Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Κλαίω με τα μούτρα στο μαξιλάρι![]()
Ναι και αυτό πιάνει.. Αλλά δεν έκανες κάτι εσύ για να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε μία τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία όσο το κλάμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ναι...εγω ειμαι ατομο με οικολογικη συνοιδηση.τι φταινε τα καημενα τα δεντρακια(και να πεις οτι δεν νευριαζω συχνα...ψεματα θα ειναιΕλπίζω να τα ανακυκλώνεις.. Δεν είμαστε για σπατάλες φυσικών πόρων τέτοιες περιόδους..![]()

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

ε ναι...εγω ειμαι ατομο με οικολογικη συνοιδηση.τι φταινε τα καημενα τα δεντρακια(και να πεις οτι δεν νευριαζω συχνα...ψεματα θα ειναι)
Τουλάχιστον εσύ μπορείς να ανακυκλώσεις!!! Εδώ που μένω δεν υπάρχει καθόλου οικολογική συνείδηση....

EYA.16
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα συνηθως ηρεμω αν συμμαζεψω.Παραξενιες βλεπετε.......
Speedy
Δραστήριο μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

είναι ο καλύτερος τρόπος, για τα νευρικά αγόρια....

δοκιμάστε το και πείτε μου....

prinCess.
Επιφανές μέλος

Επίσης χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος για τα νεύρα, ο κόσμος να χαλάσει, θα βρω έναν άκυρο λόγο και θα το κάνω φύλο και φτερό, θα σου σπάσω και τα δικά σου νεύρα και είμαι οκ.
Γενικά είμαι πολύ νευρική.

Επίσης όταν έχω νεύρα, επειδή δεν έχω τι να κάνω - μερικές φορές - ανοίγω το ψυγείο και τρώω χωρίς να πεινάω.

Apro
Διάσημο μέλος

Συνήθως ξεσπάω και γω σε άλλους. Αρχίζω τις ειρωνίες, τις κακίες και ούτε που με νοιάζει τι θα πει ο άλλος (τι καλή)
Επίσης χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος για τα νεύρα, ο κόσμος να χαλάσει, θα βρω έναν άκυρο λόγο και θα το κάνω φύλο και φτερό, θα σου σπάσω και τα δικά σου νεύρα και είμαι οκ.
Επίσης όταν έχω νεύρα, επειδή δεν έχω τι να κάνω - μερικές φορές - ανοίγω το ψυγείο και τρώω χωρίς να πεινάω.![]()
αγόρασε σάκο και θα δεις ότι είναι η καλύτερη αποθεραπεία για τα νεύρα..., δεν παίρνεις και κιλά, αντίθετα τα χάνεις....

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν καμια φορά εχω,πάω και φωνάζω με ολη μου τη δύναμη σε άψυχα αντικείμενα.Οπως πχ σε δέντρα,αυτοκίνητα κλπ...

tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι, αλλά όταν σπάζομαι μου έρχονται όλη η τσαντίλα και οι στεναχώριες μαζί, κι έτσι ουσιαστικά αυτό το κάνω για ένα mix λόγων.Ναι και αυτό πιάνει.. Αλλά δεν έκανες κάτι εσύ για να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε μία τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία όσο το κλάμα..![]()
Τη στιγμή δηλαδή που ξεχειλίζει το ποτήρι.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το βρίσκεις κακό να κλαις? Δεν υπάρχει περίπτωση να βλέπει κανείς το κλάμα ως έναν τρόπο εξουθένωσης των συναισθημάτων? Εγώ μετά το κλάμα είμαι τελείως καλά. (ανώμαλο, ε?)Εγώ όταν έχω νεύρα κλείνομαι κάπου μόνη μου και ξεσπάω σε αντικείμενα ή αν έχω πάρα πάρα πολύ μεγάλη τσατίλα κλαίω κιόλας (και εγώ)...γενικά δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν....γιατί δεν θέλω να τους πρήζω ή να τους πω πράγματα για τα οποία μετά θα μετανοιώσω.....
λίγο κακό μάλλον αυτό εεε;;
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Το βρίσκεις κακό να κλαις? Δεν υπάρχει περίπτωση να βλέπει κανείς το κλάμα ως έναν τρόπο εξουθένωσης των συναισθημάτων? Εγώ μετά το κλάμα είμαι τελείως καλά. (ανώμαλο, ε?)
όχι δεν το βρήσκω κακό να κλαις....

Ε και οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τα νεύρα μας για να ξεσπάμε πάνω τους...όχι δεν το βρήσκω κακό να κλαις....και εγώ μετά το κλάμα νιώθω πολύ καλύτερα και πιστεύω ότι όντως βοηθάει.... κακό εννοούσα ότι δεν ξεσπάω σε άλλους και ότι τα πνίγω μέσα μου...
![]()

Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει. Αρχικά, νευρίαζα και εγώ τους άλλους με το να ξεσπάω πάνω τους αλλά πλέον προτιμώ να μείνω μόνη μου, να κλάψω και μετά μου περνάει.
Έτσι, και εγώ ηρεμώ και δεν δημιουργώ εντάσεις.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου 'ρχεται να ρίξω φάπες στα trolls!

Eναλλακτικά, απενεργοποιώ το PSM και λιώνω τα λαστιχα!!

.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

αναλόγως την ένταση.
Στο χαμηλής έντασης θυμό λέω ατάκες τύπου "τι μαλάκ@ς-ω", "δε γαμιέτ@ι" κτλ κτλ και το προσπερνώ
Στο μέτριας έντασης θυμό φωνάζω σε αυτόν που μου φταίει ή στο καταραμένο σύστημα που μου έδωσε στα νευρα
Στον υψηλής έντασης θυμό αρχίζω να βρίζω τα θεία τη μάνα τους το πατέρα τους τον παππού τους και την γιαγιά τους
Στον συνηθισμένο μου καθημερινό θυμό κάνω όλα τα παραπάνω σπάω ποτήρια, ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες χωρίς λόγο, καλούν την αστυνομία για παράπονα με τρέχουν στο τμήμα τους λέω ότι δεν θα το ξανακάνω και ξανά από την αρχή μετά.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνήθως ξεσπάω και γω σε άλλους. Αρχίζω τις ειρωνίες, τις κακίες και ούτε που με νοιάζει τι θα πει ο άλλος (τι καλή)
Επίσης όταν έχω νεύρα, επειδή δεν έχω τι να κάνω - μερικές φορές - ανοίγω το ψυγείο και τρώω χωρίς να πεινάω.![]()
και φω το κανω αυτο πολυ συχνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.