Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Alma Libre: #441 31-07-12 21:17 κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros332 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 277 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2012 στις 21:20 Ο spiros332: #442 31-07-12 21:20 φωναζω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Η Dalian έγραψε: #443 01-08-12 00:20 Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:37 Η prinCess.: #444 01-08-12 13:37 Τρώω παγωτό. -η αλήθεια είναι ότι αφορμές ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Ο Sal Paradise: #445 01-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros332 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 277 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2012 στις 21:20 Ο spiros332: #442 31-07-12 21:20 φωναζω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Η Dalian έγραψε: #443 01-08-12 00:20 Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:37 Η prinCess.: #444 01-08-12 13:37 Τρώω παγωτό. -η αλήθεια είναι ότι αφορμές ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Ο Sal Paradise: #445 01-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φωναζω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Η Dalian έγραψε: #443 01-08-12 00:20 Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:37 Η prinCess.: #444 01-08-12 13:37 Τρώω παγωτό. -η αλήθεια είναι ότι αφορμές ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Ο Sal Paradise: #445 01-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:37 Η prinCess.: #444 01-08-12 13:37 Τρώω παγωτό. -η αλήθεια είναι ότι αφορμές ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Ο Sal Paradise: #445 01-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρώω παγωτό. -η αλήθεια είναι ότι αφορμές ψάχνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Ο Sal Paradise: #445 01-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρώω παγωτό. Click για ανάπτυξη... πεταω τις μπαλες βανιλιας και μοκας σε οποιον βρω,y0! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:41 Η prinCess.: #446 01-08-12 13:41 Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμσίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Νεογέννητος: #447 01-08-12 13:42 Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζακ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 13:55 Ο Sal Paradise: #448 01-08-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεογέννητος: Τζακ... Click για ανάπτυξη... ντανιελς? Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Νεογέννητος: #449 01-08-12 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: ντανιελς? Spoiler Click για ανάπτυξη... Διάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Pequeño έγραψε: #450 01-08-12 14:09 Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά είχα υπομονή πάντα, και νεύρα να είχα δεν το έδειχνα έλεγα σιγά άστο δε πειράζει, έχω παρατηρήσει όμως το τελευταίο καιρό ότι σιγά-σιγά έχω πολλά νεύρα, πχ εχθές νευρίασα απίστευτα που η μάνα μου άλλαξε θέση στα καλαμάκια, νταξ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρω νευρίασα πολύ, και αυτό το παθαίνω αρκετά συχνά με βλακείες Πάω βόλτες μόνη μου, αυτό με ηρεμεί, όταν ηρεμήσω θέλω να τα πω σε κάποιον για να πω την ατάκα στο τέλος "εε πες μου ρε συ έχω άδικο τώραααααααα?" Από την άλλη όταν έχω ΠΌΛΛΑ νεύρα, και έχω και τον άλλον μπροστά, βρίζω και φωνάζω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Ο moxa15 έγραψε: #451 01-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spiros332: φωναζω??? Click για ανάπτυξη... στη μανα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 21:27 Η BLUE SEA έγραψε: #452 06-08-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Σπάνια να έχω νεύρα που να κρατήσουν πάνω από μερικά λεπτά! Είμαι πολύ ήρεμος τύπος και νιώθω ικανοποιημένη που δεν χάνω συχνά την ψυχραιμία μου, έχω σώσει αρκετές καταστάσεις μ'αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο άμα τα πάρω πραγματικά...γίνεται το έλα να δεις Click για ανάπτυξη... Έχουμε -ως φαίνεται- παρόμοιο χαρακτήρα. Κι εμένα 99 στις 100 φορές το νευρικό μου σύστημα θυμίζει ευθεία γραμμή, ηρεμία σε σημείο βλακείας, δηλαδή. Αφού οι φίλες μου συχνά μου λένε: "Λυσιστράτη, παίρνεις τίποτα χάπια; Να μας τα συστήσεις κι εμάς". Ωστόσο, αν μια φορά στα δέκα χρόνια τα πάρω στο κρανίο "γκρεμίζω σπίτια". Καλό, όμως, είναι να εξωτερικεύεται ο θυμός μας σε μικρές και λογικές δόσεις όταν μας φέρονται άδικα ή άσχημα, έτσι ώστε να μην συσσωρεύεται. Φιλικά, Λυσιστράτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:03 Η just smile!: #453 06-08-12 22:03 αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: #454 06-08-12 22:52 Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 22:59 Η BLUE SEA έγραψε: #455 06-08-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ: Bάζω το βίντεο με τις φάπες του Κασίδη στην @@δού Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:05 Ο stefanos45: #456 06-08-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: αν εχω νευρα με ενα ατομο και βρισκετε απεναντι: πεταω εξυπνες κακιες εις βαρος του ειρωνευομαι με πιανει ταραχη και μιλαω αγγλικα,σπανιοτατα κανα γαλλικο τυπου cest imposimble!(τι σου ειναι οι ξενες γλωσσες) αν λειπει απλα κλαιω και βριζω τους φασαριοζους γειτονες Click για ανάπτυξη... χαχαχα ον τοπικ: εγω συνηθως ξεκιναω και λεω ολη την ιστορια στους φιλους μου, οι οποιοι ερχονται ενας ενας και τα λεω 15 φορες, ε βρυζω και λιγο και μετα απο καμια ωρα το ξεχναω. ε τωρα οταν ο αλλος ειναι μπροστα του μιλαω προσπαθωντας να βρω το δικιο μου και να το βουλωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 21:52 Η Cassiopeia: #457 10-08-12 21:52 Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν έχω τα νεύρα μου προσπαθώ να ηρεμήσω ακούγοντας μουσική, παίζοντας κιθάρα, βλέποντας ταινία για να ξεχαστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 22:30 Η just smile!: #458 10-08-12 22:30 στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades charmander Paragontas7000 johnsala rafaela11 jellojina Kate1914 Scandal bibliofagos Μήτσος10 touvlo fourkaki fmarulezkd American Economist Corfu kitty teacher_40 Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στέφανε προτεινω να διαβασεις το η τεχνη του να εχεις παντα δικιο του σοπενχαουερ.αν η σκηνη διαδραματιζεται στο σπιτι σου μπαινεις γεματος νευρα στο δωματιο σου ανοιγεις το βιβλιο διαβαζεις ενα τιπακι και βγαινεις εξω σαν εξαγριωμενος ρινοκερος και αρχιζεις την ρηση σου κασσιοπεια επειδη τυχαινει να εχω κιθαρα στο σπιτι σε συμβουλευω να μην προτιμας αυτην την λυση γιατι καμια μερα θα την πιασεις και θα αρχισεις να σπαζεις κεφαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drymenia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Drymenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:11 Η Drymenia έγραψε: #459 10-08-12 23:11 εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγώ πάλι αν είμαι σπίτι και έχω νεύρα αρχίζω και καθαρίζω ντουλάπια,παράθυρα ότι προκύψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 23:17 Ο diotima έγραψε: #460 10-08-12 23:17 Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trollαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.