γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

15-01-25

16:16
Απ ολα που ειπες αυτο το χορευω ειναι θεικο και πολυ ακινδυνο... μπραβω ευγε..Αν είμαι πολύ νευριασμένη, κλαίω γοερά και τσιρίζω. Με ανακουφίζουν οι τσιρίδες
Αν είμαι λίγο νευριασμένη, πάω περίπατο, τζόκινγκ, μιλώ με καμιά φίλη, πρήζω τον ήμιση, χορεύω![]()
Μηπως παιζει και μουσικη 3/8?
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

15-01-25

16:24
Απομονώνομαι και βράζω στο ζουμί μου έως να ηρεμήσω, βάζω ακουστικά και ακούω μουσική δυνατά έως να ηρεμήσω και να ξεχάσω αυτό που με έκανε να εκνευριστώ, ενώ όταν μπορώ πάω για τρέξιμο ή/και περπάτημα για να βγάλω την ένταση εκεί.
Οπότε γενικά, απομόνωση, μουσική και γυμναστική.
Οπότε γενικά, απομόνωση, μουσική και γυμναστική.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

15-01-25

16:38
Πώς ακριβώς βράζεις στο ζουμί σου; 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-01-25

20:18
Την πληρώνουν άλλοι συνήθως
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-01-25

21:52
Κλαίω γιατί συνήθως αμέσως απογοητεύομαι. Δεν έχω θυμό μέσα μου, κυρίως απογοήτευση

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

15-01-25

23:00
Μουρμούρα στα κολλητάρια και γκρινια.
Και συνηθως με αφήνω και ελεύθερη να μιλάει το στόμα αφιλτράριστα γιατί η σερνική πλευρά μου, είναι πολύ συνεσταλμένη για να τα πεί. Είμαι αγαπούλης και πουτάνα σε ένα.
Και προτιμώ όταν θυμώνω να πουτανιάζω και να τα γκρεμίζω όλα, παρά να πυροβολάω την ψυχή μου με βράσιμο στο ζουμί μου.
Ας την κανω την αμαρτία να τους γαμήσω όσους με θύμωσαν, κι ας συγχωρεθώ μετά.
Και συνηθως με αφήνω και ελεύθερη να μιλάει το στόμα αφιλτράριστα γιατί η σερνική πλευρά μου, είναι πολύ συνεσταλμένη για να τα πεί. Είμαι αγαπούλης και πουτάνα σε ένα.
Και προτιμώ όταν θυμώνω να πουτανιάζω και να τα γκρεμίζω όλα, παρά να πυροβολάω την ψυχή μου με βράσιμο στο ζουμί μου.
Ας την κανω την αμαρτία να τους γαμήσω όσους με θύμωσαν, κι ας συγχωρεθώ μετά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...