το 90% των ανθρωπων ειναι ανοητα αυταρεσκα πιθικια σε πληρη αγνοια της ματαιοτητας τους
τουλάχιστον το υπόλοιπο 10% ας μην είναι αυτάρεσκο πηθήκι βυθισμένο στην ματαιότητα του!
Α...και να σου πω κι ένα κλισέ... Οι σπουδαίοι άνθρωποι, που έχουν κάτι να πουν δεν πετάνε μπηχτές και δεν πρσβάλλουν κόσμο.
γιατί δεν έχουν ανάγκη να επιβεβαιωθούν έτσι.
ναι, το ζητημα ειναι ομως οτι αυτο δεν ειναι καινουριο ουτε ιδιαιτερα συνηθες. Τα αντικοινωνικα παιδια τωρα ειναι οσα ηταν και παλιοτερα thats my point, δεν εγινε κατι προσφατα που να "σαπισε" την κοινωνια, παντα "σαπια" ηταν
συμπάθα με , το φτωχό πιθήκι (ότι δεν σε καταλαβαίνω-σε άλλο thread- ότι δεν είμαι νοημων μου είπες, εμμέσως είπες
και εμένα αυτάρεσκο πιθήκι, να δω τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα!

) αλλά ΕΓΩ μεγάλωσα με την Καντυ-κάντυ και τα πόνυ και είχα για κούκλα την παταπούφα και τη bibibo με τη ντουλάπα της, και έφτιαχνα κόσμους ολόκληρους με τα Playmobil βλέποντας τη Ροζαλία και τον Τιμολέων σε συγκεκριμένες ώρες
και όχι με τα τύπου πόκεμον, χωρίς κινητά με κάμερες, χωρίς cosmopolitan,pink Και 47.000 ακόμα τίτλους από τα 12 μου, χωρίς playstation και άλλα σχετικά πράγματα.
ναι λοιπόν, θεωρώ, ότι οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕς ΜΟΥ να μην συνηθίσω σε συμπερφορές που μας κάνουν να λέμε "ρε παιδία τι γίνεται εδώ???" ήταν σαφώς με το μέρος μου σε σχέση με το σημερινό 5χρονο, 10χρονο, 15χρονο.
συγγνώμη κιόλας!