Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ θα προτιμούσα τον όρο "αποπλάνηση"Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Παιδιά αν κατάλαβα τι λέτε (να είναι η γυναίκα ζαβλακωμένη και να μην ξέρει τι της γίνεται) μιλάτε για περίπτωση βιασμού. Αυτό είναι άλλο πράγμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αποπλάνηση είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και βιασμός όταν ο άλλος σου πέρνει την συγκατάθεση με την βίαΑρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Όχι, η αποπλάνηση είναι όταν έχεις σαφώς τη συγκατάθεση του άλλου, έστω κι αν δεν είναι σε θέση να πάρει σωστή απόφαση. Αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται μιλάμε για βιασμό.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είμαι σίγουρη αλλά μάλλον βιασμός πρέπει να θεωρείται...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αποπλάνηση είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και βιασμός όταν ο άλλος σου πέρνει την συγκατάθεση με την βία
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:όπως και να λέγεται μ@λ@κία είναι.
μαλ**** είναι άλλο και σίγουρα δεν θέλει συγκατάθεση!

Βιασμός είναι οποιαδήποτε πράξη γίνεται χωρίς την συγκατάθεση του/ης άλλου/ης και με την βια. Αποπλάνηση είναι όταν ο άλλος/η ειναι σε τέτοια ηλικία που δεν μπορεί να κατανοήσει απο μόνος του την πράξη που προκεται να γίνει και πάντα μιλάμε και για σημαντικές διαφορές στις ηλικίες αυτό θεωρείτε αποπλάνηση, όχι να είναι και τα δύο άτομα σε ανάλογες ηλικίες.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Δε γίνεται αυτό ρεΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αποπλάνηση είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και βιασμός όταν ο άλλος σου πέρνει την συγκατάθεση με την βία

Όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται είναι βιασμός. Στην αποπλάνηση έχεις ίσως "ξεγελαστεί", αλλά δεν κάνεις κάτι που δε θέλεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Έλα ελα προβατάκια, μέσα στο μαντρί!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έτσι όμως τα πρώτα μηνύματα βγήκαν off-topic.. Λοίπον νομίζω ότι έτσι είναι καλλίτερα...Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Άλλαξε τον τίτλο οπότε είμαστε on topic!Val αν δεν σου αρέσει το κάνεις όπως θές! (Σε λίγο θα βγεί off-topic, το off-topic, μετά τα 3 τι γίνεται ?)
![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

με το "Να πάρεις την συγκατάθεση κάποιου με την βία" ήθελα να πώ χρησιμοποιήσεις βία...Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Δε γίνεται αυτό ρεΉ θα πάρεις τη συγκατάθεση του άλλου ή θα χρησιμοποιήσεις βία. Να πάρεις τη συγκατάθεση κάποιου με τη βία πώς γίνεται;
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται είναι βιασμός. Στην αποπλάνηση έχεις ίσως "ξεγελαστεί", αλλά δεν κάνεις κάτι που δε θέλεις.
Μα ένα λέπτο, αν έρθει κάποιος ψυχάκιας σπίτι σου τώρα και κάνει ότι είναι να κάνει ναι μεν εσυ θα καταλάβεις τι κάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δίνεις την συγκαταθεση... Ε αυτό νομίζω ότι είναι βιασμός...
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο όρος αποπλάνηση χρησιμοποιείται συμήθως για άτομα που δεν έχουν την ηλικία (νομικά) να δώσουν την συγκατάθεσή τους για σεξουαλική πράξη. Δηλαδή αν ένα 13χρονο κορίτσι αποφασίσει να κάνει σεξ με ένα 25άρη και δώσει την συγκατάθεσή της, θεωρείται αποπλάνηση, παρόλο που υπήρχε η συγκατάθεση και των 2 μελών.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

για εμένα βιασμός ισχύει να είναι η πράξη που περιέχει βιαΑρχική Δημοσίευση από nv:Βιασμός είναι οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη γίνεται χωρίς την συγκατάθεση και ενός έστω ατόμου που συμμετέχει σε αυτήν. Είτε ο άλλος χρησιμοποιήσει βία, είτε το άτομο δεν είναι σε θέση να δώσει την συγκατάθεσή του (μεθυσμένο, ναρκωμένο κτλ).
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δηλαδή μια κοπέλα είναι τόσο μεθυσμένη που δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται? Ή αν ακόμα χειρότερα την έχει ναρκώσει ο άλλος? δεν το θεωρείς βιασμό?Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:για εμένα βιασμός ισχύει να είναι η πράξη που περιέχει βια
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αποπλάνηση το θεωρώ... Γενικά αποπλάνηση για εμένα είναι η ερωτική πράξη που έγινε επειδή ο άλλος δεν μπορούσε να δώσει συγκατάθεση...Αρχική Δημοσίευση από nv:Αν δηλαδή μια κοπέλα είναι τόσο μεθυσμένη που δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται? Ή αν ακόμα χειρότερα την έχει ναρκώσει ο άλλος? δεν το θεωρείς βιασμό?
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αποπλάνηση το θεωρώ...
Νομικά νομίζω είναι βιασμός (αν καταφέρει να αποδειχτεί βέβαια!). Αλλά και εγώ βιασμό το θεωρώ. δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερη πράξη από το να σε "παραβιάζει" κάποιος όταν εσύ δεν θες. Ακόμα και αν δεν είσαι σε θέση να φέρεις αντίρρηση. Φυσικά εννοώ να έχει καταλάβει ο άλλος πόσο λιάρδα είσαι και να αποφασίσει να το εκμεταλευτεί. Αν δεν το έχει πάρει χαμπάρι, αυτό είναι άλλο θέμα...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μάλλον δεν μας βγάζει πουθένα η συζήτηση...Απο τι στιγμή που θα χρησιμοποιηθει βια για εμενα είναι βιασμος από την στιγμή που κάποιος δεν είναι σε θέση να δώσει το οκ ειναι αποπλάνηση...
μάλλον... Αλλά γι'αυτό και συζητάμε, δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις!

Και κάτι τελευταίο! Δεν έχεις ακούσει για τα "χάπια βιασμού"? Χάπια που τα ρίχνουν στο ποτό του θύματος για να μπορέσουν να κάνουν ότι θέλουν μετά χωρίς καμιά αντίρρηση. Να φανταστώ πάλι αποπλάνηση είναι σύμφωνα με σένα? Μερικές φορές η βία δεν έιναι το μόνο μέσο να αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι παρα΄την θελησή του...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.