη τους, παρά τις δυσκολίες της ζωής (πραγματικοί Άντρες και Γυναίκες λ.χ στο Στάλινγκραντ,φτώχια, οικονομικές δυσκολίες, ταλαιπωρία, αφού μιλάμε για κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα, όπως ανέφερα)
Λεβέντες δηλαδή, αυτοί που σέβονται τον εαυτό τους, το περιβάλλον (οικογενειακό, εργασιακό, φύση κ.λπ), και πρωτίστως τον συνάνθρωπο.

Βαφτιζοντας ΑΥΤΟΥΣ αλλα ΚΑΙ οσους αγωνιζονται για τα δικαιωματα τους.,αναρχικους..χλεχλεδες.,προδοτες κλπ.
ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

13:39
ΕΙΠΑ ΓΩ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ;; Μαθε να διαβαζεις.Εννοω α[πο αυτο το θεμα..ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΙΟΥΣ.
??????ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ..ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ/ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
Σου είπα ποιους θεωρώ χλεχλέδες και ποιούς θεωρώ λεβέντες πιο πάνω. Δεν φταίω εγώ αν εσύ δε διαβάζεις τα μηνύματά μου...
Ναι είναι. Εσύ είσαι πεπεισμένη πως τους θεωρώ ζώα ανήμεραΕλα ρε μεγαλε ειναι ανθρωποι οι ομοφυλοφιλοι;;;
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ.

Ναι. Όπως και αυτοί αντίστοιχα θέλουν εμείς να είμαστε στη γωνίτσα μας. Όπως όλοι οι άνθρωποι. Όταν γνωρίζεις κάποιον, πας με μια συγκεκριμένη ροή συζήτησης, όχι "Γειά είμαι ο Γιώργος μου αρέσουν οι άντρες" στο ντούκου, όπως ένας ομοφυλόφιλος δε θα ήθελε να ανοίγω συζήτηση λέγοντας "Γειά είμαι ο Μήτσος είμαι συντηρητικός και ορθόδοξος χριστιανός. Χεστήκαμε ρε φίλε, πως να το πούμε; Δε γυρνάει ο κόσμος γύρω απο τα πιστεύω σου, ούτε τα δικά μου.Ανθρωποι ειναι..ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;
Ναι. Αυτούς τους συγκεκριμένους δε θέλω να τους βλέπω. Είναι περίεργο, είναι αντιαισθητικό και είναι χυδαίο και προσβλητικό. Αν θέλεις να σου φέρονται ως άνθρωπος, φέρσου και εσύ πρωτίστως ανθρώπινα στον εαυτό σου.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑΙ;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕς ΕΤΣΙ;
Θα σε παρακαλούσα θερμά να μη βάζεις λόγια στο στόμα μου και να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου. Ξεκάθαρα είπα πως
α) η λεβεντιά δε καθορίζεται απο το φύλο αλλα απο τις αξίες σου
και β) δε θέλω να βλέπω αυτούς που επιτιδευμένα ντύνονται όσο πιο προκλητικά και κακάσχημα γίνεται

Και ναι πουπουλίνα. Ένας άνθρωπος χωρίς ηθικές αρχές, που ανοιχτά λένε "θα προσηλυτίσουμε τα παιδιά σας" ΔΕΝ γίνεται να είναι λεβέντης.
Πως κυρά μου;ο φαρισαισμος και η ηλθιοτητα ιδεων στο επκραο εδω!!!!!!

