Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω θελω το Italjet Dragster
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Βασικα δεν εχει 50αρακι που να μου αρεσει... Εχω ενα liberty που δεν με αφηνει ο πατερας μου να πιανω αλλα δεν μου αρεσει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αν περάσω μαθήματα θα πέσει επιχορήγηση για το Suzuki Ignis!

ΥΓ: Το όνειρο μου ήταν το SAAB 9 3 Cabrio αλλά δεν....... ακόμα!
Επιστροφή στο θέμα μας

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Εγώ ένα μπομπο, μπορεί να είναι σκοτώστρες αλλά είναι μεγάλη πόρωση, δηλαδή γλυκός θάνατος.![]()
Κανένας θάνατος δεν είναι γλυκός. Αν έχει αμφιβολίες για αυτο κάνε μια βόλτα στα έκτακτα του ΚΑΤ να καταλάβεις τι εννοώ!

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

μηχανή όχι ευχαριστώ... καμία... χαλαρά σκοτώστρες... χαλαρά αυτοκίνητο...
+1

Το 95% των οδηγών έχουν κάνει έστω και ενα ψιλοτρακάρισμα σε κανα στοπ, που όμως δεν ήταν ηταν σοβαρο. Με το μηχανάκι ειναι όλα σοβαρα.
Τώρα επειδή οι "μηχανόβιοι" τα εχετε ακούσει 300 φορές αυτα, ενα hint αν έχετε μηχανακι αλλά δεν οδηγείτε αμάξι: Πείτε σε εναν οδηγό (οι πιο πολλοι στην κατηγορία ειναι πιτσιρικάδες αρα στον πατέρα σας) να σας κατσει στη θέση του οδηγού και να σας δείξει τα "τυφλά σημεία" του αμαξιού. Μετα μήν κάθεστε εκει. Είναι 5 λεπτά δουλεια και βελτιώνει την ασφάλεια αρκετά.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Κανένας θάνατος δεν είναι γλυκός. Αν έχει αμφιβολίες για αυτο κάνε μια βόλτα στα έκτακτα του ΚΑΤ να καταλάβεις τι εννοώ!Προσοχή με τα μηχανάκια ρε παιδιά καλό είναι να έχει και λίγο ασφάλεια. Με τον μπόμπο δεν σε βλέπουν καν
Νταξ ντε για πλάκα το πα τέλοσπαντων δεν αρκεί να προσέχεις μόνο εσύ αλλά και η μ********* που είναι μέσα στο αυτοκίνητο, εσύ είσαι στην ευθεία αυτή στρίβει για να μπει στην ευθεία και αντί για να κοιτάει αν περνάει άλλος βάζει κραγιόν ή κοιτάει την άλλη μ********** συνοδηγό και μιλάνε για τις σαχλαμάρες που λέει το cosmopolitan και το μαρδαμ φινγκαρό.

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από μηχανάκια δε μου αρέσει κάποιο ιδιαίτερα..Από μηχανές όμως
ΚTMRC8, street μηχανή φοβερή !(και δεν έχει και θέση για συνεπιβάτη

Καλούτσικες είναι και οι touring μηχανές Yamaha Wildstar και η Honda Goldwing
Πάντως θα συμφωνήσω,χαλαρά είναι σκοτώστρες( άσε που για ένα περίεργο λόγο οι περισσότεροι οδηγοί τουτού δεν τα προσέχουν τα μηχανάκια ούτε και τα ποδήλατα ,σα να μην υπάρχουν

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Νταξ ντε για πλάκα το πα τέλοσπαντων δεν αρκεί να προσέχεις μόνο εσύ αλλά και η μ********* που είναι μέσα στο αυτοκίνητο, εσύ είσαι στην ευθεία αυτή στρίβει για να μπει στην ευθεία και αντί για να κοιτάει αν περνάει άλλος βάζει κραγιόν ή κοιτάει την άλλη μ********** συνοδηγό και μιλάνε για τις σαχλαμάρες που λέει το cosmopolitan και το μαρδαμ φινγκαρό.![]()
Πάντως εγώ δεν άκουσα για κανένα ατύχημα θανατηφόρο με γυναίκα οδηγό !Μήπως γιατί αυτές δεν κάνουν ταρζανιές στο δρόμο;

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από plain:Πάντως εγώ δεν άκουσα για κανένα ατύχημα θανατηφόρο με γυναίκα οδηγό !Μήπως γιατί αυτές δεν κάνουν ταρζανιές στο δρόμο;![]()
Δεν κάνουν ταρζανιές αλλά δεν κοιτάνε μπροστά τους !!! Μόνο το πορδοπόλιταν διαβάζουν ή θα βάφοντε όταν οδηγάνε !!!!!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

by the way.... είναι Peugeot η μάρκα... αν μπορεί κάποιος να σβήσει το h στο τέλος.. καλά θα ήταν!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Chris:Αν και γυναίκα.. Αν και δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις μηχανές για πολλούς και διάφορους λόγους.. Θα αγόραζα ένα ZX-12R!!![]()
Chris ακόμα και με το ZX-6R βολευόμουν. Είναι ο πόθος μου!
Παλιά καβαλούσα ένα Yamaha WR 200. Τώρα έχω βάλει στο μάτι ένα Yamaha WR 250 Super Motard.
Πάντως θέλουν πολύ προσοχή οι άτιμες και να μην ακούω για γλυκούς θανάτους από νέα παιδιά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.