Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-01-25

18:04
Πάρε τα μάτια μου και δες την.
Για τα γούστα μου είναι κούκλα. Ακριβώς μέσα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

31-01-25

18:13
Γιατί τα μάτια σου βλέπουν και τον χαρακτήρα της, μιας και από όσο φαίνεται τη ξέρεις και πιο προσωπικά. Αυτό κάνει τη διαφορά και την ουσία στην ομορφιά ενός ανθρώπου, το τι έχει μέσα τουΠάρε τα μάτια μου και δες την.
Για τα γούστα μου είναι κούκλα. Ακριβώς μέσα.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-01-25

18:15
Όχι δεν είναι επειδή την ξέρω, γενικά μου αρέσει η φάτσα της.
(Και η Taylor Joy μου αρέσει, την ξέρω;
)
Ευτυχώς συμφωνεί ο @Azur
(Και η Taylor Joy μου αρέσει, την ξέρω;

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευτυχώς συμφωνεί ο @Azur

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

31-01-25

18:25
Η ομορφιά (που είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές) είναι τελείως υποκειμενική*.
Για εμένα ομορφιά είναι η αγάπη στην ίδια την ζωή και στον εαυτό σου. Δηλαδή αν δω ένα άτομο να εργάζεται σκληρά, να προσέχει τον εαυτό του, να έχει χτίσει έναν σωστό χαρακτήρα, ευγενικό, καλόκαρδο αλλά όχι χαζό τότε θα πω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι όμορφος.
Αν το δούμε ψυχολογικά και με βάση την επιστήμη της συμπεριφοράς έχει να κάνει με αρκετούς παράγοντες.
Οσμή
Όραση
Και πιο σημαντικό από όλα είναι η εικόνα και ο χαρακτήρας που έχει αυτό το άτομο.
Αν έχει έναν σωστό χαρακτήρα και σε μαγέψει με αυτόν τότε θα βλέπεις μόνο τα θετικά που έχει, αν όμως έχει άσχημο χαρακτήρα θα βλέπεις μόνο τα αρνητικά. (Όχι παντα βέβαια)
(Και ναι η Taylor joy είναι όμορφη
)
Για εμένα ομορφιά είναι η αγάπη στην ίδια την ζωή και στον εαυτό σου. Δηλαδή αν δω ένα άτομο να εργάζεται σκληρά, να προσέχει τον εαυτό του, να έχει χτίσει έναν σωστό χαρακτήρα, ευγενικό, καλόκαρδο αλλά όχι χαζό τότε θα πω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι όμορφος.
Αν το δούμε ψυχολογικά και με βάση την επιστήμη της συμπεριφοράς έχει να κάνει με αρκετούς παράγοντες.
Οσμή
Όραση
Και πιο σημαντικό από όλα είναι η εικόνα και ο χαρακτήρας που έχει αυτό το άτομο.
Αν έχει έναν σωστό χαρακτήρα και σε μαγέψει με αυτόν τότε θα βλέπεις μόνο τα θετικά που έχει, αν όμως έχει άσχημο χαρακτήρα θα βλέπεις μόνο τα αρνητικά. (Όχι παντα βέβαια)
(Και ναι η Taylor joy είναι όμορφη

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-01-25

18:27
Υποκειμενική εννοείςείναι τελείως αντικειμενική

Εγώ αυτό το κατάλαβα όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει η Κίτσου.
Συγγνώμη παιδιά, αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα (και ήμουν και 12) έπαθα τσότσο

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

31-01-25

18:37
Εεε, είναι γούσταΣυγγνώμη παιδιά, αλλά από την πρώτη στιγμή που την είδα (και ήμουν και 12) έπαθα τσότσο![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-01-25

18:39
Θα λεγα τι έχει ωραίο, αλλά επειδή είμαστε δημοσίως και επειδή είναι και δασκάλα μου, δεν θα επεκταθώ 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

31-01-25

20:07
Είναι καταπληκτική η Μαρίκα μας, @Εριφύλη
Άσε τους άλλους να λένε ότι είναι άσχημη και να την προσβάλλουν για τα κιλά της. Ειδικά για το δεύτερο, απαξίωσέ τους.
Εκτιμώ επίσης πάρα πολύ και το γεγονός ότι έχει μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχει, γιατί δυστυχώς υπάρχει στίγμα.

Άσε τους άλλους να λένε ότι είναι άσχημη και να την προσβάλλουν για τα κιλά της. Ειδικά για το δεύτερο, απαξίωσέ τους.
Εκτιμώ επίσης πάρα πολύ και το γεγονός ότι έχει μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχει, γιατί δυστυχώς υπάρχει στίγμα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-01-25

20:16
Απαξιώ για το τι λένε. Είναι πανέμορφη μέσα κι έξω και ένας υπέροχος άνθρωποςΕίναι καταπληκτική η Μαρίκα μας, @Εριφύλη

Εύχομαι να τη γνωρίσεις!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

31-01-25

20:22
"Ομορφιά, είσαι συ"
...είπα στο ταπεράκι με τα 20 κεφτεδάκια και τα καταβρόχθισα.
...είπα στο ταπεράκι με τα 20 κεφτεδάκια και τα καταβρόχθισα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-01-25

20:32
Η ομορφιά είναι υποκειμενική ! Ελάχιστοι άνθρωποι είναι αντικειμενικά όμορφοι ή άσχημοι αλλά μέχρι κ για αυτούς μπορεί να βρεθεί ένας στους 1000000 να πει το αντίθετοΓιατί τα μάτια σου βλέπουν και τον χαρακτήρα της, μιας και από όσο φαίνεται τη ξέρεις και πιο προσωπικά. Αυτό κάνει τη διαφορά και την ουσία στην ομορφιά ενός ανθρώπου, το τι έχει μέσα του![]()
parrot/παπαγάλος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο parrot/παπαγάλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 140 μηνύματα.

31-01-25

20:50
Όμορφη η Μαρίκα αλλά από τις άγριες μέλισσες ψηφίζω τη Δανάη Μιχαλάκη ως την πιο όμορφη.Απαξιώ για το τι λένε. Είναι πανέμορφη μέσα κι έξω και ένας υπέροχος άνθρωπος
Εύχομαι να τη γνωρίσεις!![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-01-25

20:51
Όμορφη και η Δανάη. Νεράιδα. (Μόνο η Τρίγγου δεν μου αρέσει με την καμία).Όμορφη η Μαρίκα αλλά από τις άγριες μέλισσες ψηφίζω τη Δανάη Μιχαλάκη ως την πιο όμορφη.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

31-01-25

22:25
Πολύ το θέλω, αλλά εγώ είμαι πλεμπαίοςΕύχομαι να τη γνωρίσεις!![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

31-01-25

22:45
Περί ποιας έννοιας;Πολύ το θέλω, αλλά εγώ είμαι πλεμπαίος![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

31-01-25

22:55
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μορφωμένοΠερί ποιας έννοιας;

31-01-25

22:57
Κι εγώ μια πλεμπα ειμαι, δεν έχω λεφτά. Θέλω λεφτά.Πολύ το θέλω, αλλά εγώ είμαι πλεμπαίος![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

31-01-25

23:22
Έχε υπόψη σου ότι γενικά εδώ μέσα πολλοί συμφωνούν μαζί σου για διάφορα απλά και μόνο επειδή είσαι η «Εριφύλη», οπότε δε λέει κάτι αυτό...ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου μπορεί να είναι η εν λόγω κυρία, σαν εμφάνιση όμως αντικειμενικά είναι με άριστα το 10 στο 5-6 (αδύνατη, με παραπανήσια κιλά πιο κάτω) και 100.000 άντρες να βγαίναμε τώρα έξω και να τους ρωτούσαμε (χωρίς να ξέρουν ποια είναι κ.λπ.) οι 99.900 κάπου εκεί θα τη βαθμολογούσαν...Ευτυχώς συμφωνεί ο @Azur![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-01-25

23:26
Θεωρείται ότι έχει παραπάνω κιλά?Έχε υπόψη σου ότι γενικά εδώ μέσα πολλοί συμφωνούν μαζί σου για διάφορα απλά και μόνο επειδή είσαι η «Εριφύλη», οπότε δε λέει κάτι αυτό...ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου μπορεί να είναι η εν λόγω κυρία, σαν εμφάνιση όμως αντικειμενικά είναι με άριστα το 10 στο 5-6 (αδύνατη, με παραπανήσια κιλά πιο κάτω) και 100.000 άντρες να βγαίναμε τώρα έξω και να τους ρωτούσαμε (χωρίς να ξέρουν ποια είναι κ.λπ.) οι 99.900 κάπου εκεί θα τη βαθμολογούσαν...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

31-01-25

23:27
Αυτή η σιγουριά σου, ρε Τζακ, για τα γούστα των άλλων με σκοτώνει.Έχε υπόψη σου ότι γενικά εδώ μέσα πολλοί συμφωνούν μαζί σου για διάφορα απλά και μόνο επειδή είσαι η «Εριφύλη», οπότε δε λέει κάτι αυτό...ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου μπορεί να είναι η εν λόγω κυρία, σαν εμφάνιση όμως αντικειμενικά είναι με άριστα το 10 στο 5-6 (αδύνατη, με παραπανήσια κιλά πιο κάτω) και 100.000 άντρες να βγαίναμε τώρα έξω και να τους ρωτούσαμε (χωρίς να ξέρουν ποια είναι κ.λπ.) οι 99.900 κάπου εκεί θα τη βαθμολογούσαν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.