akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

29-07-21

20:26
Στις δύσκολες στιγμές του καύσωνα ποιος θα πει όχι σε ένα ποτήρι νερό.
Ζεστό, δροσερό, κρύο, παγωμένο, με μπουρμπουλήθρες ή χωρίς. Φυσικό μεταλλικό, επιτραπέζιο, πηγής, μη εμφιαλωμένο, Πως προτιμάτε το νερό που πίνετε; Τι μάρκες προτιμάτε στη περίπτωση που παίρνετε εμφιαλωμένο;
Ζεστό, δροσερό, κρύο, παγωμένο, με μπουρμπουλήθρες ή χωρίς. Φυσικό μεταλλικό, επιτραπέζιο, πηγής, μη εμφιαλωμένο, Πως προτιμάτε το νερό που πίνετε; Τι μάρκες προτιμάτε στη περίπτωση που παίρνετε εμφιαλωμένο;
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

29-07-21

20:34
Στο σπίτι μου πίνω βρύσης.Στο φοιτητόσπιτο μου πίνω εμφιαλωμένο γιατί το νερό εκεί είναι πολύ σκληρό και ξεκάθαρα δε πίνεται
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

29-07-21

20:41
Στην Αθηνα βρύσης, στην Χιο ομως επειδη το νερο ειναι μη πόσιμο εμφιαλωμένο και κατα προτίμηση Βικος.

Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-07-21

20:48
Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

29-07-21

20:50
Στον ελεύθερο μου χρόνο πίνω και FijiAcqua di Cristallo Tributo a Modigliani

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.097 μηνύματα.

29-07-21

20:56
Μόνο βρύσης στο Περιστέρι
Ομολογώ όμως ότι το εμφιαλωμένο είναι πιο απολαυστικό.

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

29-07-21

21:19
Tap σε ασφαλείς περιοχές. Ζαγόρι και Θεόνη σε όχι τόσο.
Ξυνό νερό για ανθρακούχο και Ζαγόρι λεμόνι για με γεύση.
Ξυνό νερό για ανθρακούχο και Ζαγόρι λεμόνι για με γεύση.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

29-07-21

21:24
Στα Χανιά πίνω νερό από τη βρύση με φίλτρο, έξω πίνω εμφιαλωμένο νερό Σαμαριάς
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

29-07-21

21:25
Στο πλοιο για Χιο εχουν νερα Σαμαριας!! Ωραιο νερο, πίνεται ευχαριστα.Στα Χανιά πίνω νερό από τη βρύση με φίλτρο, έξω πίνω εμφιαλωμένο νερό Σαμαριάς
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

29-07-21

21:27
μήπως ταξιδεύεις με την ΑΝΕΚ; Βασικά δεν ξέρω αν η ΑΝΕΚ πάει Χίος αλλά η ΑΝΕΚ έχει έδρα τα Χανιά και έχουν νερά Σαμαριάς στα πλοία τουςΣτο πλοιο για Χιο εχουν νερα Σαμαριας
American Economist
Επιφανές μέλος

29-07-21

21:28
Ταξιδεύω με Blue star Ferries και hellenic Seaways, κυριως με Blue star ομως!!μήπως ταξιδεύεις με την ΑΝΕΚ; Βασικά δεν ξέρω αν η ΑΝΕΚ πάει Χίος αλλά η ΑΝΕΚ έχει έδρα τα Χανιά και έχουν νερά Σαμαριάς στα πλοία τους

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

29-07-21

21:30
Στην δουλειά πίνω ένα λίτρο φιλτραρισμένο νερό βρύσης.
Στο σπίτι πίνω 2-3 λίτρα νερό βρύσης.
Στις εξόδους μου πίνω ό,τι πίνει η παρέα.
Στο σπίτι πίνω 2-3 λίτρα νερό βρύσης.
Στις εξόδους μου πίνω ό,τι πίνει η παρέα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.040 μηνύματα.

29-07-21

21:31
ειμαι κι εγώ από το Βόριο Αιγαίο. Το πλοίο της blue star που έχει και τα goodies είναι το καλύτερο!Ταξιδεύω με Blue star Ferries και hellenic Seaways, κυριως με Blue star ομως!!![]()
Όσον αφορα το θέμα, αρκετά χρόνια πίνω εμφιαλωμένο νερό
American Economist
Επιφανές μέλος

29-07-21

21:36
Αγαπαμε blue star!!ειμαι κι εγώ από το Βόριο Αιγαίο. Το πλοίο της blue star που έχει και τα goodies είναι το καλύτερο!
Όσον αφορα το θέμα, αρκετά χρόνια πίνω εμφιαλωμένο νερό

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

29-07-21

22:10
Νερό βρύσης μόνο.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

30-07-21

09:40
Βρυσης στο σπιτι, εμφυαλωμενο στην ελλαδα. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να βρω καλο νερο πηγης εδω και ολα μου φαινονται πολυ σκληρα. Εχετε να προτεινετε καποιο μαλακο νερο πηγης;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

30-07-21

10:12
Εμάς μας χρωστάει ο κουμπάρος μας λεφτά κι επειδή έχει εταιρία με εμφιαλωμένα, μας τα ξεχρεώνει σε μπουκάλες
Οπότε πίνω εμφιαλωμένο βρέξει χιονίσει. Ως φοιτήτρια βέβαια έπινα και βρύσης, κλαιν.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-07-21

10:28
Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στα νερά; 
Για να είμαι εντός θέματος, εδώ στο σπίτι βρύσης και στο εξοχικό ή στις διακοπές εμφιαλωμένο (αλλά όχι κάποιο συγκεκριμένο).

Για να είμαι εντός θέματος, εδώ στο σπίτι βρύσης και στο εξοχικό ή στις διακοπές εμφιαλωμένο (αλλά όχι κάποιο συγκεκριμένο).

30-07-21

10:59
Νερό που έχει υποστεί επεξεργασία πρώτα από συστοιχία UF, κι έπειτα από RO. Τι να μας πουν και τα Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani.
Jk, Σεληνάρι/Ρούβας στην Ελλάδα, κι εδώ Szentkirályi χωρίς ανθρακικό.
Jk, Σεληνάρι/Ρούβας στην Ελλάδα, κι εδώ Szentkirályi χωρίς ανθρακικό.

30-07-21

11:55
Παλαιότερα, σπαταλούσαμε (κι εγώ δεν ξέρω πόσα) για 6x1,5lt νερά Νιόβη, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κατασταλάξει σε φίλτρο νερού βρύσης, το οποίο απ' ότι φαίνεται, όχι μόνο βόλεψε, σύμφερε και οικονομικά. Το κόστος των εμφιαλωμένων νερών έφτανε ετησίως τα 84€ (39 εβδομάδες (Ιανουάριος - Μάιος και Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος) από μια εξάδα και 13 εβδομάδες (Ιούνιος - Αύγουστος) από δύο εξάδες). Αντίθετα, το φίλτρο κοστίζει μόνο 50€ και χρειάζεται αλλαγή μετά από αρκετούς μήνες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Joji
- User2350
- louminis
- Ariana2018
- jj!
- Scandal
- camil
- ggl
- Unboxholics
- tslef8
- Citylights
- charmander
- fockos
- Meow
- Viedo
- Stelios725
- fretoe
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- adamantia vel
- spring day
- Theodora03
- VasoGrimes
- chester20080
- Slytherin
- taketrance
- 1011
- Scott
- Insertcoin
- American Economist
- globglogabgalab
- New member
- Αναστασία197
- T C
- Paragontas7000
- CiNeFiL
- giannhs2001
- Memetchi
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.