InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Πλακα πλακα, παντα ονειρευομουν να ημουν σαν τον γουολτερ.. Σαν την Ολιβια βασικα, που ειναι και FBI

Στο θεμα μου τωρα, καταρχην ότι και να κανω θα ήθελα να πάω Ιταλία, Ρωμη... Να δουλεψω σε μια πολύ μεγαλη εταιρία, και εκει ναι, μαλλον θα ηθελα κατι τετοιο, σ στυλ Olivia Danam, ή και Astrid δεν με χαλαει καθολου... Να παντρευτω με εναν ελληνα (ααα σε αυτο το θεμα είμαι κάθετη!) και να κανω παιδακια γουτσου γουτσου...

ΑΑΑ, επισης θα ηθελα να παιζω κιθαρα σε ενα συγκροτημα... Ενα μεγαλο συγκροτημα... Ξες να μην ειμαι και ο ΝΟ1 σταρ, απλα να ειμαι εκει...
Αχχχχ όνειρα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

επισης θα ηθελα να εχω μαγαζακι με διαφορα παλια ειδη,βιβλια με ξορκια και μαγικα φιλτρα στην Ναρνια ή σε ενα σκοτεινο χωριο σαν αυτο στην ταινια "the village"
οκκ γελαστε ελευθερα

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Κομμώτρια. Α και χοντρή. Χοντρή κομμώτρια.
Αλήθεια, δεν μπορώ να σε φανταστώ χοντρή κομμώτρια

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Αλήθεια, δεν μπορώ να σε φανταστώ χοντρή κομμώτρια![]()
Χαχαχα, γιατί;;; Εγώ μπορώ!

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

άντε το κομμώτρια, ναι!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Να μου δινόταν η ευκαιρία να πάω στην Ασία και στην Αίγυπτο, να μελετήσω την ιστορία τους και να ανακαλύψω πράγματα...! Ειδικά στην Αίγυπτο, να πέρναγα χρόνια να μελετάω.Μεγάλη αγάπη η ιστορία

Πάντα θα είναι το όνειρο μου!
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω αρχαιολόγος!
Να μου δινόταν η ευκαιρία να πάω στην Ασία και στην Αίγυπτο, να μελετήσω την ιστορία τους και να ανακαλύψω πράγματα...! Ειδικά στην Αίγυπτο, να πέρναγα χρόνια να μελετάω.Μεγάλη αγάπη η ιστορία![]()
Πάντα θα είναι το όνειρο μου!
Έτσι το φανταζόμασταν όλοι . Αν και στην πρακτική εφαρμογή ,είναι ατελείωτο σκάψιμο και ξεσκόνισμα κάτω απο θανατηφόρο ήλιο

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Έτσι το φανταζόμασταν όλοι . Αν και στην πρακτική εφαρμογή ,είναι ατελείωτο σκάψιμο και ξεσκόνισμα κάτω απο θανατηφόρο ήλιο![]()
Εμένα με συναρπάζει, πάραυτα.

Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Όχι όπως το φαντάζομαι αλλά και πάλι κάτι λέει!

Συμβιβάζομαι και στην Ελλάδα παρ' όλα αυτά

κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χορεύτρια..![]()
Και γιατι δεν εγινες; Ειναι αργα λες; Μια σχολη ισως σε προωθουσε εστω μεχρι εκει που μπορεις να φτασεις! Εκτος αν αλλαξες γνωμη στο μελλον..
Και ειναι τοσο δυσκολο να το κανεις; Δε ζητας πολλα, τιποτα δε Ζητας. Υπαρχουν αλλοι που ακοπα ζητουν τον ουρανο με τα αστρα. Νεα εισαι, αν το θελεις πραγματικα, θα το κανεις! Αλλα περιμενε λιγο ακομα, ισως μεγαλωνοντας σου φυγει ή αντιθετως σου κατσει περισσοτερο σαν ιδεα.Θα ήθελα να ζω σε ένα όμορφο χωριουδάκι στο εξωτερικό (προς Ολλανδία), το οποίο θα έχει δίπλα του ένα μικρό ποταμάκι και πολύ πολύ πράσινο γύρω γύρω. Να έχω ένα όμορφο σπιτάκι με σοφίτα και μια υπέροχη, γλυκειά, τρυφερή και αγαπημένη οικογένεια με τα παιδιά της να τρέχουν ανέμελα μαζί και να κυλιούνται στο χορταράκι.![]()
![]()
Όχι όπως το φαντάζομαι αλλά και πάλι κάτι λέει!![]()
Συμβιβάζομαι και στην Ελλάδα παρ' όλα αυτάΈχει και αυτή ωραία μέρη να ζήσεις!
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

μετά να πάω να ζήσω στην εξοχή με τον άντρα μου και να γράφω............
Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Και ειναι τοσο δυσκολο να το κανεις; Δε ζητας πολλα, τιποτα δε Ζητας. Υπαρχουν αλλοι που ακοπα ζητουν τον ουρανο με τα αστρα. Νεα εισαι, αν το θελεις πραγματικα, θα το κανεις! Αλλα περιμενε λιγο ακομα, ισως μεγαλωνοντας σου φυγει ή αντιθετως σου κατσει περισσοτερο σαν ιδεα.

οντως δεν εινα κατι απιαστο, αλλα μου ερχετε δυσκολο να αφησω ολους τους συγγενεις μου εδω και να φυγω προς τα ξενα

Θα περιμενω οπως λες και εσυ να μεγαλωσω ομως, γιατι μπορει να αλλαξω γνωμη είτε για τους συγγενεις ειτε για το πως ονειρευομαι την ζωη μου είτε και για τα δυο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.