Μπορείς να διαβάσεις αυτά που λέω και να πάψεις σε παρακαλώ να κάνεις εριστικά σχόλια χαλώντας μια συζήτηση; Γνωρίζεις πολύ καλά, και το βλέπεις ακόμα και στο χωρίο που παρέθεσες πως διακρίνω τους ομοφυλόφιλους στους φυσιολογικούς και τους αφύσικους.ΑΡΑ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Και ναι φίλη πουπουλίνα. Αυτό δε πάει μόνο στους ομοφυλόφιλους! Το ίδιο αφύσικο θα θεωρήσω μια γυναίκα να ντύνεται έτσι περίεργα και χυδαία στον δρόμο, το ίδιο αφύσικο θα θεωρήσω και έναν άντρα αν κάνει το ίδιο. Και ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης, καταγωγής, χρώματος, φυλής κλπ! Shocking, I know...
Moυ αρέσει που στην αρχή του κειμένου σου αναγνωρίζεις πως είπα ο ίδιος πως ο λεβέντης και ο χλεχλές κατηγοριοποιούνται ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης, και τώρα βάζεις το χωρίο το οποίο παρέθεσα απλώς αλλάζοντας την λέξη "χλεχλες" με λοατκι ή ομοφυλόφιλος (Λίγο ρατσιστικό εκ μέρους σου οφείλω να πω)...ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ),ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΗς ΖΩΗς,ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς(ποιος σκατιάς το λεει αυτο,δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους ουτε τους αλλους...ΚΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ( Μαλλον εννοεις δεν σεβονται κα τα ρατσιστικα καθικια που δεν γουσταρουν να τους βλεπουν..βασικα να υπαρχουν
)
Εντούτοις θα καθίσω και θα σου απαντήσω σε κάθε απο αυτό, πρωτίστως γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και κατα δεύτερον γιατί εξευτελίζεις τον εαυτό σου δημοσίως, διοτι εγώ τα γράφω ξεκάθαρα και εσύ παραποιείς τα λεγόμενά μου. Με την σειρά

Ναι, η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ δεν αγωνίζεται πια για ίσα δικαιώματα. Έχουν γίνει συστημικό πιόνι πια. Το pride month είναι μια αφορμή για να αλλάξουν οι εταιρίες τα προϊόντα τους και να τα κάνουν ουρανιοτοξέ και να τα πουλήσουν πιο ακριβά, και εννοείται πως δουλεύει, και τώρα χρησιμοποιούνται ως ένα προεκλογικό πιόνι της κάθε χώρας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ομοφυλόφιλοι δε γουστάρουν καθόλου το pride και το lgbt community.
Δεν είπα ποτέ οτι δε βοηθούν τους συνανθρώπους οι ΛΟΑΤΚΙ
σωστά, δε χάνουν το χαμόγελό τους παρά τις δυσκολίες, και αυτό τους το θαυμάζω.
Δεν είπα ποτέ οτι οι ΛΟΑΤΚΙ δεν αγαπούν την πατρίδα τους.
Ναι, δε σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους όταν βγαίνουν έτσι έξω
(τυχαίες φωτογραφίες που βρήκα στο Google)
Και πίστεψέ με, όσο αυτοί δε θέλουν να δούν εμένα, το "ρατσιστικό καθίκι", άλλο τόσο δε θέλω να δω εγώ αυτούς.
Και ξαναλέω, και το τονίζω, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΓΚΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΡΕΙΤ, ΕΙΤΕ ΤΡΑΝΣ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΘΕΟΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξεκάθαρα εριστικά σχόλια για αντιδράσεις.Βαφτιζοντας οσους αγωνιζονται για τα δικαιωματα τους.,αναρχικοθς..χλεχλεδες.,προδοτες κλπ.
Είπα, και θεωρώ καθαρά, τι θεωρώ λεβεντιά και τι θεωρώ χλεχλεδιά. Τώρα αν εσύ πιστεύεις το να αποφασίζεις εσύ για μια ζωή άλλου (γενικά μιλάω), το φύλο ενός παιδιού, την καταστροφή της κοινωνικής ιεραρχίας και τάξης, και το να ντύνεσαι και να φέρεσαι οσο πιο χυδαία και ανάρμοστα όσο μπορείς "δικαίωμα" τότε κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα εδώ...
Μάλλιασε η γλώσσα μου. Να έγραφα κάτι πολύ συγκεκριμένο που μια λέξη άλλαζε όλο το νόημα και εσύ να το παρέλειπτες να έλεγα οκ. Γίνεται.ΕΝΑ ΑΠΟΟΛΥΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ.
Εσύ είμαι σίγουρος πως δεν διάβασες ούτε μια λέξη παρα το "λοατκι" και το συνέδεσες με το "αούγκανο νεαντερτάλ φασιστόμουτρο"

Παρακαλώ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.404 μηνύματα.

