touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

25-03-25

20:08
Λοιπόν, ο γιος μου λεει, ότι η γυναίκα θέλει 2 πράματα:
1.να είναι ο άντρας απρόβλεπτος και να την συναρπάζει, επειδή μονάχα έτσι την κρατά σε εγρήγορση και μένει σ΄αυτόν.
2. Να της δίνει συναισθηματική ασφαλεια
Λέει ότι εγώ δεν το καταλαβαίνω και οτι πρέπει να μάθω τι θέλω επειδή δεν λειτουργώ καλά
1.να είναι ο άντρας απρόβλεπτος και να την συναρπάζει, επειδή μονάχα έτσι την κρατά σε εγρήγορση και μένει σ΄αυτόν.
Λέει ότι εγώ δεν το καταλαβαίνω και οτι πρέπει να μάθω τι θέλω επειδή δεν λειτουργώ καλά
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

25-03-25

20:11
Ο Τσαλίκης τα είπε σε ένα τραγούδι όλα μαζί.Λοιπόν, ο γιος μου λεει, ότι η γυναίκα θέλει 2 πράματα:
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

25-03-25

20:11
Ισχύουν και τα 2 νομίζω! Βέβαια το πρώτο θέλει να έχεις και λίγο ελευθερο χρόνο και μια σχετικά καλή οικονομική ανεση. Πχ κάτι συναρπαστικό για μια γυναίκα θα ήταν ο αντρας της ή ο συντροφος της να της κάνει δώρο ένα 3ημερο στις Άλπεις1.να είναι ο άντρας απρόβλεπτος και να την συναρπάζει, επειδή μονάχα έτσι την κρατά σε εγρήγορση και μένει σ΄αυτόν.
Βέβαια υπάρχουν και πιο οικονομικές και έξυπνες λύσεις
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

25-03-25

20:13
Στις Άλπεις; Εντάξει τώρα ακραίο.Ισχύουν και τα 2 νομίζω! Βέβαια το πρώτο θέλει να έχεις και λίγο ελευθερο χρόνο και μια σχετικά καλή οικονομική ανεση. Πχ κάτι συναρπαστικό για μια γυναίκα θα ήταν ο αντρας της ή ο συντροφος της να της κάνει δώρο ένα 3ημερο στις Άλπεις
Βέβαια υπάρχουν και πιο οικονομικές και έξυπνες λύσεις
Δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες ενθουσιάζονται τόσο με τα πολλά λεφτά κι έτσι. Δεν χρειάζεται να πας κάπου πολύ ακριβά για να περάσεις ωραία. Και δω κοντά καλά είναι και στη Πάρνηθα να πας μια χαρά είναι. Αρκεί να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη και ότι δεν την έχεις μόνο για ένα πράγμα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

25-03-25

20:15
Δεν έχεις δει κάτι φίλες μου μάλλονΔεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες ενθουσιάζονται τόσο με τα πολλά λεφτά κι έτσι.
αλλά γενικά ναι και μέχρι τη Πάρνηθα καλά είναι
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

25-03-25

20:15
Άμα το έχουν προαπαιτούμενο για τις Άλπεις πάω πάσο. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι.Δεν έχεις δει κάτι φίλες μου μάλλον
αλλά γενικά ναι και μέχρι τη Πάρνηθα καλά είναι
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

25-03-25

20:17
Προαπαιτουμενο δεν το έχουν αλλά όσο πιο πολλά φταλε που λένε και στα δυτικά προάστια τόσο το καλύτεροΆμα το έχουν προαπαιτούμενο για τις Άλπεις πάω πάσο.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

25-03-25

20:18
Πες μου σε παρακαλώ ότι οι φίλες σου συχνάζουν στο kolasiΠροαπαιτουμενο δεν το έχουν αλλά όσο πιο πολλά φταλε που λένε και στα δυτικά προάστια τόσο το καλύτερο
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

25-03-25

20:20
Predator ??? @American Economist μετα τον Νικολή παρακολουθούν και μένα; Ιιιι που λέει και η ΖούμπιΠες μου σε παρακαλώ ότι οι φίλες σου συχνάζουν στο kolasi
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

25-03-25

20:21
Γενικά έχει δίκιοΛοιπόν, ο γιος μου λεει, ότι η γυναίκα θέλει 2 πράματα:
τα απρόβλεπτα όμως συνήθως για τις περισσότερες κοπέλες που κοιτάνε με πραγματικά αισθήματα, έχει να κάνει με πολύ μικρά πράγματα όπως:
- λουλούδια χωρίς να έχει κάποια γιορτή
- ένα όμορφο σημείωμα
- την αγαπημένη της σοκολάτα
- κάτι για να φάει όταν έχει περίοδο
νομίζω αυτά τα μικρά είναι που αγαπάμε όλες μας που και που, κι όχι οι ταξιδαρες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ωρορα
- touvlo
- Wonderkid
- camil
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Memetchi
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- giannhs2001
- Varus
- Ilma
- NeosUser2023
- Hased Babis
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- dreamer!!
- iren
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- Wanda
- Kitkat28!
- skiabox
- okatapeltis
- Αλκίμαχος
- lugar
- Joji
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- charmander
- Jim175
- taketrance
- AggelikiGr
- iew
- Εριφύλη
- marww
- Arianara S3
- gmoutzour
- iiTzArismaltor_
- Libertus
- Anna7
- epote
- jj!
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- marina00
- Fernando_A
- manosz
- Georgepap_21
- User2350
- Ολλανδός
- Jim2004
- JimmyIT
- _pathfinder_
- hirasawayui
- G.BOTAS
- giorgos78
- Εχέμυθη
- Stelios725
- king_sotirios
- misfit
- ggl
- kalhkardia
- fourkaki
- xristarac
- Johnny15
- Lefter
- chester20080
- Sevasti
- geordimi10
- xifomaxos
- BloodyFairy
- Stres
- Eeeee
- Giannis2307
- Morelo
- JasonPap
- oups
- GeoCommand
- nicks1999
- parrot/παπαγάλος
- Circe
- Ariana2018
- Josss
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- L0st
- Housewife
- βερα
- Loozen
- Athens2002
- Idontknoww
- Jimmy20
- Pseudonimo
- Αλκης Κ.
- Citylights
- physicscrazy
- Rapappas
- Ryuzaki
- Ada ada
- Unboxholics
- 1011
- ag97
- Thundergirl
- CiNeFiL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.