Ας υποθέσουμε ότι είχατε τα λεφτά να πάρετε τη μηχανή των ονείρων σας ποιά θα ήταν? (Καλό θα είναι αν μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτο)
Να η δική μου επιλογή:
https://www.adesivi-moto.com/carene-moto/r1-yamaha-kit.JPG

Ντάξει και η R6 δε με χάλαγε, αλλά μιλάμε για τη πρώτη επιλογή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείτε. Οι γουρούνες είναι συμπαθή τετράποδα

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αυτή ειδικά που φοράει και τη μηχανή της XT 660 είναι ακόμη πιο συμπαθήςΕννοείτε. Οι γουρούνες είναι συμπαθή τετράποδα![]()
![]()

Hunter
Περιβόητο μέλος

Απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! 9.100? και ειναι δικια μου

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

https://www.planetmodel57.com/image-0619.jpg
https://www.oldtimer-wien.at/media/salon/police-illu.jpg
(αναθεμα τα λιγα μοντελα που κυκλοφορουν εκτος Αμερικης... Παντος εχει μια Indian στην Ροδο...Αν ειμαι τυχερος θα την πουλισει σε λιγα χρονια ο τυπος (κατι το οπιο αποκλειετε φυσικα...)
Αλλιως θα παρω αυτην (την οπια σχεδιαζει να παρει του χρονου ο μπαμπας μου,μολις ξεχρεωση αυτην που εχουμε τωρα, οποτε αμα δεν μου περνει και εμενα μια θα οτυ κλεβω την δικι του

https://www.kwmuth.com/customers/rickstiegman/4.jpg
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Honda Valkyrie Rune. Κυρια με ονομα.
Κοστιζει οσο μια ΒΜW 3.18 αλλα δεν με χαλαει. Ποτε δεν μου αρεσαν οι BMW

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτη...https://www.hondabikes.net/pictures/honda-valkyrie-rune.jpg
Honda Valkyrie Rune. Κυρια με ονομα.
Κοστιζει οσο μια ΒΜW 3.18 αλλα δεν με χαλαει. Ποτε δεν μου αρεσαν οι BMW![]()
Ν ασου πω εγω προτιμω να τα δωσω για μηχανη (οχι την συγκεκριμενη, καπιες απο αυτες που μου αρεσουν) παρα για ενα οπιοδηποτε αμαξι αυτης της αξιας, μην ξεχνας, η Road King που εβαλα μαζι με της μετατροπες που θελω να της κανω κοστιζει οσο το αμαξι μας...)
Isiliel
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τα αγόρασα ώστε να μπορώ να είμαι πάντα σωστά ντυμένη όταν ανεβαίνω σε μηχανές φίλων (και συντρόφων).
Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και με την κόρη μου όταν μεγαλώσει:
Να την απαγορεύσω να ανεβαίνει σε μηχανές είναι δύσκολο, ε τουλάχιστον ας είναι εξοπλισμένη με τα απαραίτητα για την ασφάλειά της.
Δε νομίζω πως το ύψος και τα κιλά μου θα μου επέτρεπαν να την οδηγήσω την Pegaso (χρειάζομαι μαζί και έναν οδηγό! χε χε!...) (Μπορώ να έχω τον Capirossi παρακαλώ -άντε έστω τον Rossi;

Δεν θεωρώ πως η μηχανή είναι πιο επικίνδυνη από το αυτοκίνητο.
Η μαμά μου π.χ. που οδηγεί αυτοκίνητο είναι πολύ πιο επικίνδυνη οδηγός από πολλούς φίλους μοτοσικλετιστές που είναι έμπειροι και συνετοί οδηγοί.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις ήδη γίνει φωτο στο ρότεν και θα γινόσουν ακόμα μία ρε θηρίο?Aπό τότε που κόντεψα να γίνω μια ακόμα φωτό στο rotten.com, δεν έχω ξαναεπιθυμήσει δίτροχο.
Εμένα πάντα μου άρεσε αυτή:https://www.modellismorossi.com/catalog/images/Vespa 150 48983.jpg
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να κάνεις πλάκα

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Η vespa είναι θρύλος.Και μου θυμίζει κάτι από ιταλικές ταινίες του 60 και από Βέγγο

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θεωρώ πως η μηχανή είναι πιο επικίνδυνη από το αυτοκίνητο.
Η μαμά μου π.χ. που οδηγεί αυτοκίνητο είναι πολύ πιο επικίνδυνη οδηγός από πολλούς φίλους μοτοσικλετιστές που είναι έμπειροι και συνετοί οδηγοί.
Το παραδειγμα σου ειναι ατοπο.Γιατι εχει να κανει με τον οδηγο και οχι με το οχημα. Η μανα σου τοτε ειναι μεγαλος εχθρος για τους φιλους μοτοσικλετιστες σου γιατι πολυ απλα σε ατυχημα με αυτοκινητο ειναι απροστατευτοι. Σε περιπτωση προσκρουσης με 100 χιλιομετρα την ωρα δεν νομιζω να ηθελες να εισαι πιο πολυ σε μοτοσυκλετα παρα αμαξι...
Στην Χαλκιδικη που ζω καθε καλοκαιρι εχουμε δεκαδες θανασιμα, οταν σε αυτα εμπλεκεται και μηχανη ο οδηγος κατα 90% ειναι ο νεκρος....
Αρα παιρνουμε ολοι μια goldwing για να περιορισμουμε τις πιθανοτητες.

Honda FTW!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Syrup
Νεοφερμένο μέλος

...νομίζω ότι θα διάλεγα μια ταξιδιάρα TDM... για μεγάάάάάλες διαδρομές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.