15-11-24

13:45
Ναι. Αυτούς τους συγκεκριμένους δε θέλω να τους βλέπω. Είναι περίεργο, είναι αντιαισθητικό και είναι χυδαίο και προσβλητικό. Αν θέλεις να σου φέρονται ως άνθρωπος, φέρσου και εσύ πρωτίστως ανθρώπινα στον εαυτό σου.
Θα σε παρακαλούσα θερμά να μη βάζεις λόγια στο στόμα μου και να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου. Ξεκάθαρα είπα πως
α) η λεβεντιά δε καθορίζεται απο το φύλο αλλα απο τις αξίες σου
και β) δε θέλω να βλέπω αυτούς που επιτιδευμένα ντύνονται όσο πιο προκλητικά και κακάσχημα γίνεται![]()
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΔΩΝαι, η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ δεν αγωνίζεται πια για ίσα δικαιώματα. Έχουν γίνει συστημικό πιόνι πια. Το pride month είναι μια αφορμή για να αλλάξουν οι εταιρίες τα προϊόντα τους και να τα κάνουν ουρανιοτοξέ και να τα πουλήσουν πιο ακριβά, και εννοείται πως δουλεύει, και τώρα χρησιμοποιούνται ως ένα προεκλογικό πιόνι της κάθε χώρας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ομοφυλόφιλοι δε γουστάρουν καθόλου το pride και το lgbt community.
Δεν είπα ποτέ οτι δε βοηθούν τους συνανθρώπους οι ΛΟΑΤΚΙ
Λεβέντες είναι οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα οπού υπεράνω όλων των αξιών έχουνε κορόνα την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτοί που πρωτοστατούν στον διηνεκή αγώνα ισοστάθμισης ατομικών ελευθεριών και κοινωνικής τάξης και συνοχής, που βλέπουν τον συνάνθρωπό τους να χρειάζεται βοήθεια και είναι αυτοί που θα βοηθήσουν, που δεν έχασαν το χαμόγελο στα χείλη τους, παρά τις δυσκολίες της ζωής (πραγματικοί Άντρες και Γυναίκες λ.χ στο Στάλινγκραντ,φτώχια, οικονομικές δυσκολίες, ταλαιπωρία, αφού μιλάμε για κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα, όπως ανέφερα)
Λεβέντες δηλαδή, αυτοί που σέβονται τον εαυτό τους, το περιβάλλον (οικογενειακό, εργασιακό, φύση κ.λπ), και πρωτίστως τον συνάνθρωπο.
Λεβέντες είναι οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα οπού υπεράνω όλων των αξιών έχουνε κορόνα την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτοί που πρωτοστατούν στον διηνεκή αγώνα ισοστάθμισης ατομικών ελευθεριών και κοινωνικής τάξης και συνοχής, που βλέπουν τον συνάνθρωπό τους να χρειάζεται βοήθεια και είναι αυτοί που θα βοηθήσουν, που δεν έχασαν το χαμόγελο στα χείλη τους, παρά τις δυσκολίες της ζωής (πραγματικοί Άντρες και Γυναίκες λ.χ στο Στάλινγκραντ,φτώχια, οικονομικές δυσκολίες, ταλαιπωρία, αφού μιλάμε για κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα, όπως ανέφερα)
ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ αρα..ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...(ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ),ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΗς ΖΩΗς,ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς(ποιος σκατιάς το λεει αυτο

Ενα βαθυ καρκίνωμα της κοινωνιας.
Θα προτιμουσα να ζω σε απολυταρχικο κομμουνιστικο καθεστως παρα liberal woke λοατκικοχουντικο.
Θα γνωριζα τουλαχιστον οτι τα παιδια μου θα γινουν λεβεντες και οχι χλεχλεδες
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Αποδιδεις κακες ιδιοτητες σε ατομα λογω σεξουαλικου προσανατολισμου και λογω εμφανισης και ντυσιματος, ΝΑΙ Η ΟΧΙ..;;;;;;;;;;;;;ΝΑΙ..ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
ΕΓΩ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ..ΑΛΛΑ ,μεχρι εκει.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ/..ΓΚΕΓΚΕ;
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΑΝΗΘΙΚΟ,ΧΛΕΧΛΕ..ΑΠΑΤΡΙ,ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΛΠ
Εγω παλι θα πω οτι χλεχλες ειναι ο κωλοτουμπας...αυτος που πεταει υπονοουμενα και οταν τον στριμωχνουν λεει..ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΧΛΕΧΛΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ.....ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΚΟΟΟΟΟ.
ΝΑΤΟΣ Ο ΧΛΕΧΛΕς./
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.818 μηνύματα.

