Τι θέλουν οι γυναίκες;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.796 μηνύματα.
Ναι, αυτό απορώ κι εγώ Βαλ μου. Αν ήταν θέμα επιλογής η σεξουαλικότητα, λεσβία θα ήμουν.
Α, κάτι παρόμοιο λέω κι εγώ. Όχι ότι θα ήμουν γκεϊ, αλλά ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχουν γίνει τόσο... (μην μιλήσω) που θα ήταν καλύτερα να είμαι σε ένα μέρος μόνο με άντρες, πχ το Άγιο Όρος.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.
Ναι, αυτό απορώ κι εγώ Βαλ μου. Αν ήταν θέμα επιλογής η σεξουαλικότητα, λεσβία θα ήμουν.
Ξεκίνα να βλέπεις λεσβιακό περιεχόμενο και να φτιάχνεσαι με αυτό αποκλειστικά. Δεν αστειεύομαι. Σε ενα χρονικο διάστημα συνεχούς έκθεσης-μάθησης θα έχει γίνει conditioned ο εγκέφαλός σου και θα τις θες περισσότερο απο τους άντρες.

Γι αυτό πρέπει να μην κάθονται οι νεοι στο πορνό. Κάποια πράγματα είναι θέμα επίδρασης. Ναι, επηρεάζεται η σεξουαλικότητα (και επανέρχεται).

Και μου κάνει (και δεν μου κάνει ταυτοχρονα για άλλους λόγους ύπουλους) εντύπωση που δεν λέγεται πολύ έντονα, να ειναι διαδεδομένη αυτή η διαπλαση των προτιμήσεων μέσω του πορνό.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.195 μηνύματα.
Same. Τουλάχιστον θα μπορούσα να τσακώνομαι με την ησυχία μου. Μαλλιοτραβιόμαστε, σκοτωνόμαστε, πηδιόμαστε. Ενώ τους άντρες δεν τους καταλαβαίνεις και δε σε καταλαβαίνουν.

euretra

Νεοφερμένο μέλος

Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Θέλουν να ξέρουν τι πρέπει να αποφεύγουν :d

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.777 μηνύματα.
Το τι θέλουν οι γυναίκες αλλάζει ανάλογα με την ηλικία τους θεωρώ εγώ

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.252 μηνύματα.
Το τι θέλουν οι γυναίκες αλλάζει ανάλογα με την ηλικία τους θεωρώ εγώ
100%...μου πήρε αρκετούς μήνες από τότε που χώρισα να συνειδητοποιήσω ότι οι γυναίκες μετά τα 30 (αρκετές και λίγο πριν) δεν είναι όπως τις θυμόμουν πριν τα 30 (καθώς ήμουν εκτός dating από τα 30 έως και τα 34-35) και παίζουν θεμελιώδεις διαφορές (π.χ. πρώτη και κυριότερη τ' ότι έχουν σε προτεραιότητα το βόλεμα κι όχι την καψούρα)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια