mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 02:19 Η mindcircus: #361 07-07-11 02:19 Εκείνη τη στιγμή ακριβώς κάνω κάτι να ξεχαστώ, εντελώς να ξεχαστώ όμως, ακούω μουσική, διαβάζω, γράφω, βλέπω μια εκπομπή και αποφεύγω να επικοινωνώ με τον κόσμο. Επειτα αφού τα νεύρα και η νευρικότητα περάσουν, ξαναφέρνω -έστω με το ζόρι καμμιά φορά- την αιτία που μου προκαλεσε τα νεύρα, το ερμηνευω, αν χρειαστεί το συζητάω κλπκλπ μέχρι να το σκέφτομαι και πλέον να μη με θυμώνει Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: αν ειναι καποιος μπροστα μου τον βριζω και χωρις να φταιει... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: κλείνω με δύναμη την πόρτα φωνάζοντας συγχρόνως ένα "άστο διάολο γαμώτο σας βαρέθηκα" βαράω ντουλάπες, , κρεβάτι, το πουφ μου, τον τοίχο, πετάω βιβλία και παλιά είχα σπάει με αυτόν τον τρόπο τα κινητά μου και μια ρακέτα που μόλις την είχα αγοράσει. Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 02:25 Ο SICX έγραψε: #362 07-07-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από eumorfia95: Δεν κανω τιποτα, απλα σκεφτομαι τον λογο για τον οποιο νευριασα και στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να αντιδρασω αλλιως! Click για ανάπτυξη... ^ το ιδιο...χωρις να στεναχωριεμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 11:19 Η Vampi έγραψε: #363 07-07-11 11:19 Γυμναστική,lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 12:05 Ο Rempeskes: #364 07-07-11 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γυμναστική,lol. Click για ανάπτυξη... εάν ήμουν σαν και σένα θα ήμουν ο επόμενος Σβαρτζενεγκερ. Λ ο Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Η Vampi έγραψε: #365 07-07-11 13:41 Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκείνη τη στιγμή ακριβώς κάνω κάτι να ξεχαστώ, εντελώς να ξεχαστώ όμως, ακούω μουσική, διαβάζω, γράφω, βλέπω μια εκπομπή και αποφεύγω να επικοινωνώ με τον κόσμο. Επειτα αφού τα νεύρα και η νευρικότητα περάσουν, ξαναφέρνω -έστω με το ζόρι καμμιά φορά- την αιτία που μου προκαλεσε τα νεύρα, το ερμηνευω, αν χρειαστεί το συζητάω κλπκλπ μέχρι να το σκέφτομαι και πλέον να μη με θυμώνει Αρχική Δημοσίευση από xrisopsaro: αν ειναι καποιος μπροστα μου τον βριζω και χωρις να φταιει... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από theRunawayDreamer: κλείνω με δύναμη την πόρτα φωνάζοντας συγχρόνως ένα "άστο διάολο γαμώτο σας βαρέθηκα" βαράω ντουλάπες, , κρεβάτι, το πουφ μου, τον τοίχο, πετάω βιβλία και παλιά είχα σπάει με αυτόν τον τρόπο τα κινητά μου και μια ρακέτα που μόλις την είχα αγοράσει. Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 02:25 Ο SICX έγραψε: #362 07-07-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από eumorfia95: Δεν κανω τιποτα, απλα σκεφτομαι τον λογο για τον οποιο νευριασα και στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να αντιδρασω αλλιως! Click για ανάπτυξη... ^ το ιδιο...χωρις να στεναχωριεμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 11:19 Η Vampi έγραψε: #363 07-07-11 11:19 Γυμναστική,lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 12:05 Ο Rempeskes: #364 07-07-11 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γυμναστική,lol. Click για ανάπτυξη... εάν ήμουν σαν και σένα θα ήμουν ο επόμενος Σβαρτζενεγκερ. Λ ο Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Η Vampi έγραψε: #365 07-07-11 13:41 Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eumorfia95: Δεν κανω τιποτα, απλα σκεφτομαι τον λογο για τον οποιο νευριασα και στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να αντιδρασω αλλιως! Click για ανάπτυξη... ^ το ιδιο...χωρις να στεναχωριεμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 11:19 Η Vampi έγραψε: #363 07-07-11 11:19 Γυμναστική,lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 12:05 Ο Rempeskes: #364 07-07-11 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γυμναστική,lol. Click για ανάπτυξη... εάν ήμουν σαν και σένα θα ήμουν ο επόμενος Σβαρτζενεγκερ. Λ ο Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Η Vampi έγραψε: #365 07-07-11 13:41 Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυμναστική,lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 12:05 Ο Rempeskes: #364 07-07-11 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γυμναστική,lol. Click για ανάπτυξη... εάν ήμουν σαν και σένα θα ήμουν ο επόμενος Σβαρτζενεγκερ. Λ ο Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Η Vampi έγραψε: #365 07-07-11 13:41 Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Γυμναστική,lol. Click για ανάπτυξη... εάν ήμουν σαν και σένα θα ήμουν ο επόμενος Σβαρτζενεγκερ. Λ ο Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 13:41 Η Vampi έγραψε: #365 07-07-11 13:41 Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με βοηθάει Όχι κάτι χαλαρό, έχω μια κασέτα με χορό έντονο και τέτοια και εκτονώνομαι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 16:54 Η xrisopsaro: #366 07-07-11 16:54 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Κάτι τέτοιες αντιδράσεις κορίτσια πρέπει σιγα σιγά να μάθετε να τις κοντρολάρετε... Φιλικά το λέω Click για ανάπτυξη... εγω προσωπικα θεωρω πως εχω κανει φοβερες προοδους σε θεματα διαχειρισης θυμου...