Τι θα ήθελες να μπορούσες να αλλάξεις ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος;

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
Στωικισμός ,Επίκουρο, Σενέκα ,Μαρκο Αυρήλιο !!!!!

Η ουσια της πραγματικής ζωής γραμμενη 2000 χρονια πριν και καποιοι ακομα ψαχνονται να αποδειξουν αν αξιζουν μεσα απο το φαίνεστε....

Ο Μαρκο Αυρήλιο κάθε πρωι διαλογιζοταν για τους δύσκολους ανθρώπους που θα συναντήσει .

"Σήμερα θα συναντήσω ανθρώπους που ανακατεύονται ,είναι αχάριστοι ,ύπουλοι ,κακοβουλοι .
Να μην ξεχασω να υπενθυμίζω στο εαυτο μου !
Υπαρχει η κακή συμπεριφορά ,δεν εκπλήσσομαι -είναι αλήθεια !
Βλέπω τις πραξεις οπως εχουν !
Ειναι χειριστικες ,ειναι σκληρες !
Ειναι αποδεκτο εφοσον δεν πηγαζουν απο εμενα ,ειναι αποτελεσμα δικο τους ."

Ο Σενέκας προειδοποιούσε με ειλικρίνεια ότι δεν πρεπει να εξιδανικεύουμε βλαβερες σχέσεις .

"Οπως ενας άνθρωπος με αδύναμο σωμα αποφεύγει το ανθυγιεινό φαγητό ,έτσι και ενας άνθρωπος που επιδιώκει σοφία πρέπει να αποφεύγει την ανθυγιεινή παρεα .
Να συναναστρέφεται με ανθρώπους που μπορούν να τον βελτιωσουν και να καλωσορίζει εκεινους που μπορεί να βοηθήσει .Η διδασκαλία είναι αμοιβαία .
Οι άνθρωποι μαθαίνουν οταν διδάσκουν !

Αν καποιος σε τραβάει προς τα κάτω σε ηθος ,αξια ,ειρηνη ,η σχέση αυτη χρειάζεται επανεξέταση "

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.490 μηνύματα.
Tην δηθενια και το παιξιμο :whatever: οτι και καλα εχω και ειμαι κουλτουρα//μορφωση και σοβαροτητα....ενω εισαι βλαχαρα ολοκληρη.
Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα καμαρι μου..τι το παιζεις καποια/ος ;

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.
Να εξαλειφθεί η ροπή προς την απληστία προς κάθε κατεύθυνση και η αδηφάγα λατρεία του χρήματος και της εξουσίας.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.250 μηνύματα.
Ειλικρινότατα, αν μπορούσα να κανόνιζα να πέσουν βόμβες στα εξής κεφάλια και δίχως παράπλευρη απώλεια:
1ος : Πούτιν
2ος : Τραμπ
3ος : Νετανιάχου
4ος : Ερντογάν
5ος : Αγιατολάχ Χαμενεϊ
Ε, δίχως όλους αυτούς, θα είχαμε έναν λίγο καλύτερο κόσμο

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
Tην δηθενια και το παιξιμο :whatever: οτι και καλα εχω και ειμαι κουλτουρα//μορφωση και σοβαροτητα....ενω εισαι βλαχαρα ολοκληρη.
Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα καμαρι μου..τι το παιζεις καποια/ος ;
Στο προτείνει μια ηρεμη βλαχαρα ....ποτε δεν ξέρεις ίσως βρεις κάποτε την δική σου εσωτερική ηρεμία....
20250622_185307.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.855 μηνύματα.
Ειλικρινότατα, αν μπορούσα να κανόνιζα να πέσουν βόμβες στα εξής κεφάλια και δίχως παράπλευρη απώλεια:
1ος : Πούτιν
2ος : Τραμπ
3ος : Νετανιάχου
4ος : Ερντογάν
5ος : Αγιατολάχ Χαμενεϊ
Ε, δίχως όλους αυτούς, θα είχαμε έναν λίγο καλύτερο κόσμο
Να σου πω την αλήθεια ρε τούβλο, και να τους έριχνες, απλώς θα έρχονταν άλλοι στη θέση τους.
Δηλαδή δεν ξέρω αν θα κατάφερνες και τίποτα, αυτό θέλω να πω. Απλώς τώρα έτυχε ο ένας να λέγεται Νετανιάχου και όχι κάπως αλλιώς, ο άλλος να έχει κόκκινα μαλλιά αντί για καστανά και ο άλλος να είναι γαλανομάτης.
Κάποιος άλλος θα αναλάμβανε τις θέσεις τους τελικά και τα ίδια θα έκαναν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια