Τι θα κάνατε εάν..;

Cloud87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cloud87 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.
Με κάποιο μαγικό τρόπο διαπιστώνατε πως η πραγματικότητα δεν ανήκει σε εσάς αλλά ανήκει στο σύμπαν. Οπου είναι θεός. Δηλαδή τα πάντα ανήκουν στο σύμπαν. Και χρωστάτε στο σύμπαν ένα ποσό. Discuss.

Πώς γίνεται ένα κομμάτι του “όλου” να χρωστάει σε αυτό αφού ήδη περιλαμβάνεται σε αυτό;;;
Σαν να λέω ότι ένα κύτταρο μου χρωστάει κάτι σε εμένα ως σύνολο.

Οι καζουαλ απορίες σου με 40 πυρετό be like

Πώς γίνεται ένα κομμάτι του “όλου” να χρωστάει σε αυτό αφού ήδη περιλαμβάνεται σε αυτό;;;
Σαν να λέω ότι ένα κύτταρο μου χρωστάει κάτι σε εμένα ως σύνολο.

Ναι ας υποθέσουμε οτι ο καθίς έχει και ψυχή. Δηλαδή έτσι ακριβώς όπως ένα κύτταρο μέσα στο σώμα + οτι είναι πρόσωπο νομικού δικαίου!

Με κάποιο μαγικό τρόπο διαπιστώνατε πως η πραγματικότητα δεν ανήκει σε εσάς αλλά ανήκει στο σύμπαν. Οπου είναι θεός. Δηλαδή τα πάντα ανήκουν στο σύμπαν. Και χρωστάτε στο σύμπαν ένα ποσό. Discuss.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Και εξηγώ:

Η πραγματικότητα δεν ανήκει σε εμάς, αλλά στο Θεο ΚΑΙ η πραγματικότητα επίσης ορίζεται από τον εγκέφαλό μας που δεν είναι απλός αναγνώστης της, αλλά διαμορφωτής της.

Τίποτα δε θα έκανα, διότι τα πάντα εν Σοφία επλάσθησαν, άρα το πεπρωμένο μου για να βιώσω και να μάθω κάτι από αυτή την ενσάρκωση, είτε θα ήταν ήδη γραμμένο, είτε θα ενεργούσα κατα τον δαίμονα εαυτού ούτως ή άλλως για να καταλήξω εκεί που θα ορίζετο από τις τύχες της Ύπαρξης.

Τα σέβη μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back