Τι να τα κάνω αυτά τα ρούχα;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πριν 1 μισή μήνα αγορασα δύο τζιν . Τελικά δεν μου αρέσουν έχασα κ λίγο βάρος οπότε μου είναι και μεγάλα πλέον . Θέλω να τα πουλήσω αλλά σε thrift shop οι τιμές είναι πολύ χαμηλές δηλαδή το πολύ 10 ευρώ να τα βάλουν ενώ εγώ για το ένα έδωσα 35 κ για το άλλο 50 ευρώ . Δεν θέλω να τα δώσω στην ίδια τιμή εννοείται απλά λίγο πιο χαμηλά μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί λίγες φορές . Όχι όμως και το 1/5 . Τι να κάνω ;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
Το εχω δει το θεμα σου αλλα δυστυχως δεν εχω προταση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μονο καμια γνωστη, φιλη φίλης να τύχει να θέλει κανένα και μιας και ειναι σε άριστη κατάσταση και λιγο πιο φθηνά απο το κανονικό ισως τα παρει...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.102 μηνύματα.
Αν έχεις facebook, δοκίμασε να τα βάλεις στο facebook marketplace. Με όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες κανονικές (μπορείς να βάλεις φωτο και των αποδείξεων) αλλά και από το κατάστημα αν έχεις, με τα μοντέλα που τα φοράνε :hmm:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Καμιά εφαρμογή τύπου depop ή etsy μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, αλλιώς έχεις σκεφτεί να τα μεταποιησεις;

Guest 881237

Επισκέπτης

Καμιά εφαρμογή τύπου depop ή etsy μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, αλλιώς έχεις σκεφτεί να τα μεταποιησεις;
Είναι πολύ διαφορετικη η φόρμα οπότε δεν νομίζω . Θα το ψάξω για το site ευχαριστώ πολύ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν έχεις facebook, δοκίμασε να τα βάλεις στο facebook marketplace. Με όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες κανονικές (μπορείς να βάλεις φωτο και των αποδείξεων) αλλά και από το κατάστημα αν έχεις, με τα μοντέλα που τα φοράνε :hmm:
Σωστό ! Ευχαριστώ πολύ

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.662 μηνύματα.
Πριν 1 μισή μήνα αγορασα δύο τζιν . Τελικά δεν μου αρέσουν έχασα κ λίγο βάρος οπότε μου είναι και μεγάλα πλέον . Θέλω να τα πουλήσω αλλά σε thrift shop οι τιμές είναι πολύ χαμηλές δηλαδή το πολύ 10 ευρώ να τα βάλουν ενώ εγώ για το ένα έδωσα 35 κ για το άλλο 50 ευρώ . Δεν θέλω να τα δώσω στην ίδια τιμή εννοείται απλά λίγο πιο χαμηλά μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί λίγες φορές . Όχι όμως και το 1/5 . Τι να κάνω ;

τι νούμερο είναι; έχεις φώτο;

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.662 μηνύματα.
Τώρα είναι για πλύσιμο . Medium γιατί ?

medium σε τζιν; τα τζιν έχουν νούμερα... 26, 28, 30, 32...:scratchhead:

αν βάλεις νούμερο και φώτο, μπορεί να μας ενδιαφέρουν.
π.χ. εγώ μπορεί να τα θέλω για τις ανιψιές μου.

Guest 881237

Επισκέπτης

medium σε τζιν; τα τζιν έχουν νούμερα... 26, 28, 30, 32...:scratchhead:

αν βάλεις νούμερο και φώτο, μπορεί να μας ενδιαφέρουν.
π.χ. εγώ μπορεί να τα θέλω για τις ανιψιές μου.
Το συγκεκριμένο είχε s m l . Δεν νομίζω ότι η πλατφόρμα αυτή ενδείκνυται για προώθηση προϊόντων . Αν ενδιαφέρεστε θα σας στείλω το λινκ στο site που θα το ανεβάσω !

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Τι να κάνω ;
Να τα χαρίσεις!!!
1635872997432.png

Guest 881237

Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια