Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.037 μηνύματα.

31-01-25

23:32
Ωω, να σε πληροφορήσω ότι όλο το θέατρο είναι ερωτευμένο μαζί της (μαζί κι εγώΈχε υπόψη σου ότι γενικά εδώ μέσα πολλοί συμφωνούν μαζί σου για διάφορα απλά και μόνο επειδή είσαι η «Εριφύλη», οπότε δε λέει κάτι αυτό...ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου μπορεί να είναι η εν λόγω κυρία, σαν εμφάνιση όμως αντικειμενικά είναι με άριστα το 10 στο 5-6 (αδύνατη, με παραπανήσια κιλά πιο κάτω) και 100.000 άντρες να βγαίναμε τώρα έξω και να τους ρωτούσαμε (χωρίς να ξέρουν ποια είναι κ.λπ.) οι 99.900 κάπου εκεί θα τη βαθμολογούσαν...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης, αν αυτό είναι 5-6 (και έτσι ακριβώς είναι από κοντά η Μαρία, προχθές την ξανά είδα) δεν πειράζει. Ας είναι οι πλαστικές στο 10

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

01-02-25

00:00
Αν είναι έτσι τώρα όχι!Θεωρείται ότι έχει παραπάνω κιλά?
View attachment 144503
Για αντικειμενικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά μίλησα, όχι για γούστα...Αυτή η σιγουριά σου, ρε Τζακ, για τα γούστα των άλλων με σκοτώνει.
Ν' ανεβάσεις photo της π.χ. απ' το super market, όχι ρετουσαρισμένη και στην πένα επί σκηνής!Επίσης, αν αυτό είναι 5-6 (και έτσι ακριβώς είναι από κοντά η Μαρία, προχθές την ξανά είδα) δεν πειράζει. Ας είναι οι πλαστικές στο 10
View attachment 144505

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.037 μηνύματα.

01-02-25

00:02
Την είχα ανεβάσει και δίπλα μου, σελφι. Έτσι είναι. Δεν φημίζεται η συγκεκριμένη για φίλτραΝ' ανεβάσεις photo της π.χ. απ' το super market, όχι ρετουσαρισμένη και στην πένα επί σκηνής!![]()

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

00:06
Απλώς θυμάμαι πως είχες αναφέρει ότι ακόμα κ οι γυναίκες με παραπάνω κιλά (μέχρι ένα σημείο ) αρέσουν στο αντίθετο φύλο ενώ για τους άνδρες δεν ισχύει αυτό (αν είναι δηλαδή αγυμναστοι)Αν είναι έτσι τώρα όχι!
Εντάξει οι περισσότερες γυναίκες όταν βγουν και βαφτούν, φτιάξουν τα μαλλιά κλπ είναι καλύτερες σε σχέση με το σούπερ μάρκετ που λες ...Ν' ανεβάσεις photo της π.χ. απ' το super market, όχι ρετουσαρισμένη και στην πένα επί σκηνής!![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

00:08
Ναι ξέρω γω, άσε με να ξέρω λίγο καλύτερα πως μοιάζει από κοντά. Κάθε εβδομάδα την εβλέπω

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

01-02-25

00:33
Άλλο «παραπάνω κιλά» κι άλλο π.χ. να φτάνεις να κάνεις δεύτερο σαγόνι απ' το λίπος...αν και στην προκειμένη περίπτωση μ' αυτή τη μύτη κι αυτό το σχήμα προσώπου πιστεύω ότι ακόμη και λίγα παραπάνω κιλά δε θα έδειχναν καθόλου καλά πάνω της!Απλώς θυμάμαι πως είχες αναφέρει ότι ακόμα κ οι γυναίκες με παραπάνω κιλά (μέχρι ένα σημείο ) αρέσουν στο αντίθετο φύλο ενώ για τους άνδρες δεν ισχύει αυτό (αν είναι δηλαδή αγυμναστοι)
Οι πολύ ωραίες γυναίκες είναι ωραίες όλες τις ώρες...η συγκεκριμένη είναι απλά μια συμπαθητική κυρία που αν δεν ήταν η Κίτσου αλλά π.χ. μια noname ταμίας στα Lidl θα έψαχνε άντρα στο Tinder!Εντάξει οι περισσότερες γυναίκες όταν βγουν και βαφτούν, φτιάξουν τα μαλλιά κλπ είναι καλύτερες σε σχέση με το σούπερ μάρκετ που λες ...
Είπαμε, εσύ τη βλέπεις όπως π.χ. βλέπουν εσένα οι γονείς σου, δεν (μπορείς να) είσαι αντικειμενική «κριτής»...Ναι ξέρω γω, άσε με να ξέρω λίγο καλύτερα πως μοιάζει από κοντά. Κάθε εβδομάδα την εβλέπω![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

00:40
Χαχαχ (θα της το πω αυτό, να γελάσει λίγοη συγκεκριμένη είναι απλά μια συμπαθητική κυρία που αν δεν ήταν η Κίτσου αλλά π.χ. μια noname ταμίας στα Lidl θα έψαχνε άντρα στο Tinder!

Ε τι να κάνουμε. Είναι η Κίτσου όμως!
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

01-02-25

00:43
Εννοείται, όταν η άλλη έχει status κ.λπ. ο άντρας τη βλέπει μ' άλλο μάτι!Ε τι να κάνουμε. Είναι η Κίτσου όμως!

Πάντως για την ηλικία της κρατιέται πολύ καλά, αυτό της το δίνω...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

00:45
Καλαα, δείτε την από κοντά όλοι εσείς που την λέτε μέτρια και τα ξανά λέμε. Η τηλεόραση την αδικεί απίστευτα. Δεν λέω τίποτα άλλο.
Καλά για το ταλέντο δεν μιλάω, που είναι μόνο 45 και στη λίστα με τις κορυφαίες θεατρικές ηθοποιούς

Καλά για το ταλέντο δεν μιλάω, που είναι μόνο 45 και στη λίστα με τις κορυφαίες θεατρικές ηθοποιούς

Guest 881237
Επισκέπτης

01-02-25

00:49
Δεν είναι κι έτσι ... Σε καμία από τις φωτογραφίες που είδα τουλάχιστονΆλλο «παραπάνω κιλά» κι άλλο π.χ. να φτάνεις να κάνεις δεύτερο σαγόνι απ' το λίπος
Guest 182562
Επισκέπτης

01-02-25

00:56
Και ποια είναι αυτά τα αντικειμενικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά που δεν τα πληροί η Μαρία Κίτσου; Ότι είναι υπέρβαρη; Ότι έχει βλοσυρό βλέμμα; Ότι δεν είναι fashion icon;Για αντικειμενικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά μίλησα, όχι για γούστα...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

00:59
Αχ, αυτό το βλέμμα με έχει πεθάνει, να ξέρετεΌτι έχει βλοσυρό βλέμμα;

Τι ασχολείσαι; Τι σημασία έχει η γνώμη του καθενός όταν η μισή Ελλάδα την θαυμάζει;

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

01-02-25

01:18
Απ' ότι λένε τα κορίτσια εδώ πλέον δεν είναι...αλλά πέρα απ' αυτό: η μεγάλη μύτη (για γυναίκα), τα πεταχτά αυτιά και τα παχιά/πυκνά φρύδια είναι κάποια «αντικειμενικά» μη ελκυστικά χαρακτηριστικά που διέκρινα...Ότι είναι υπέρβαρη;
More like αγελαδινό (αδιάφορο δηλαδή)...Ότι έχει βλοσυρό βλέμμα;
Πέρα απ' το πόσο ποταπό, αλαζονικό κ.λπ. είναι αυτό που έγραψες (no surprise βέβαια), είναι σα να γράφω εγώ π.χ. τι σημασία έχει η γνώμη σου για το τι έγινε στα Τέμπη όταν το 41% ψήφισε Μητσοτάκη και Ν.Δ.!Πως θα σου φαινόταν;Τι ασχολείσαι; Τι σημασία έχει η γνώμη του καθενός όταν η μισή Ελλάδα την θαυμάζει;![]()

