Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

10:59
Αν βρείτε καμιά Ελληνίδα να μοιάζει στην Μαρίκα, να μου την γνωρίσετεΗ Κίτσου (που εδώ στο στέκι την έμαθα) μια απλή, μέση γυναίκα μου φαίνεται

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

01-02-25

11:31
Όλοι ειναι καλύτεροι σε κάτι από κάποιον άλλον. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι για παιδάκια που θέλουν να δώσουν τροφή στο εγώ τους.Εγω το θεωρώ ειλικρίνεια που δεν έχουν οι άνθρωποι . Πχ το ότι η άλλη χτυπιέται στο γυμναστήριο να φτιάξει σώμα, θα το ισοπεδώσω λέγοντας ότι η ομορφιά είναι η καλή ψυχή , ότι όλοι είμαστε όμορφοι με το δικό μας τρόπο και τρίχες κατσαρές. Μπορεί από τη μια να είναι ρομαντικό, από την άλλη μπορεί να κρύβει μια έπαρση, να μη μπορώ να παραδεχτώ ότι κάποιοι είναι καλύτεροι από μένα.
Δεν είναι ειλικρίνεια, απλά μια κακή αναλογία του φαινεσθαι και του είναι.
και θράσος, πολύ θράσος
ποιος είναι ο οποιοσδήποτε που θα μιλήσει αντικειμενικά για το τι είσαι και τι δεν είσαι; Μήπως αυτό είναι η έπαρση, λοιπόν ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

11:33
Σωστό αυτό. Επίσης παιδιά είναι τεράστιο λάθος να επεμβαίνουμε στα γούστα του άλλου. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρία, αλλά η Βλαντή που αναφέρθηκε δεν μου αρέσει κανποιος είναι ο οποιοσδήποτε που θα μιλήσει αντικειμενικά για το τι είσαι και τι δεν είσαι;

Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

01-02-25

11:34
Καλά κάνει και σου αρέσει ! Δεν είναι κακό να θαυμάζεις έναν άνθρωπο. Μια χαρά είναι η κοπέλα όμορφη και αρχοντική πολύΣωστό αυτό. Επίσης παιδιά είναι τεράστιο λάθος να επεμβαίνουμε στα γούστα του άλλου. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρία, αλλά η Βλαντή που αναφέρθηκε δεν μου αρέσει κανΣε κάποιον άλλον το αντίθετο.
Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο.
αλλά η κακία είναι πιο εύκολη πια από το να μοιρασεις καλοσύνη.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

01-02-25

11:35
Η Κάλλας κι αν είναι η επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας (κι ας μην έχει τις χρυσές αναλογίες)

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

01-02-25

11:36
Ρε Ραφαέλα, θα βγάλουμε δηλαδή θρασύτατους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους που εξύμνησαν το κάλλος; Και ξεκολλήστε λίγο, η αντικειμενική ομορφιά για την οποία μιλάμε δεν έχει σχέση με την ερωτική έλξη που ναι, είναι υποκειμενική επί το πλείστον. Και τα άλλα που λες ότι βάζουμε βαθμολογίες δεν τα κατάλαβα, εγώ δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοια.Όλοι ειναι καλύτεροι σε κάτι από κάποιον άλλον. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι για παιδάκια που θέλουν να δώσουν τροφή στο εγώ τους.
και θράσος, πολύ θράσος
ποιος είναι ο οποιοσδήποτε που θα μιλήσει αντικειμενικά για το τι είσαι και τι δεν είσαι; Μήπως αυτός η έπαρση, λοιπόν ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:41
Το κάλλος για τους αρχαίους Έλληνες, ήταν οι σωστές αναλογίες, τα σταρένια μαλλιά και το ωραίο σώμα.Ρε Ραφαέλα, θα βγάλουμε δηλαδή θρασύτατους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους που εξύμνησαν το κάλλος;
Δεν ήθελαν τίποτα εντυπωσιακό, παρά μόνο "απλότητα συμμετρία και αρμονία".
Δεν είναι τυχαίο που τη Θεά του έρωτα και της ομορφιάς, την Αφροδίτη, την έχουν σαν άγαλμα μια απλή γυναίκα (με ωραίο juicy σώμα