ειμαι και ημουν πολυ νευρικια...παλιοτερα τα επερνα με το παραμικρο πχ γιατι μετακινησες το ποτηρι...εμαθα λοιπον να μην δινω σημασια...πλεον θα νευριασω πολυ εντονα σπανια...βεβαια συχνα νευριαζω για μικρα θεματακια αλλα σε σημειο που μπορει να σου πω κατι και να νομιζεις οτι κανω πλακα(βοηθαει να λες αστειες ατακες πχ "θα σου ριξω καμια και θα πας απο 'κει που ρθες"...γελαει ο αλλος γελας κι εσυ) και μετα θα ξεχαστει στο δευτερολεπτο...αν νευριασω ομως πολυ θα πρεπει να κρυφτουν οσοι ειναι γυρω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.920 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2011 στις 17:19 Ο Valder έγραψε: #367 07-07-11 17:19 Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλέον όλος μου ο θυμός βγαίνει σαν λύπη και την περισσότερη την κρατάω μέσα μου. ...και είναι ώρες που πραγματικά και κυριολεκτικά με πνίγει το ρημάδι το δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:06 Η Chiyo έγραψε: #368 22-07-11 12:06 ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακούω μουσική τέρμα ή κλαίω στο μπάνιο ή βαράω/παίζω πιάνο....αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:10 Η Chiyo έγραψε: #369 22-07-11 12:10 είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είπαμε τέρμα μουσική, κλαίω πολύ και παιζω/ βαράω το πιάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:10 Η mariagezz: #370 22-07-11 13:10 λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λέω κακίες, κλαίω,ακούω μουσική, ξεσπάω σε λάθος ανθρώπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:24 Ο Guest 515609: #371 22-07-11 13:24 Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα κραταω μεσα μου (ετσι εχω συνηθισει απο μικρος) Αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο αυτο,πρεπει να ξεσπας καπου (αυξανετε η πιθανοτητα για εγκεφαλικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:15 Ο Pure_Seduction: #372 23-07-11 22:15 Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα κραταω μεσα μου και οταν φτασω στο αμην ξεσπαω στο αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Η bettina έγραψε: #373 23-07-11 22:36 Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς , τα κρατάω μέσα μου αν και είμαι αρκετά οξύθυμη, έχω κάνει πολλές ασκήσεις ψυχραιμίας..Αν φτάσω τώρα στο αμήν, θέλω να περπατάω με τις ώρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 23:45 Ο moxa15 έγραψε: #374 23-07-11 23:45 βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρίζω,βαζω στο τερμα και ακουω μουσικη,τρεχω στο διαδορμο,παιζω μπασκετ αλλα -δυστυχώς- πλέον στην πληθώρα των περιπτωσεων τα κραταω μεσα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 01:42 Η somebody έγραψε: #375 24-07-11 01:42 Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαζω νταπστεπιες, ουρλιαζω, κατεβαζω χριστοπαναγιες, βριζω(στην καλυτερη) αυτον που μου φταιξε-ή κι αυτον που δε μου φταιξε-και κανω το ενα τσιγαρο μετα το αλλο. Και κλαμα αμα λαχει, να ξεδωσουμε. Μετα ηρεμω, τις περισσοτερες φορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 02:17 Η λιλ αιθεροβάμων: #376 24-07-11 02:17 παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παω μια βολτα, ακουω μουσικη στο mp3 και κλαιω.. Πραγματικα ομως το κλαμα με χαλαρωνει απιστευτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κώτσιος Νεοφερμένο μέλος Ο Κώτσιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2011 στις 22:18 Ο Κώτσιος έγραψε: #377 29-07-11 22:18 Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν εχω τα νευρα μου ή θα πιασω το τηλεκοντρολ και θα το σπασω ή θα ερχομαι βολτες περα δωθε με αποτελεσμα να σπασω επισης τα νευρα οποιου βρισκεται στο χωρο, βριζω λιγο για να ξεθυμανω και στην τελικη των περιπτωσεων καβαλαω το ποδηλατο και κοβω βολτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 21:28 Η vassonoff: #378 27-08-11 21:28 Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλαιωω... και σε επομενο σταδιο βαζω τερμα την μουσικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:53 Η tzenaki_m: #379 31-08-11 12:53 μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μουσικη...καμια βολτα με ποδηλατο ή μιλαω μ φιλο κλτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 14:06 Η Loreley έγραψε: #380 31-08-11 14:06 Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλείνομαι στο δωμάτιο μου κλαίω και δίνω μπουνιές στο μαξιλάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.