Ναι,με νοιαζει.Τι θα πουν για μενα οι ανθρωποι που με αγαπουν και ειναι διπλα μου,γιατι τους σεβομαι και τους αγαπω εξισου,θελω να ειμαι καλη τοσο γι'αυτους οσο και για μενα.Αν καποιος εχει δικαιολογημενο παραπονο απο μενα τοτε ναι θα με πειραξει,θα στενοχωρηθω.Οταν παιρνω μια αποφαση,αυτοι ειναι οι ανθρωποι που θα με στηριξουν οποια κι αν ειναι αυτη,που θα δωσουν τις καλυτερες συμβουλες γιατι νοιαζονται.
Οχι,δε με νοιαζει.Τι θα πει η κοινωνια,τι θα πει ο απεναντι για τη χρωματιστη μου τεντα.ποσως.απο την αποψη οτι εχω το δικαιωμα να κανω ελευθερα τις επιλογες μου και να παιρνω τις αποφασεις μου,αρκει αυτες να μην εμποδιζουν την ελευθερια του αλλου.Απο την αλλη θεωρω οτι πρεπει να εχουμε μια στοιχειωδη αντιληψη των πλαισιων στα οποια κινειται ο κοσμος μας,να μην προκαλουμε κ εμεις επιτηδες την κοινωνια με τις πραξεις μας.Γιατι δεν ζουμε μονοι μας,ζουμε μεσα στην κοινωνια και οφειλουμε να τη σεβομαστε οπως απαιτουμε κι εμεις με στη σειρα μας σεβασμο και προσοχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.