15-11-24

13:47

Έλον Μασκ: Η… «Ελόνια» χρίστηκε Πρώτη Κυρία του Ντόναλντ Τραμπ – Τα meme που έγιναν viral
Η τεχνητή νοημοσύνη μεταμόρφωσε τον δισεκατομμυριούχο σε Μελάνια Τραμπ, με κότσο, κραγιόν, σκουλαρίκια και ροζ φόρεμα
Ως απάντηση στην woke παράνοια. Τώρα θα φάμε στη μάπα την τεχνητή νοημοσύνη.

nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

13:56
Φίλη. Δε γνωρίζω κατα πόσο συντονισμένοι είμαστε γιατί νιώθω πως είμαστε σε διαφορετική συχνότητα. Θα σε θερμοπαρακαλούσα να ηρεμίσεις και να δεις με καθαρό μυαλό πως πουθενά δεν ανέφερα κάτι τέτοιο για τους ομοφυλόφιλους.ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ αρα..ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...(ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ),ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΗς ΖΩΗς,ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς(ποιος σκατιάς το λεει αυτο,δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους ουτε τους αλλους...ΚΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ( Μαλλον εννοεις δεν σεβονται τα ρατσιστικα καθικια που δεν γουσταρουν να τους βλεπουν..βασικα να υπαρχουν
)
Ποτέ δεν είπα οτι ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να είναι λεβέντης, αλλα ναι, στηλίτευσα την νοοτροπία της πλειοψηφίας της κοινότητας λοατκι για προαναφερόμενους λόγους.
Άλλο είναι η κοινότητα λοατκι, άλλο είναι ένας ομοφυλόφιλος.

Γιατί γενικεύεις;
Έχεις βγάλει ενα πολύ πρόχειρο συμπέρασμα απο το κεφάλι σου και το κολλάς τώρα όπου βρείς. Είπα αυτο που είπα με τεκμήρια και επιχειρήματα. Τι να κάνουμε; Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Μόλις είπα πως δεν τρέφω τίποτα αρνητικό ενάντια σε άτομα διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, πολλώ δε μάλλον να τους προσάψω κακές ιδιότητες.Αποδιδεις κακες ιδιοτητες σε ατομα λογω εξουαλικου προσανατολισμου και λογω εμφανισης και ντυσιματος,
Ωστόσο, για την εμφάνιση και το ντύσιμο ναι. Αν εγώ, και όχι μόνο εγώ αλλα το 90% του πληθυσμού, βγαίνουμε έξω στον πολιτισμό προσεγμένοι και περιποιημένη, δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό στον εαυτό μας και στον άλλον, γιατί να ανέχομαι τον άλλον (είτε γκει είτε στρέιτ είτε therian, είτε οτιδήποτε) να βγαίνει έξω λες και βγήκε απο αποκριάτικο πάρτυ στης Φυλής;

Nαι. Συμφωνώ. Είναι ράτσα το πως ντύνεται ο καθένας ή εαν του αρέσουν οι άντρες ή οι γυναίκες ή και τα δύοΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΙΣΜΟΣ.