Guest 182562
Επισκέπτης

01-02-25

01:23
Ξέρεις πόσοι τα έχουν αυτά, βρε Τζακ; Η μισή Ελλάδα. Είναι δηλαδή ασχημούληδες όλοι αυτοί;η μεγάλη μύτη (για γυναίκα), τα πεταχτά αυτιά και τα παχιά/πυκνά φρύδια είναι κάποια «αντικειμενικά» μη ελκυστικά χαρακτηριστικά που διέκρινα...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

01-02-25

01:25
Για γυναίκες μιλάμε τώρα, γιατί π.χ. αν την ίδια μύτη και τα ίδια φρύδια τα πάρεις όπως είναι και τα βάλεις σ' έναν άντρα θα είναι ελκυστικά (ως πιο «αδρά» χαρακτηριστικά προσώπου)...Ξέρεις πόσοι τα έχουν αυτά, βρε Τζακ; Η μισή Ελλάδα. Είναι δηλαδή ασχημούληδες όλοι αυτοί;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

01:27
ΠΟΥ την είδες την μεγάλη μύτη; Συγγνώμη, την ίδια Κίτσου κοιτάμε;
Έτσι ακριβώς είναι τώρα πλέον. Μη την βλέπετε σε φωτογραφίες περσινές, ούτε στη μάγισσα.

Έτσι ακριβώς είναι τώρα πλέον. Μη την βλέπετε σε φωτογραφίες περσινές, ούτε στη μάγισσα.
Guest 881237
Επισκέπτης

01-02-25

01:29
' ότι λένε τα κορίτσια εδώ πλέον δεν είναι...αλλά πέρα απ' αυτό: η μεγάλη μύτη (για γυναίκα), τα πεταχτά αυτιά και τα παχιά/πυκνά φρύδια είναι κάποια «αντικειμενικά» μη ελκυστικά χαρακτηριστικά που διέκρινα...
Κανονική μου φαίνεται η μύτη της ... Τέλος πάντων τα χαρακτηριστικά της δένουν όμορφα κ εμένα μου βγάζει κάτι πολύ ωραίο από άλλη εποχή , και δεν το λέω επειδή συμπαθω την Εριφύλη

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

01:32
Πω μωρέ, άσε με. Ό,τι θέλουν βλέπουν και από όπου να ναι. Η μύτη της εν τω μεταξύ είναι από τα πιο ωραία πάνω της, υπέροχη, άγαλμαΚανονική μου φαίνεται η μύτη της ... Τέλος πάντων τα χαρακτηριστικά της δένουν όμορφα κ εμένα μου βγάζει κάτι πολύ ωραίο από άλλη εποχή

Guest 182562
Επισκέπτης

01-02-25

01:37
Έστω για γυναίκες. Το ερώτημά μου είναι το ίδιο: Είναι ασχημούλες αυτές οι γυναίκες;Για γυναίκες μιλάμε τώρα, γιατί π.χ. αν την ίδια μύτη και τα ίδια φρύδια τα πάρεις όπως είναι και τα βάλεις σ' έναν άντρα θα είναι ελκυστικά (ως πιο «αδρά» χαρακτηριστικά προσώπου)...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

01:39
Εμένα με συμφέρει να μην αρέσει, για να μην έχω και ανταγωνισμό (ούτως ή άλλως είναι δική μου
).
Αλλά δυστυχώς έχω ανταγωνισμό, δεν είναι σαν τον @Jack of Spades δεν κάθονται στα αυγά τους.

Αλλά δυστυχώς έχω ανταγωνισμό, δεν είναι σαν τον @Jack of Spades δεν κάθονται στα αυγά τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.