Emilouko
Περιβόητο μέλος

ε τι το ψαχνεις τοτε?
γινε αστρολογος !![]()
Xαχα..δε με ενδιαφέρουνν οι προβλέψεις κτλπ..
Και αστρονόμος να ΄θελα να γίνω δε γίνεται.Απλά από παιδί μ'αρεσαν τα αστέρια

Τώρα για αλλού το κόβω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xαχα..δε με ενδιαφέρουνν οι προβλέψεις κτλπ..
Και αστρονόμος να ΄θελα να γίνω δε γίνεται.Απλά από παιδί μ'αρεσαν τα αστέρια
Τώρα για αλλού το κόβωΟύτε καν
πωωωωω κ μεναα μ γοητευε παντα αυτο... δν εχω αφησει προβολη γ προβολη στ πλανηταριο ... αλλα κ παλι δν μπορω να γινω ;ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

πωωωωω κ μεναα μ γοητευε παντα αυτο... δν εχω αφησει προβολη γ προβολη στ πλανηταριο ... αλλα κ παλι δν μπορω να γινω ;ρ
Ούτε γω.Εντάξει δε με καίει και η ψυχολογία μ'αρέσει υπερβολικά.

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε γω.Εντάξει δε με καίει και η ψυχολογία μ'αρέσει υπερβολικά.Αυτό έχω πιθανότητες να το καταφέρω.
μπορουμε ετσι κ αλλιως να χουμε πολλαπλα ενδιαφεροντα χωρις να ακολουθουμε κτ συγκεκριμενο !! :Ρ

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ναιι..και γενικά μ'αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα και ας είναι άκυρα μεταξύ τουςμπορουμε ετσι κ αλλιως να χουμε πολλαπλα ενδιαφεροντα χωρις να ακολουθουμε κτ συγκεκριμενο !! :Ρ![]()

valeria..
Νεοφερμένο μέλος

τελικά έχω καταλήξει στο ψυχολόγος αλλά μ΄αρέσει πολύ στρατηγός και
σωματοφύλακας...Ένας θεός ξέρει τελικά τι θα γίνω..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Και όταν μιλάω για επιτυχία, εννοώ οι μαθητές μου να με λατρεύουν!
Ακούγεται εγωιστικό αλλά πιστεύω είναι ό,τι πιο ωραίο!!!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Θα το πετύχεις σε έχω ικανόΘα ήθελα να γίνω ένας πετυχημένος καθηγητής λυκείου.
Και όταν μιλάω για επιτυχία, εννοώ οι μαθητές μου να με λατρεύουν!
Ακούγεται εγωιστικό αλλά πιστεύω είναι ό,τι πιο ωραίο!!!

Εγώ θα ήθελα να γίνω δικηγόρος αρχικά και μετά να πάω για δικαστής(δικαστίνα

Μέχρι φέτος αρχές του χρόνου ήθελα να γίνω αρχαιολόγος με ενδιαφέρει η περίοδος 12ος αι. π.Χ-2ος αι.περίπου.Με ενδιαφέρει και αρκετά η μυθολογία οπότε κάτι σχετικό που να συνδυάζονται αν δεν καταφέρω τον πρώτο μου στόχο.
Επίσης εκτός επαγγέλματος που θα ακολουθήσω λόγω προβλημάτων υγείας που με επηρρέασαν αλλά και επειδή κατά βάθος(κατά πολύ βάθος

Αυτά τα ολίγα

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

legisperitus
Νεοφερμένο μέλος

............(και ερωτοχτυπημενος,αλλα κυριως το πρωτο)!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Όνειρο από πάντα που δυστυχώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω μυωπίας και αστιγματισμού.

Darkness
Περιβόητο μέλος

με την προυπόθεση να είχα και τον γκόμενο μαζί, και το σκυλί και ένα ασφαλές σπίτι
και τπτ άλλο δεν θα με ένοιαζε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.