Τι γύρισα; Τι υπονοούμενο πέταξα; Επειδή εσύ παρερμήνευσες τόσο άσχημα το αρχικό μου μήνυμα που άλλαξε στο κεφάλι σου όλο το νόημα και εγώ απλά σε διορθώνω το "άλλαξα";Εγω παλι θα πω οτι χλεχλες ειναι ο κωλοτουμπας...αυτος που πεταει υποννκουμενα και οταν τον στριμωχνουν λεει..ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΣΝ ΔΕΝ ΤΟΥΑ ΡΕΣΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΧΛΕΧΛΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΜΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ.....ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΚΟΟΟΟΟ.
ΝΑΤΟΣ Ο ΧΛΕΧΛΕς./
Μην κάνεις σαν μικρό παιδί σε παρακαλώ. Να'σαι καλά.
Πες μου.ΕΓΩ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ..ΑΛΛΑ ,μεχρι εκει.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ/..ΓΚΕΓΚΕ;
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΑΝΗΘΙΚΟ,ΧΛΕΧΛΕ..ΑΠΑΤΡΙ,ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΛΠ
Το να βγει ο οποιοσδήποτε έτσι ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικής προτίμησης, και ας παραλείψουμε εν γένει το ιστορικό του. Με εκείνη την εμφάνιση συγκεκριμένα. (γιατί για κάποιον λόγο σου κόλλησε οτι εξαπολύω ενα ομοφοβικό παραλήρημα συγκεκριμένα).
Θεωρείτε αντισυμβατικό με το σύνολο κοινά αποδεχόμενων "κανόνων" συμπεριφοράς;
Ναι ή όχι;
Ξέρεις ένα συνώνυμο του "σύνολο κοινά αποδεχόμενων "κανόνων" συμπεριφοράς;"
ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
άρα εάν κάποιος παραβιάζει τους ηθικούς κανόνες, τι είναι; Λουλουδάκι; Αγγελουδάκι;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:05
Και οτι δεν αγαπουν την πατριδα τους ειπες..και οτι δεν βοηθουν τους συνανθρωπους τους ειπες...και ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..απλα προσθετοντας και αλλες ομαδες.Δεν είπα ποτέ οτι δε βοηθούν τους συνανθρώπους οι ΛΟΑΤΚΙ
Ναι, δε σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους όταν βγαίνουν έτσι έξω
![]()
![]()
(τυχαίες φωτογραφίες που βρήκα στο Google)
Και πίστεψέ με, όσο αυτοί δε θέλουν να δούν εμένα, το "ρατσιστικό καθίκι", άλλο τόσο δε θέλω να δω εγώ αυτούς.
Και ξαναλέω, και το τονίζω, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΓΚΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΡΕΙΤ, ΕΙΤΕ ΤΡΑΝΣ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΘΕΟΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΕΤΣΙ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ..ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΘΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΔΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΚ..,ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥΑ ΜΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ..ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ Ας ΠΟΥΜΕ,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ακριβως αυτο λες.
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.

nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:07
Δείξε μου ακριβώς εκεί που είπα πως οι ΛΟΑΤΚΙ δεν βοηθούν τους συνανθρώπους τους και οτι δεν αγαπάνε την πατρίδα τους.Και οτι δεν αγαπουν την πατριδα τους ειπες..και οτι δεν βηθουν τους συνανθρωπους τους ειπες...και ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..απλα προσθετοντας και αλλες ομαδες.
Ή μήπως παρέθεσα αυτά τα παραδείγματα (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΑΔΑ) όταν μιλούσα για την κατηγορία του χλεχλέ δείχνοντας διάφορες εκφάνσεις του ηθικού εκφυλισμού για να στηρίξω τον αρχικό ισχυρισμό μου "ο λεβέντης είναι αυτός που σέβεται τον εαυτό του, το περιβάλλον, τον συνάνθρωπο και διατηρεί τις κοινωνικές και ηθικές αξίες, ενώ ο χλεχλές όχι";;;;
Και εις ανώτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Πολύ σωστή! Μπράβο!ΟΚ..,ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥΑ ΜΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ..ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ Ας ΠΟΥΜΕ,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ακριβως αυτο λες.
Αυτό είπα, με μια μικρή βεβαίως διαφοροποίηση. Δεν είπα όποιος δε ΜΟΥ αρέσει.
Είπα, αυτός που εμφανισιακά έχει ένα ακραίο και γελοίο ντύσιμο, όπως λες εύστοχα εσύ, δεν σέβεται τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του
Και ναι. Πιστεύω πως εάν δεν είσαι ηθικός, δεν είσαι άνθρωπος. Και όχι με την έννοια του ζώου, αλλα με την έννοια του δεν έχεις καλλιεργηθεί (πνευματικά και ψυχικά).
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:16
ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΩΤΟ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.Δείξε μου ακριβώς εκεί που είπα πως οι ΛΟΑΤΚΙ δεν βοηθούν τους συνανθρώπους τους και οτι δεν αγαπάνε την πατρίδα τους.
Ή μήπως παρέθεσα αυτά τα παραδείγματα (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΑΔΑ) όταν μιλούσα για την κατηγορία του χλεχλέ δείχνοντας διάφορες εκφάνσεις του ηθικού εκφυλισμού για να στηρίξω τον αρχικό ισχυρισμό μου "ο λεβέντης είναι αυτός που σέβεται τον εαυτό του, το περιβάλλον, τον συνάνθρωπο και διατηρεί τις κοινωνικές και ηθικές αξίες, ενώ ο χλεχλές όχι";;;;
Και εις ανώτερα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Πολύ σωστή! Μπράβο!
Αυτό είπα, με μια μικρή βεβαίως διαφοροποίηση. Δεν είπα όποιος δε ΜΟΥ αρέσει.
Είπα, αυτός που εμφανισιακά έχει ένα ακραίο και γελοίο ντύσιμο, όπως λες εύστοχα εσύ, δεν σέβεται τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του
Και ναι. Πιστεύω πως εάν δεν είσαι ηθικός, δεν είσαι άνθρωπος. Και όχι με την έννοια του ζώου, αλλα με την έννοια του δεν έχεις καλλιεργηθεί (πνευματικά και ψυχικά).
ΣΥ ΓΚΕ ΚΡΙ ΜΕ ΝΗ.!!!!!!1
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,ΓΕΛΟΙΑ..ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ.
ΝΑΙ..ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.!!!!!!!!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;
ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΕΣΥ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Τελεία.
Θελει η @ να κρυφτει..αλλα δεν μπορει να κρυφτει..σορυ.
nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:19
Ναι, σωστά, ως απάντηση στο ότι "ΓΟΥΑΑΑ ΕΣΎ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!111!!!".ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΩΤΟ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.
Πως να το κάνουμε; Ξέρεις καμία άλλη κοινωνική ομάδα που ντύνεται έτσι on the regular?
Ναι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,ΓΕΛΟΙΑ..ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ.
Γιατί; Γιατι δε σέβονται τον εαυτό τους, δε σέβονται τις ηθικές αξίες που έχει ομόφωνα θεσπίσει ο λαός επι χιλιάδες χρόνια, δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους που τον εκθέτουν σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα και δε σέβονται τον τόπο στον οποίο βρίσκονται κυκλοφορώντας έτσι. Τελεία και παύλα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:23
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.Ναι, σωστά, ως απάντηση στο ότι "ΓΟΥΑΑΑ ΕΣΎ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!111!!!".
Πως να το κάνουμε; Ξέρεις καμία άλλη κοινωνική ομάδα που ντύνεται έτσι on the regular?
Ναι.
Γιατί; Γιατι δε σέβονται τον εαυτό τους, δε σέβονται τις ηθικές αξίες που έχει ομόφωνα θεσπίσει ο λαός επι χιλιάδες χρόνια, δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους που τον εκθέτουν σε αυτό το αποκρουστικό θέαμα και δε σέβονται τον τόπο στον οποίο βρίσκονται κυκλοφορώντας έτσι. Τελεία και παύλα.![]()
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Προσθετωντας παντα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ Η ΓΕΛΟΙΑ.Παρεπιπτοντως.Εκει αντε να γελασω.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ξανα σε υπερευχαριστω!
nearos
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:24
Βγες έξω και δες τους ανθρώπους γύρω σου.ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΕΣΥ.
Βλέπεις καποιον ντυμένα έτσι;
Τι σημαίνει αυτό, οτι το λέει ομόφωνα όλη η κοινωνία. Έχει θεσπιστεί, άτυπα μεν, το "φυσιολογικό" να θεωρείται όπως ντύνεται ο καθένας.
Και θα με συγχωρέσεις για την ερώτηση, αλλα αφού είναι τόσο "φυσιολογικό", γιατι δεν ντύνεσαι και σύ έτσι;

