Ίσως όταν τα λέει μια γυναίκα να ξινίζει τον κόσμο, ίσως αν τα διαβάσει από έναν λευκό στρέιτ διευθυντή σχολείου και με διδακτορικό από την Οξφόρδη ν' αναθεωρήσει.
Ο ισχυρισμός μου είναι πως όλοι/ες ευθυνόμαστε για τους καθημερινούς βιασμούς, που είναι καθημερινοί και οι περισσότεροι δεν καταγγέλονται και δεν αποκτούν δημοσιότητα και ευτυχώς δεν οδηγούν και σ…
giorgosthalassis.com
Το διαβασα μια φορα και πραγματικα θελω να το διαβασω πολλες περισσοτερες προσπαθωντας να το δω τελειως ουδετερα ολο αυτο αλλα και να το συζητησω και εδω γιατι το εχω κανει και σε ενα χωρο τελειως διαφορετικο ,περισσοτερο ουδετερο θα ελεγα ...
Καταλαβαινω απολυτα και συμφωνω εν μερη στις παραπομπες που κανει αλλα απορριπτει τελειως ενα αλλο κομματι ..
Το κομματι της ευχαρίστησης που δηλωνει αυτη η πραξη ...
Ταυτιζεται μονο με αρνητικο πρόσημο ...
Χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα
Με σεξουαλικό τρόπο σηματοδοτείται ο εκλογικός θρίαμβος, η ποδοσφαιρική νίκη, ο ανταγωνιστικός λόγος
Σεξουαλικος τροπος =αρνητικος τροπος στην δεδομενη περιπτωση
vs
Σεξουαλικος τροπος =ηδονη ,ευχαριστιση ,απολαυση ,σε τετοιο βαθμο που μεσα μονο απο αυτη την συγκεκριμενη συναναιτικη πραξη αποκομιζεται -απεικονιζεται ..
Πραγματικα μακαρι να υπηρχε η ευκαρια εδω μεσα να γινοταν τετοιες συζητησεις προφορικα ,ολα πιστευω θα ηταν πολυ διαφορετικα και θα καταλαβαινε ο ενας καλυτερα τον αλλον ..
Θα καταλαβαιναμε γιατι ορισμενοι επιλεγουν σε μια πολυπλευρη αποψη , να δουν και να δωσουν έμφαση ΜΟΝΟ σε μια ...
Θεωρο λιγακι ακραιες τις παραπομπες που κανει καποιος χρησιμοποιωντας απλες προτασεις και λεξεις και τις συνδυάζει-ταυτίζει με τετοια γεγονοτα μονο με αρνητικο προσιμο ...
Αλλωστε μιλαμε για χρονια πριν,ακομα και εγω που σχεδον ειμαι η πιο μεγαλη εδω μεσα αυτες οι κουβεντες δεν υπηρχαν καν στα αυτια μου και οχι μονο στα δικα μου αλλα και πολλων απο την γεννια μου ....
Αλλωστε αυτο ερχεται σε πληρη αντιθεση με την συζητηση που ειχα με την Χιμελα με την συνεχει εξελιξη της νεολαιας μας ...αλλο θεμα το ξερω αλλα συνδεονται οταν ακομα και σημερα προβαλονται τετοιες αποψεις ..
Αυτη την ιστορια νομιζω πρεπει να¨ ξεχασουμε ¨μεσα απο τις ιδιες μας τις πραξεις για να προχωρήσουμε ...
Εκτός των άλλων φαίνεται από τις ερωτικές ιστορίες, που διηγόντουσαν και από τα αινίγματα που κατασκεύαζαν, για να προσδώσουν ανδρική λειτουργία στις γυναικείες δουλειές.
«Εγώ γιατί σ´ αγόρασα και ´δωσα τον παρά μου, για να σε βάλω ανάσκελα, να κάνω τη δουλειά μου» λέει η γυναίκα για τη σκάφη του ζυμώματος. «Η κοιλιά με την κοιλιά, το μακρύ κάνει δουλειά», λέει η γυναίκα, όταν σκύβει πάνω από το κιούπι και με το χέρι της βγάζει από μέσα τις ελιές. Κι όταν με το κλειδί στο χέρι γονατίζει μπροστά στην κλειδαρότρυπα της κασέλας, για να ξεκλειδώσει τα προικιά της, σκέφτεται αλλιώς: «Σκύβω, γονατίζω εμπρός σου, το μακρύ μου στο σχιστό σου».
Για μια ακομη φορα ολο αυτο μου βγαζει κατι πολυ προσωπικο ,κατι πολυ πιο βαθυ που υποβοσκει στον καθενα που ενεργει ετσι και σιγουρα δεν ειναι ενα γενικο πλαισιο στο οποιο κινειται ενας μέσος ανθρωπος
Διαβαζοντας επισης καποιος που δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα την συγκεκριμενη προταση
Οι σεξουαλικές βρισιές μάς ανάγουν σε φαντασιακούς βιαστές και μετατρέπουν, καθόλου φαντασιακά πλέον, την ερωτική λειτουργία σε πράξη εξουσίας, υποταγής, εκδίκησης, ευτελισμού, που προκαλεί ντροπή και πόνο στο θύμα
αυτοματα δεν συνδεει ενα κομματι του σεξ με αρνητικο προσιμο ?
καποιος που του αρεσει το βρισιμο ,η υποταγη και ολα αυτα αυτοματα τον κανει βιαστη ?
Πολυ τσουβαλιασμα πραγματικα ,ως προς την διατυπωση μιλαω ,ισως και μονο οτι το κειμενο ειναι γραμμενο απο ενα διδακτωρ θα επρεπε ο τροπος του να ειναι λιγακι πιο επενδυμενος και οχι τοσο απολυτως ..
Οποτε και παλι το ερωτημα ...
ποσο λεπτες ειναι αυτες οι γραμμες και κατα ποσο πρεπει να χρησιμοποιουνται απο ανθρωπους που δεν εχουν το παραμικρο ταυματικο βιωμα ωστε να θεωρειται ορθη μια τετοια μονοπλευρη προσέγγιση ?