arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Τέλος πάντων αφού επιμένεις...Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Όχι ρε συ, αν έλεγες Cyrix=abibas να πω οκ.. Αλλά οι AMD είναι adidas!![]()
Εσύ ποιά παπούτσια θα έπερνες NIKE ή ADIDAS;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εδώ κάνεις λάθος αν η υποθέσουμε ότι η intel είναι κάλλιτεροι σε σχέση με την AMD ο λόγος σίγουρα δεν είναι η επωνυμία...Αρχική Δημοσίευση από arm_power:Εγώ λέω οτι τελικά οι ιντέλ είναι καλύτεροι γιατί είναι και πιο επώνυμα σε σχέση με τα AMD. Σαν να λέμε κάπως τι παπούτσια προτιμάς NIKE ή ΑΜΠΙΜΠΑΣ;![]()
Και να ξέρεις και η amd θεωρείτε ότι έχει επωνυμία , μην ξεχνάς ότι ήταν η πρώτη που έβγαλε 64bitους επεξεργαστές και αν δεν κάνω λάθος και οι πρώτη με διπλό πυρήνα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ προτιμώ την ιντέλ μιας και έχω PENTIUM 4, οπότε και αυτήν υποστιρήζω. Σωστά?Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εδώ κάνεις λάθος αν η υποθέσουμε ότι η intel είναι κάλλιτεροι σε σχέση με την AMD ο λόγος σίγουρα δεν είναι η επωνυμία...
Και να ξέρεις και η amd θεωρείτε ότι έχει επωνυμία , μην ξεχνάς ότι ήταν η πρώτη που έβγαλε 64bitους επεξεργαστές και αν δεν κάνω λάθος και οι πρώτη με διπλό πυρήνα..
Τι λες ταιριάζει επεξεργαστής PENTIUM 4 με παπούτσια ADIDAS;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

γιατί κάτι τετοίο είναι σωστό...Αρχική Δημοσίευση από arm_power:Εγώ προτιμώ την ιντέλ μιας και έχω PENTIUM 4, οπότε και αυτήν υποστιρήζω. Σωστά?
Τι λες ταιριάζει επεξεργαστής PENTIUM 4 με παπούτσια ADIDAS;
επίσης που κολλάνε τα παπούσια;
arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Ότι να'ναι!
arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Και επίσης κολλάει στο οτι η ADIDAS έβγαλε πρόσφατα παπούτσια με επεξεργαστή.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:γιατί κάτι τετοίο είναι σωστό...
επίσης που κολλάνε τα παπούσια;
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παντως μου αρεσει απιστευτα η νεα εινα της intel. Και φτηνη επεξεργαστες και με εχει πεισει οτι ειναι αξιοπιστοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...