drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά τα άλλα, διαβάζω πολλές εφημερίδες που έχουν διαδικτυακή παρουσία σχεδόν καθημερινά. Παλιότερα τα Σαββατοκύριακα αγόραζα "Τα ΝΕΑ", "Καθημερινή", "ΕΛευθεροτυπία", 'ΤΟ ΒΗΜΑ", αλλά πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές δε συμφέρει. Πολύ σπάνια να πάρω κάποια που έχει καμιά ενδιαφέρουσα ταινία (που δεν μπορώ να βρω με άλλο τρόπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

εγω εχω την τυχη να μου ερχονται ΟΛΕΣ οι πρωινες και απογευματινες στο γραφειο, και επισης τα πιο πολλα περιοδικα, αλλα τα μονο που διαβαζω ειναι τα τεχνολογικα
Μπορώ να καβατζώσω όσα γυναικεία περιοδικά σου στέλνουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Στο μόνο περιοδικό που έχω παραμείνει "πιστός" είναι το National Geographic που είμαι συνδρομητής του από το πρώτο τεύχος (Οκτώβριος 1998).
Κατά τα άλλα, διαβάζω πολλές εφημερίδες που έχουν διαδικτυακή παρουσία σχεδόν καθημερινά. Παλιότερα τα Σαββατοκύριακα αγόραζα "Τα ΝΕΑ", "Καθημερινή", "ΕΛευθεροτυπία", 'ΤΟ ΒΗΜΑ", αλλά πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές δε συμφέρει. Πολύ σπάνια να πάρω κάποια που έχει καμιά ενδιαφέρουσα ταινία (που δεν μπορώ να βρω με άλλο τρόπο!) ή όταν θέλω καινούριες συνταγές!!!
Τα ίδια διαβάζουμε με εξαίρεση τα ΝΕΑ που δεν μου αρέσουν καθόλου λόγω πολιτικής άποψης. Η Ελευθεροτυπία είναι πιο δημοκρατική αλλά απ'ότι μαθαίνω πάει για κλείσιμο λόγω φοβερών χρεών. Την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την θέλω κυρίως για το περιοδικό Ε (έχει και τον Αρκά τελευταία σελίδα

Πού και πού κάνω την ατασθαλία και παίρνω κάτι γυναικείο ή κουτσομπολίστικο, πχ InTouch ή και Cosmo.
Λατρεύω όμως το Spiegel ή και το Stern ενώ "βουτάω" ευχαρίστως και το Weltwoche του ιχλίμπεντιχ!

https://www.spiegel.de/
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Τρυφερά πλάσματα που γεννήθηκαν από την πρωτοποριακή ιδέα ενός Ιάπωνα φωτογράφου...
Εσείς τα έχετε αγοράσει???
Πώς τα βρίσκετε??? Δεν είναι κούτσικα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν είμαι φανατική με εφημερίδες, διαβάζω των γονιών μου, ξεφυλλίζω και θα σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο αν το βρω ενδιαφέρον. Τις Κυριακές ο μπαμπάς παίρνει πολλές, οπότε έχω και διαβάζω. Μου αρέσει πολύ το περιοδικό της Καθημερινής.
Περιοδικά παίρνω Cosmo, Diva και πολλές φορές Madame Figaro, Marie Claire και Votre Beaute που είναι μέσα στο Θέμα. Όταν θέλω να ταξιδέψω παίρνω και περιοδικά με προορισμούς. Είμαι συνδρομήτρια στο βρετανικό Glamour κι αν βρω παίρνω και το Company και είμαι φανατική του free press, κυρίως Lifo και Look.
Ότι και να μου δώσεις θα το διαβάσω παρόλα αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόσφατα, με την ευγενική συνδρομή ενός καλού ανθρώπου, ανακάλυψα το Ζενίθ, που με ενθουσίασε με τη θεματολογία, το βάθος επεξεργασίας και τις πολλαπλές εκλάμψεις που μου δημιούργησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, όχι τακτικά, αραιά και που, παίρνω περιοδικά για computers, χωρίς να έχω προτίμηση σε κάποιο, όποιο μου γεμίσει το μάτι εκείνη τη στιγμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstas21
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Guest 648211
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

1) Καθημερινή
2)Σκαι
3)CNBC
4) Canadian Broadcasting corporation
5) The economist
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Κι εγω το ιδιοΔεν διαβαζω ουτε περιοδικά ουτε εφημεριδες. Ολα απο το διαδίκτυο![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.