Καλως η κακως, αφου θα πανε σε ελληνικο σχολειο με τα θρησκευτικα του και τους κολλημενους καθηγητες του, πιστευω πως μεχρι καποια ηλικια θα πρεπει να υποστηριξω -πολυ διακριτικα και μ'ενα τατς αμφισβητησης- ο,τι μαθαινουν. Το δημοτικο πχ ειναι μια ευαισθητη περιοδος, δεν σκοπευω να το παιξω επαναστατρια μαμα που σπρωχνει το παιδι στην αθεια λογω δικων της πιστευω, και να αγνοησω το οτι το παιδι μπορει να εχει προβληματα στον κυκλο του σχολειου του. Αφηστε που νομιζω οτι γενικα τα οσα μαθαινουν στο δημοτικο, ειναι χαριτωμενα παραμυθακια μ'ενα καλο συμπερασμα, δεν το βρισκω τοσο παραπλανητικο η κακο ενα 10χρονο να πιστευει πχ σε καποιον που σταυρωθηκε για να δειξει την αγαπη του. Αργοτερα θα ρθουν απο μονα τους τα χρονια της αμφισβητησης που τοτε θα αποφασισει μονο του το παιδι με ποιους θα παει και ποιους θα αφησει..οπως εκανα κι εγω, κι οι δικοι μου, κι ολα τα παιδια του κοοοσμου.
(Ιδανικα δε θα βαφτιζα-και αρα δε θα αναγκαζα το παιδι μου να ασπαστει μια θρησκεια πριν καλα καλα καταλαβει τι ειναι η εκκλησια, ομως δε ζουμε μονοι μας, και την προκαταληψη η τον ρατσισμο που μπορει να δεχθει ενα παιδακι λογω δικιας μου επιμονης δεν τη βρισκω ο,τι καλυτερο μπορει να του συμβει)