rafaela11
Περιβόητο μέλος

01-02-25

11:43
Που κολλάνε οι αρχαίοι έλληνες ; Αυτοί γράψανε τι εστι όμορφο και τι όχι, εγώ τόση ώρα δεν μιλάω για αυτό εσύ έχεις κολλήσει εκεί .Ρε Ραφαέλα, θα βγάλουμε δηλαδή θρασύτατους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους που εξύμνησαν το κάλλος; Και ξεκολλήστε λίγο, η αντικειμενική ομορφιά για την οποία μιλάμε δεν έχει σχέση με την ερωτική έλξη που ναι, είναι υποκειμενική επί το πλείστον. Και τα άλλα που λες ότι βάζουμε βαθμολογίες δεν τα κατάλαβα, εγώ δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοια.
Πολύ σωστά, που καμία σχέση με το σήμερα κιόλαςΤο κάλλος για τους αρχαίους Έλληνες, ήταν οι σωστές αναλογίες, τα σταρένια μαλλιά και το ωραίο σώμα.
Δεν ήθελαν τίποτα εντυπωσιακό, παρά μόνο "απλότητα συμμετρία και αρμονία".
Δεν είναι τυχαίο που τη Θεά του έρωτα και της ομορφιάς, την Αφροδίτη, την έχουν σαν άγαλμα μια απλή γυναίκα (με ωραίο juicy σώμα)
Υπάρχει το αντικειμενικά σωστό και αρμονικό, αλλά είναι απλά μια ένδειξη
οι άνθρωποι είμαστε πολύ πιο πολύμορφοι από αυτό, και δεν μιλάμε για αυτό κιόλας τόση ώρα. Πάμε λίγο παρακάτω με την αντικειμενικότητα, το είπαμε.
Δεν είπα ότι εσύ είπες για αριθμούς, διάβασε παραπάνω πως μιλάνε για ανθρώπους.

01-02-25

11:55
Λοιπόν, δεν ξέρω αν μπορώ με απλά λόγια να πω τι είναι ομορφιά.
Μπορω να πω πως είναι καποιες εικόνες, κάποια χαρακτηριστικά και κάποιες πράξεις που σου προκαλούν όμορφα συναισθήματα και κάθεσαι λίγο να αφιερώσεις χρόνο να τα θαυμάσεις, να τα επεξεργαστείς.
Μπορω να πω πως είναι καποιες εικόνες, κάποια χαρακτηριστικά και κάποιες πράξεις που σου προκαλούν όμορφα συναισθήματα και κάθεσαι λίγο να αφιερώσεις χρόνο να τα θαυμάσεις, να τα επεξεργαστείς.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

01-02-25

11:57
Και μεταξύ μας τώρα, πέρα από τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια, πρέπει να έχεις ο ίδιος και όμορφη ψυχή για να βλέπεις τον άλλον ως όμορφο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

01-02-25

12:05
ΠροσυπογράφωΚαι μεταξύ μας τώρα, πέρα από τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια, πρέπει να έχεις ο ίδιος και όμορφη ψυχή για να βλέπεις τον άλλον ως όμορφο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

12:08
Επίσης πολύ όμορφη κοπελίτσα είναι η μικρή που παίζει την νεαρή Μαρία Κάλλας στη σειρά της ΕΡΤ. Είναι γλυκύτατη
(Δείτε τη σειρά ΧΘΕΣ)

(Δείτε τη σειρά ΧΘΕΣ)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:41
Στο θέατρο σαν ηθοποιός; ΚαμίαΠόσες φορές έχει διακριθεί αναλόγως το εθνικό μας αγγούρι (η Ντενίση);![]()

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

01-02-25

13:42
Μ' ένα πρόχειρο googlάρισμα έπεσα πάνω σ' αυτό (μεταξύ πολλών άλλων):Στο θέατρο σαν ηθοποιός; Καμία![]()
Σάρωσε η Ντενίση τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης - StatusFM
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:45
Η συγκεκριμένη παράσταση όντως ήταν υπέροχη (όλως περιέργως).Μ' ένα πρόχειρο googlάρισμα έπεσα πάνω σ' αυτό (μεταξύ πολλών άλλων):
Σάρωσε η Ντενίση τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης - StatusFM
Η συγκεκριμένη έχει πάρα πολλές γνώσεις και σαν σκηνοθέτης πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Και σαν κριτικός θεάτρου και σαν θεατρική συγγραφέας θα ήταν ακόμα καλύτερη. Σαν ηθοποιός όμως, δυστυχώς όχι. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες μας.
Αν η Ντενίση ασχολούταν με ακαδημαϊκή θεατρική καριέρα, σήμερα θα την είχαμε ως διανοούμενη (γιατί όντως είναι πάρα πολύ μορφωμένη). Αλλά επέλεξε να γίνει περίγελος.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

