Guest 523993
Επισκέπτης
Εγώ Sony Z2 του 2014... κάποια στιγμή θα πάρω άλλο, άγνωστο πότε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dazed
Νεοφερμένο μέλος
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Valder
Επιφανές μέλος
Ακόμα να πεθάνει. Σαν εμένα είναι. Υπερήλικο σαράβαλο βαρίδι που ίσα ίσα λειτουργεί και σπάει τα νεύρα σε όσους μπλέκουν μαζί του με την αργοκινησιά του.
Guest 523993
Επισκέπτης
akikos
Επιφανές μέλος
uni77
Δραστήριο μέλος
Konstantinos_m
Νεοφερμένο μέλος
Viedo
Διάσημο μέλος
Τα τελευταία χρόνια πελάτης της Apple, δεν την αλλάζω, για on topic IPhone 8 και X.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Lenovo k6 Note το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπη!
Guest 523993
Επισκέπτης
Δεν θυμόμουνα ότι η Lenovo έχει κινητά.Επειδή δεν το βλέπω καν στις επιλογές...
Lenovo k6 Note το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπη!
[automerge]1595338915[/automerge]
4 Samsung, 4 Xiaomi, 3 Apple + αυτούς που γράφουν κ δεν ψηφίζουν απ'ότι κατάλαβα. Μόνο εγώ είμαι Sony-άκιας. Το Xperia 5 νομίζω καλό κινητό, θα το σκεφτώ αν πάρω καινούριο, τα έχω γενικά συνηθίσει, το πρώτο που είχα ήταν Sony, το 2ο Sony Ericcson W980i και μετά Sony Z2 μέχρι σήμερα, ποτέ δεν πήρα κάτι άλλο, ίσως ''συναισθηματικό'' δέσιμο δεν ξέρω.Τα Xiaomi πρέπει να ανεβαίνουν απειλητικά στην κατάταξη! 10 άτομα ένα Samsung δεν είδα.
Τα τελευταία χρόνια πελάτης της Apple, δεν την αλλάζω, για on topic IPhone 8 και X.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Guest 890013
Επισκέπτης
Νομίζω ομως θα το δώσω στην μάνα μου και θα κάνω upgrade στο 12 επιτέλους.
Aποτι είδα στα Benchmarks είναι πολύ δυνατό και δεδομένου οτι κάνω upgrade μια φορά στα 10 χρόνια θα τα βγάλει τα λεφτά του.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Το design του 12 είναι φοβερό, το καλύτερο ως τώρα για μένα. Αλλά αφού περίμενες ως τώρα κάτσε να πάρεις το 13 μια και καλή τον Οκτώβρη.Έχω ακόμα το iphone 7 plus απο τότε που βγήκε και είναι ακόμα σκυλί.
Νομίζω ομως θα το δώσω στην μάνα μου και θα κάνω upgrade στο 12 επιτέλους.
Aποτι είδα στα Benchmarks είναι πολύ δυνατό και δεδομένου οτι κάνω upgrade μια φορά στα 10 χρόνια θα τα βγάλει τα λεφτά του.
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 890013
Επισκέπτης
Μου έβαλες φυτιλιές τώρα.Το design του 12 είναι φοβερό, το καλύτερο ως τώρα για μένα. Αλλά αφού περίμενες ως τώρα κάτσε να πάρεις το 13 μια και καλή τον Οκτώβρη.
Δεν το είχα σκεφτεί.
όντως το design είναι φοβερό και κατα τη γνώμη μου η καλύτερη κάμερα της αγοράς αν και δεν είναι το main feature που κοιτάω γιατι έχω DSLR αν θέλω να βγάζω πολύ καλές φωτογραφίες.
Ελπίζω το 13 να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο(αλλα πόσο ακομα; )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ggl
- Unboxholics
- το κοριτσι του μαη
- παιδι για κλαματα
- Libertus
- harry akritas
- fockos
- Poirot
- charmander
- giannhs2001
- taketrance
- American Economist
- tsiobieman
- Scandal
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- orchidea
- Ουριήλ
- jj!
- Στεφανος56
- fmarulezkd
- notis_19
- uni77
- JohnGreek
- Κλημεντίνη
- Meow
- Εχέμυθη
- Kougami
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- Unseen skygge
- Konstantinos_m
- dazed
- T C
- Vold
- Jack of Spades
- Μάρκος Βασίλης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool