Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Εδώ είσαι λάθος καθώς λόγω της μεγαλύτερης διαμέτρου (17-18") των τροχών προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση σε κλίσεις από ότι τα σκουτεράκια με τις 10-13" ρόδες.Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Ειμαι κατα της μηχανης ποσο μαλιστα των παπιων.Στις συγχρονες μεγαλουπολεις υπαρχει μεγαλος κινδυνος.Τωρα αν μου λεγανε οτι μου δεινουν παπι μονο στο χωριο μου θα το καβαλουσα.Μην ξεχναμε οτι τα παπια κλοτσανε + την σημαντικα μειωμενη προσφυση που εχουν.
Έχεις δει ποτέ καμιά μηχανή με μικρή διάμετρο ελαστικών;Δεν νομίζω

Επίσης η πρόσφυση εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα των ελαστικών αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Εδώ είσαι λάθος καθώς λόγω της μεγαλύτερης διαμέτρου (17-18") των τροχών προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση σε κλίσεις από ότι τα σκουτεράκια με τις 10-13" ρόδες.
Έχεις δει ποτέ καμιά μηχανή με μικρή διάμετρο ελαστικών;Δεν νομίζω
Επίσης η πρόσφυση εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα των ελαστικών αλλά αυτό είναι άλλο θέμα![]()
Σωστα ολα αυτα αλλα και παλι τα μηχανακια ειναι επικινδυνα.Δεν εκανα αναλυση του συστηματος παπακι-scooter
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Εγώ θέλω ένα ημιαυτόματο μηχανάκι, δεν ξέρω πως λέγεται αλλά θέλω να είναι τουλάχιστον 90cc οπότε το ξεχνάω το μηχανάκι στα 16(Μήπως να γράψω τους βρωμονόμους και να πάρω καμιά harley στα 16;
)
μπορείς με υπογραφή του κηδεμόνα στην αστυνομία να βγάλεις δίπλωμα για 50 και αν πάρεις ένα 50 και στα 18 βγάζεις δίπλωμα και παίρνεις μεγαλύτερη

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Troll:Θα μου άρεσε να έχω ένα παπάκι. (οτιδήποτε) Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα μηχανάκια αλλά όσοι λατρεύουν τις μηχανές σα και εμένα είναι αναγκαίο να πάρουν ένα για <<προπόνηση>> πρίν ανέβουν κατηγορία. Το ονειρό μου είναι να αποκτήσω κάποτε μια Yamaha R-6. Δεύτερη επιλογή η Kawasaki η 600άρα. Δεν είμαι φάν των μεγάλων ταχυτήτων καθώς η ασφάλεια των μηχανών είναι μηδαμινή απέναντι σε αυτή του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά μου αρέσουν πολύ οι μηχανές και θα ήθελα μια.![]()
ωραία γούστα έχεις

Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ducati Hypermotard 796!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λιγα φραγκα για την αγορα να βρεθουν μονο!

(και μην ξεχναμε, στο γκαραζ γινονται θαυματα! Μερακι και ορεξη για πειραματισμο ναεχουμε!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.