Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-11-21

15:24
Πριν 1 μισή μήνα αγορασα δύο τζιν . Τελικά δεν μου αρέσουν έχασα κ λίγο βάρος οπότε μου είναι και μεγάλα πλέον . Θέλω να τα πουλήσω αλλά σε thrift shop οι τιμές είναι πολύ χαμηλές δηλαδή το πολύ 10 ευρώ να τα βάλουν ενώ εγώ για το ένα έδωσα 35 κ για το άλλο 50 ευρώ . Δεν θέλω να τα δώσω στην ίδια τιμή εννοείται απλά λίγο πιο χαμηλά μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί λίγες φορές . Όχι όμως και το 1/5 . Τι να κάνω ;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

01-11-21

17:00
Το εχω δει το θεμα σου αλλα δυστυχως δεν εχω προταση
Μονο καμια γνωστη, φιλη φίλης να τύχει να θέλει κανένα και μιας και ειναι σε άριστη κατάσταση και λιγο πιο φθηνά απο το κανονικό ισως τα παρει...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μονο καμια γνωστη, φιλη φίλης να τύχει να θέλει κανένα και μιας και ειναι σε άριστη κατάσταση και λιγο πιο φθηνά απο το κανονικό ισως τα παρει...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.099 μηνύματα.

01-11-21

17:50
Αν έχεις facebook, δοκίμασε να τα βάλεις στο facebook marketplace. Με όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες κανονικές (μπορείς να βάλεις φωτο και των αποδείξεων) αλλά και από το κατάστημα αν έχεις, με τα μοντέλα που τα φοράνε 

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

01-11-21

18:27
Καμιά εφαρμογή τύπου depop ή etsy μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, αλλιώς έχεις σκεφτεί να τα μεταποιησεις;
Guest 881237
Επισκέπτης

01-11-21

22:48
Είναι πολύ διαφορετικη η φόρμα οπότε δεν νομίζω . Θα το ψάξω για το site ευχαριστώ πολύ!Καμιά εφαρμογή τύπου depop ή etsy μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, αλλιώς έχεις σκεφτεί να τα μεταποιησεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σωστό ! Ευχαριστώ πολύΑν έχεις facebook, δοκίμασε να τα βάλεις στο facebook marketplace. Με όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες κανονικές (μπορείς να βάλεις φωτο και των αποδείξεων) αλλά και από το κατάστημα αν έχεις, με τα μοντέλα που τα φοράνε![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

01-11-21

23:00
Πριν 1 μισή μήνα αγορασα δύο τζιν . Τελικά δεν μου αρέσουν έχασα κ λίγο βάρος οπότε μου είναι και μεγάλα πλέον . Θέλω να τα πουλήσω αλλά σε thrift shop οι τιμές είναι πολύ χαμηλές δηλαδή το πολύ 10 ευρώ να τα βάλουν ενώ εγώ για το ένα έδωσα 35 κ για το άλλο 50 ευρώ . Δεν θέλω να τα δώσω στην ίδια τιμή εννοείται απλά λίγο πιο χαμηλά μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί λίγες φορές . Όχι όμως και το 1/5 . Τι να κάνω ;
τι νούμερο είναι; έχεις φώτο;
Guest 881237
Επισκέπτης

01-11-21

23:01
Τώρα είναι για πλύσιμο . Medium γιατί ?τι νούμερο είναι; έχεις φώτο;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

01-11-21

23:03
Τώρα είναι για πλύσιμο . Medium γιατί ?
medium σε τζιν; τα τζιν έχουν νούμερα... 26, 28, 30, 32...

αν βάλεις νούμερο και φώτο, μπορεί να μας ενδιαφέρουν.
π.χ. εγώ μπορεί να τα θέλω για τις ανιψιές μου.
Guest 881237
Επισκέπτης

01-11-21

23:08
Το συγκεκριμένο είχε s m l . Δεν νομίζω ότι η πλατφόρμα αυτή ενδείκνυται για προώθηση προϊόντων . Αν ενδιαφέρεστε θα σας στείλω το λινκ στο site που θα το ανεβάσω !medium σε τζιν; τα τζιν έχουν νούμερα... 26, 28, 30, 32...
αν βάλεις νούμερο και φώτο, μπορεί να μας ενδιαφέρουν.
π.χ. εγώ μπορεί να τα θέλω για τις ανιψιές μου.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

01-11-21

23:09
Το συγκεκριμένο είχε s m l . Δεν νομίζω ότι η πλατφόρμα αυτή ενδείκνυται για προώθηση προϊόντων . Αν ενδιαφέρεστε θα σας στείλω το λινκ στο site που θα το ανεβάσω !
Ok Zoomer!

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

02-11-21

19:10
Να τα χαρίσεις!!!Τι να κάνω ;
Guest 881237
Επισκέπτης

02-11-21

19:39
Το έχω κάνει πολλές φορές . Απλά τώρα είναι πολύ πρόσφατες οι αγορές και δεν κόστισαν και λίγο (για τα δικά μου δεδομένα)Να τα χαρίσεις!!!
View attachment 87298
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.