01-02-25

13:49
Σε όλα τα παραπάνω ποστ στα οποία αναφέρθηκαν ονομαστικά επώνυμοι άνθρωποι, αφήνετε να παρασύρει την κρίση σας περι κάλλους με όρους συμμετρίας η υποκειμενική σας κρίση συναρτήσει της προσωπικής σας σχέσης με αυτά , της επαγγελματικής τους επιτυχίας, της προβολής τους από τα media και της αποδοχής τους από τον κόσμο.
Δεν είστε αντικειμενικοί!!!
Δεν είστε αντικειμενικοί!!!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:54
Για άντρες δεν μίλησα ακόμη
Πλέον θα πω: Γιάννης Στάνκογλου, Αντώνης Φραγκάκης (στα πιο νιάτα του), Μελέτης Ηλίας και Παναγιώτης Εξαρχέας.

Πλέον θα πω: Γιάννης Στάνκογλου, Αντώνης Φραγκάκης (στα πιο νιάτα του), Μελέτης Ηλίας και Παναγιώτης Εξαρχέας.

01-02-25

16:18
καμία σχέση με το σήμερα κιόλας

Το χαρέμι του Ιράν με τις γενειοφόρες κόρες | LiFO
Στην Ανατολή υπήρχαν χαρέμια με τριχωτές γυναίκες

Έτσι, ένα άρθρο που βρήκα για συζήτηση.

02-02-25

10:08
Τη μια καταλήγεις να συμφωνείς με τη συμμετρία του θέματος, την άλλη λες ότι είναι έπαρση και θράσος .Όλοι ειναι καλύτεροι σε κάτι από κάποιον άλλον. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι για παιδάκια που θέλουν να δώσουν τροφή στο εγώ τους.
και θράσος, πολύ θράσος
ποιος είναι ο οποιοσδήποτε που θα μιλήσει αντικειμενικά για το τι είσαι και τι δεν είσαι; Μήπως αυτό είναι η έπαρση, λοιπόν ;
Και ξεκόλλα από το ''είναι'', κανείς δεν είπε κανείς ότι αν είμαστε ''άσχημοι'' δεν μπορούμε να είμαστε γλυκουληδες, σέξι, χαριτωμένοι και ελκυστικοί . Αλλά πάντα εδώ διαβάζω πόσο υποκειμενική είναι η ομορφιά, λες και η ομορφιά ενοχλεί. Γιατί δεν λέμε ότι η εξυπνάδα ή η καλοσύνη είναι σχετικές; Γιατί αν συζητούσαμε ποιος είναι καλός ή έξυπνος θα διαφωνούσαμε πολύ περισσότερο από το ποιος είναι συμμετρικός στην ομορφιά .
Ξαναλέω ότι μπορεί να κρύβει και κάτι ποταπό όλο αυτό σαν άποψη , όχι για σένα προσωπικά, γενικά μιλάμε. Και το να είμαι εγώ μια θεάρα και να πω ''κορίτσια αγαπήστε το σώμα μας όπως είναι '' πάλι μπορεί να είναι ποταπό , καλύτερα να έχεις ένα τζακ που σε βαθμολογεί και θα σου πει ''τράβα γυμνάσου'' ας πούμε.
Όποιος κορδώνεται για τη καλοσύνη του αυτοαναιρείται βέβαια..Τι το λες αυτό; ξυπνήσαμε ένα πρωί να μπούμε στο προφίλ τους να τις πουμε ότι είναι μέτριες ή τις ξέρουμε και από χτες και πρέπει να τις βλέπουμε θεαρες ντε και καλά αλλιώς είμαστε σκατόψυχοιΚαι μεταξύ μας τώρα, πέρα από τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια, πρέπει να έχεις ο ίδιος και όμορφη ψυχή για να βλέπεις τον άλλον ως όμορφο.

02-02-25

10:14
Εσύ είσαι δυνατή και θα αντέξεις την κριτική. Άλλος μπορεί αντί να πάει να γυμναστεί να πάει να αυτοκτονήσει. Άσε λοιπόν τις συμβουλές αυτού του τύπου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.καλύτερα να έχεις ένα τζακ που σε βαθμολογεί και θα σου πει ''τράβα γυμνάσου'' ας πούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.