Δεν είπα κάτι τέτοιο.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
Είπα οτι μισώ το κακό, το προσβλητικό, το χυδαίο και το αντιαισθητικό. Το διαφορετικό βεβαίως το σέβομαι, ομορφαίνει τον κόσμο, ξέρεις πόσο μονότονος και γκρίζος θα ήταν ο κόσμος αλλιώς;
Άρα η διαφορετικότητα είναι αναγκαία, στο επιτρεπτό πλαίσιο πάντοτε.
Όπως επιθυμείς όρισε το. Έχουν ειπωθεί απο εσένα πιότερα (πραγματικά) ρατσιστικά πράγματα, έναντι του "περίεργο = κακό" το δικό μουΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Προσθετωντας παντα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ Η ΓΕΛΟΙΑ.Παρεπιπτοντως.Εκει αντε να γελασω.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ξανα σε υπερευχαριστω!
Δεν είπα ποτέ οτι μισώ μια συγκεκριμένη ομάδα, μπορεί ο καθένας να το αντιληφθεί απο τα λεγόμενά μου, οπου μιλάω με απόλυτο σεβασμό, και τονίζοντας εξ αρχής οτι η λεβεντιά και η ανηθικότητα δεν καθορίζονται απο σεξουαλικό προσανατολισμό, φύλο, καταγωγή, χρώμα δέρματος και τα συναφή.
Μάλιστα, στηλίτευσα την συμπεριφορά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, με την έννοια πως έχει εκφυλιστεί, και παρόλο που ιστορικά ήτανε άνθρωποι που πολεμούσαν για την διαφορετικότητα και τα δικαιώματα, πλέον είναι πιόνια του συστήματος, είτε χρησιμοποιούνται απο εταιρίες για να βγάλουν περισσότερο κέρδος (βλ. τα πάντα ουράνιο τόξο τον ιούνιο, τσάντες, μπέργκερ, κασετίνες, οτιδήποτε), είτε ως προεκλογικές εκστρατείες (βλ Τραμπ, Καμάλα χάρις, μητσοτάκης, κλπ, ενώ ξεκάθαρα δε νοιάζονται για αυτούς).
Την οποία άποψη μοιράζονται ΠΑΡΑ πολλοί ομοφυλόφιλοι (believe it or not).
Στον αρχικό μου συλλογισμό μεταξύ λεβέντη και χλεχλέ, ποτέ δεν είπα "οι ΛΟΑΤΚΙτες είναι χλεχλεδες", αντιθέτως, είναι ένα πράγμα το οποίο πρόσαψες εσύ πάνω μου άνευ λόγου.
Έπειτα ξεκίνησες να μου λες οτι... Κρύβομαι; και πετάω σπόντες; Χωρίς να εξηγείς περαιτέρω, και τώρα ανοιχτά με λες σκατάνθρωπο.
Δεν αρμόζει τέτοιο επίπεδο σε "πολιτισμένο" διάλογο. Και λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που το λέει.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.477 μηνύματα.

15-11-24

17:36

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων αλλά κατά της woke κουλτούρας»
Όσοι βλέπουν αντίφαση μεταξύ του «anti-woke» κινήματος και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών «δεν γνωρίζουν καν για ποιο πράγμα μιλάνε», υπογραμμίζει σε ανάρτησή
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.

15-11-24

17:37
![]()
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων αλλά κατά της woke κουλτούρας»
Όσοι βλέπουν αντίφαση μεταξύ του «anti-woke» κινήματος και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών «δεν γνωρίζουν καν για ποιο πράγμα μιλάνε», υπογραμμίζει σε ανάρτησήwww.enikos.gr
@juste un instant
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.304 μηνύματα.

15-11-24

17:39
Αντιφατική συμπεριφορά;![]()
Όσοι βλέπουν αντίφαση μεταξύ του «anti-woke» κινήματος και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών «δεν γνωρίζουν καν για ποιο πράγμα μιλάνε», υπογραμμίζει σε ανάρτησήwww.enikos.gr
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.811 μηνύματα.

15-11-24

17:57
ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
Τεχνικά δεν έχει άδικο, μπορεί μια χαρά κάποιος να είναι υπέρ του γάμου των ομορφυλόφιλων και να μην είναι γουόκ. Απλά ο Κούλης και ο κάθε Κούλης, δεν έχουν πραγματικά πιστεύω. Αν αύριο ξαναγίνει μόδα ο συντηρητισμός, θα είναι από τους πρώτους που θα αρχίσει να μιλάει για Έθνος και παράδοση. Ήδη στελέχη του (πχ Πλεύρης) άρχισαν να γυρνάνε τη μπιφτέκα μετά τη νίκη Τραμπ.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.477 μηνύματα.

15-11-24

18:16
Αντιφατική συμπεριφορά;
Γι' αυτό το έβαλα, πρέπει να διευκρινιστεί αν το να είσαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων σε κάνει απαραίτητα και woke. Καθώς επίσης το αν ένας anti-woke σημαίνει απαραίτητα και ότι είναι κατά του γάμου.Τεχνικά δεν έχει άδικο, μπορεί μια χαρά κάποιος να είναι υπέρ του γάμου των ομορφυλόφιλων και να μην είναι γουόκ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Paragontas7000
- camil
- johnsala
- nearos
- Scandal
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- American Economist
- touvlo
- Memetchi
- globglogabgalab
- charmander
- vasilis123321
- Vasiliis
- Luludaki
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.