Τι ηλικίες κοιτάζετε;

"Σύνδρομο Τζο Τόγκου!" :P

Σίγουρα η ωριμότητα δεν έχει σχέση με την ηλικία!Έχω γνωρίσει πολλές περιπτώσεις που το αποδεικνύουν αυτό.
Πάνω απόλα σημασία έχει ο χαρακτήρας και όχι η ηλικία αν και για άτομα που είναι λογικά θα το σκεφτούν αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ηλικία. Είναι αρκετά δύσκολο μπορώ να πω και δεν ξέρω πόση διάρκεια μπορεί να έχει μια τέτοια σχέση και πόσα κοινά να βρεθούν μεταξύ των δύο ατόμων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

16-19:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιορισμος στο ποσο θα ναι αυτοσ που θα ερωτευτεις...

16+ το πολυ 25(αλλα αυτες δεν με κοιταζουν ρ γμτ:P)

17-22 συνήθως..

κοπελες στην ηλικια μου..δηλαδη 18 και μικροτερες(το πολυ 2 χρονια.. ειχα φαει κολλημα με μια κοπελα 3 χρονια μικροτερη αλλα οχι ξανα με τοση διαφορα)..ποτε δεν ετυχε να με τραβηξει μια κοπελα μεγαλυτερη απο μενα

κοπελες στην ηλικια μου..δηλαδη 18 και μικροτερες(το πολυ 2 χρονια.. ειχα φαει κολλημα με μια κοπελα 3 χρονια μικροτερη αλλα οχι ξανα με τοση διαφορα)..ποτε δεν ετυχε να με τραβηξει μια κοπελα μεγαλυτερη απο μενα

εχω μια λεξη for you

MILF

Από 0 έως 93 ετών.
Δεν έχω συναντήσει μικρότερη, ούτε μεγαλύτερη.

Ον τοπικ. Αριθμοί κατά συχνότητα εμφάνισης: 17, 18,16, 19,20,21,22,23,24
''Κοιτάζω'' είπα, έτσι Μαριώ; :)

αμα ο ανδρας δεν ειναι ωριμος και μυαλομένος,δεν ειναι ανδρας αλλα ανδρακι ...Αρα κατ εμέ θα "φας καλά " και γενικότερα θα περάσεις καλυτερα με ηλικίες απο 25 και πάνω και σε ορισμένες περιπτώσεις 23-24..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα φας καλά; μιλάς με την ιδιότητά σου σαν σεφ μάλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα φας καλά; μιλάς με την ιδιότητά σου σαν σεφ μάλλον.

μμ και με αυτη,,,
μουαχαχαχαχααχααααααα
θ'αστειέυεσαι?
Και σε εδω θα μου τη πεις...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back