steve74
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν το κατάφερνα, θα λυνόντουσαν πολλά απ τα κοινωνικά προβλήματα του πλανήτη
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Καθημερινα τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο! Θα αλαξει κατι προς το καλιτερο,υπαρχει ελπιδα να λυθουν τα προβληματα;οπου να κοιταξεις θα δεις οτι κατι δεν παει καλα,και δεν μιλαω μονο για τα οικονομικα αλλα και για φυσικες καταστροφες αλλα και για την φτωχεια και της λαικες εξεγερσεις αρρωστιες,θανατος προβληματα.ετσι κανω ενα ερωτημα σε ολους τι θα ηθελες να μπορουσες να κανεις ωστε να αλαξεις την ζωη την δικη σου και των δικων σου προς το καλιτερο;
Να πάψω να είμαι μέρος του προβλήματος...
steve74
Νεοφερμένο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

με ποιον τροπο πιστευεις οτι δεν θα ειμαστε μερος αυτου του προβληματος;
Με την ταπεινοφροσύνη, την ανεξικακία και την ανεκτικότητα!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τι θα ηθελες να μπορουσες να αλλάξεις ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος
Ρούχα
με τόσο άπλυτη μπλούζα, μολύνω το περιβάλλον.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Άν μαλιστα καταφέρει να αποκτήσει ηθική συλλογική συνείδηση, ε τότε.....θα ζει πλέον σε ένα παράδεισο!
Θα άλλαζα λοιπόν....συνειδήσεις!

xazoulina
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά ξέχασα..όταν γίνω υπουργός θα έχουνε λυθεί όλα τα δικά μου προβλήματα οπότε δε θα με αφορά το θέμα!!!
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Όταν το ον που αυτοαποκαλείται άνθρωπος, αποκτήσει συλλογική συνείδηση θα εξαλειφθούν και τα μεγαλύτερα προβλήματα του!
Άν μαλιστα καταφέρει να αποκτήσει ηθική συλλογική συνείδηση, ε τότε.....θα ζει πλέον σε ένα παράδεισο!
Θα άλλαζα λοιπόν....συνειδήσεις!![]()
-Χωρίς αυτό το "ον", δεν θα υπήρχε ούτε και η έννοια "'ανθρωπος", όμως! Τι θα πει "αυτοαποκαλείται"; Όλα αυτό το "ον" δεν τα αποκαλεί; Υπάρχει κάποιο άλλο ον, που έχει τη συνήθεια να αποκαλεί;
- Ποιος είμαι εγώ για να "αλλάξω συνειδήσεις"; Κατόρθωμα ηρωικό, θα έλεγα, θα ήταν, να "αλλάξω τη δική" μου, αλλά, φίλε μου, πίστεψε το, είναι σισύφειο άχθος!
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Και όχι, δεν θα γίνω περισσότερο σαφής

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Αν εννοείς τον εξωτερικό κόσμο, Υποταγμένος στην θέληση μου και απαλλαγμένος από βλακεία
τι γελάτε έτσι θέλω να είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.