Naida
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και οι γενικότερες ροκιές δε με χαλάνε, απλώς μακριά τα σκυλάδικα και disco / dance / pop, δεν τα αντέχω που να πάρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αγαπημενη μου ειναι η ροκ μουσικη, cure, u2 κλπ, οσο πηγαινα σχολειο ακουγα και μεταλ, χροοονια ερωτευμενη με τον αξελ ροουζ των guns n roses, μεχρι και dream theater ακουγα, πλέον οχι (ως προς την μεταλ).
Επισης οταν θελω να ηρεμησω η να σκεφτω κατι πολυ σοβαρα, ακού μοτσαρτ ή παβαροτι...χωρίς πλάκα, με βοηθανε πολυ στο να συγκεντρωθω. Τρελλαινομαι για Βασιλη Παπακωνσταντινου.
Επισης, μπορει και να θελετε να με εκτελεσετε στα 6 μετρα, αλλα οταν εχω πολλα κεφια μπορει αρχικα να βγω σε ενα κλαμπ αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα καταληξω στο ΡΟΔΟΝ (για οσους δεν γνωριζουν, το κλασικο κεντρο διασκεδασεως στυλ ρομεο Αθηνας, αλλα εδω στην συμπρωτευουσα), που αυτο συνεπαγεται οτι διασκεδαζω ακουγοντας και Λενα Παπαδοπουλου και Νικο Βερτη και Αποστολια Ζωη και Ανδρεα Σταμο κλπ, οκ θα παψω να σας διηγουμαι ολο αυτο το βασανηστηριο!χεχε

Επισης θα παω Depeche Mode τον Αυγουστο!

Nikos -S-
Νεοφερμένο μέλος

Για μενα δεν υπαρχουν ειδη μουσικης!Υπαρχει καλη κ κακη μουσικη..
Επιλεκτικα ακουω πραγματικα τα παντα.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδικά: Rock, metal, gothic, funk και έντεχνα!!

Cancerman
Δραστήριο μέλος

πολυ βαρυ λαϊκο...(απλως με καταθλιβει)

Κοκκινου, Βισυ και Βανδη (αν και παλια ακουγα νομιζω πως πλεον εχουν χασει το μετρο)

οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι Βερα Λαμπρου, Πεζεντακου και το λοιπο συναφη τους (απλα θελω να προστατευσω τα αυτακια μου)

ωστοσο σε υψηλα επιπεδα εκτιμισης εχω τους Αδελφους Κατσιμιχα, το θηβαιο, Ιωαννιδη, Sting,Craig David toys Rainning Pleasure (οποτε τυχαινει να τους ακουω) και την........ Παπαριζου

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν αγοράζω cd πάντως 9/10 είναι ροκ ή μεταλ.
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

σιχαίνομαι το ebm/electro και τα σκυλάδικα...παρεπιεμπόντως ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Hunter
Περιβόητο μέλος

Ειμαι καθαρα ακουστικος τυπος.Τα παντα ακουω αρκει να μου αρεσουν.

Απο M.Manson, SOAD,Chicago, Μ.Jackson....

Τωρα που ειναι καλοκαιρι φυσικα εχω κολλησει με reggaeton!!!

princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Gοthick ειναι το πιο "μαυρο" ροκ, που ασχολιτε με θανατους, σατανισμο κλπ. Τρανο παραδειγμα ο Marilyn Manson
Ελπιζω να ειμουν κατατοπιστικος
BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Glam Rock (Φανατικα), Clasick Rock,Gothik Rock, Ελληνικο Rock,Hard Rock, αλλα ιδοι Rock που δεν ξερω πως ονομαζονται, Heavy metal, Glam Metal, Death metal (λιγο), Trash Metal, Black Metal (ελαχιστα), Power Metal και ενα Αμερικανικο στυλ που δεν ξερω πως λεγετε. Ειναι κατι μεταξυ καουμποικο και ροκ.
Μιας και περασε αρκετος καιρος και αλλαξανε τα γουστα ας ενημεροσουμε την λιστα...
Hard Rock(το νεο κολιμα μαζι με τα δυο εεπομενα), Heavy Meta, Trash Metal, Glam Rock,Ελληνικο Rock, Shock Rock,Punk, Epic Metal, Power Metal,Gothick Metal, Black Metal, Nu Metal (συγκεκριμενα πραγματα, το ST.Anger, Manson και κατι λιγα απο SOAD απο In Flames και απο Rob Zombie)Harcore,
Και μερικα παρακλαδια παρακλαδιων φυσικα οπου εχω χασει το μετριμα...
io-io
Διάσημο μέλος

Ελληνικα: Λατρευω (με μια δοση ντροπης) τον Χατζηγιαννη. Μου αρεσει το λεγομενο εντεχνο, εκτιμω φοβερα Αλκινοο Ιωαννιδη, Κατσιμιχαιους, κλπ κλπ. Επισης τα σπαω στα κλαμπ με Ρεμο, Παπαριζου (πολυ ανεβαστικη

Ξενα: Indie, Beatles

Και πολλα πολλα αλλα καθως ανακαλυπτω συνεχως καινουριες μουσικες που μου αρεσουν..
EDIT: Και παλια ακουγα φανατικα ελληνικο hip hop. Πλεον το πιο σχετικο με αυτο το ειδος που ακουω ειναι οι Ροδες!

Motown, Beatles, rap, hip hop, reggae, world music

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Μιας και περασε αρκετος καιρος και αλλαξανε τα γουστα ας ενημεροσουμε την λιστα...
Hard Rock(το νεο κολιμα μαζι με τα δυο εεπομενα), Heavy Meta, Trash Metal, Glam Rock,Ελληνικο Rock, Shock Rock,Punk, Epic Metal, Power Metal,Gothick Metal, Black Metal, Nu Metal (συγκεκριμενα πραγματα, το ST.Anger, Manson και κατι λιγα απο SOAD απο In Flames και απο Rob Zombie)Harcore,
Και μερικα παρακλαδια παρακλαδιων φυσικα οπου εχω χασει το μετριμα...
Τι ακριβώς από hardcore?
SAMURAi
Νεοφερμένο μέλος

RAP - από πάντα... ως τωρα καιτα πάντα σε οποιαδήποτε γλώσσα

Rock, Hardcore, Jazz (συγκεκριμένα..), Punk, NU-Metal,
Gospel ( συγκεκριμένα..), Celtic, Country..
..και τους τελευταίους 2,3εις μήνες ακούω KAI Ska , New Age..
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
τίποτα...

εκτός από rap κ'κεί συγκεκριμένα πράματα
Α, και Παπακωσταντίνου! ΟΕΟ!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Kate1914
- charmander
- johnsala
- Reader
- Skeptic95
- touvlo
- taketrance
- Εριφύλη
- sunsetpp
- AggelikiGr
- kuki
- Hased Babis
- iew
- rafaela11
- chester20080
- еще один пророк р...
- kalhkardia
- American Economist
- Alessandra Eliza
- New member
- Arianara S3
- giannhs2001
- Scandal
- Joji
- stupid bitch
- Requiem
- Δροσουλίτης
- Christina947
- maria89
- tsiobieman
- User2350
- Ariana2018
- azula
- Libertus
- SlimShady
- Loozen
- VasoGrimes
- harry akritas
- Darkking
- Luke.
- Thundergirl
- Memetchi
- Johnman97
- louminis
- Mhtrogoal
- Unboxholics
- fretoe
- tslef8
- ag97
- Αναήλ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.