ααααα και φυσικά τον Εφοπλιστή όπωτε τον βρίσκω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes :να προσθέσω οτι τα Σ.Κ. διαβάζω και Επενδυτή, Αξία και Εθνος.
ααααα και φυσικά τον Εφοπλιστή όπωτε τον βρίσκω!!!
Την ναυτεμπορική δεν την παίρνεις έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή σε οικονομικές όπως και το κέρδος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ps. Απλά στο ερωτηματολόγιο δεν αναφέρει ηλεκτρονικές εκδόσεις...
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Έπαιρνα και Metal Hammer και RAM. Παίρνω και το Linux Format (όχι κάθε μήνα) και το PC Master πλέον μόνο (και το gold).
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vita (ανήκει στα επιστημονικού ενδιαφέροντος

Βήμα της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και μια φορά που το ΘΕΜΑ είχε ταινία του Γκουσγκούνη

kleftra
Διάσημο μέλος

Συνεργάζεσαι σε κάποιο κομμάτι;Εγώ διαβάζω Ναυτεμπορική καθημερινά(το έχω ήδη δηλώσει στην απαντησή μου πιο πάνω).Αρθρογραφείς;Δλδ σε διαβάζω;Σε ποια στήλη;Πες μου.........Αρχική Δημοσίευση από Founes :Με την Ναυτεμπορική συνεργάζομε σε κάποιο κομμάτι και επισκέπτομε την ηλεκτρονική της έκδοση καθημερινά!!!
ps. Απλά στο ερωτηματολόγιο δεν αναφέρει ηλεκτρονικές εκδόσεις...

Giovanna
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

΄Αρχική Δημοσίευση από Giovanna :Τo computer active δεν ειναι αυτο που ειχε ενα navigator? το πηρα πρωτη φορα, απλα και μονο επειδη ηθελα το navigator, το οποιο ομως δεν μου δουλευει-η δεν εγκατασταθηκε καλα...![]()
όχι δεν είναι αυτό
Το ξέρω επειδή το αγοράζ και δεν είχε τίποτα για δώρο
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

α, και είμαι τρελαμένος με τα κόμιξ(asterix,λούκυ λουκ,ντόναλντ,κλασσικά,ΚΟΜΙΞ,μίκυ μάους κ.α)

Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης διαβάζω το PC MAG, ΤΑ ΝΕΑ, την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, και πότε πότε την Ελευθεροτυπία τις Τετάρτες για το 9...

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain :Διαβάζω σε μηνιαία βάση το free και που και που παίρνω κανένα περιοδικό για υπολογιστές!
α, και είμαι τρελαμένος με τα κόμιξ(asterix,λούκυ λουκ,ντόναλντ,κλασσικά,ΚΟΜΙΞ,μίκυ μάους κ.α)![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παλία σαν άμυαλο παιδάκι που ήμουν διάβαζα strange , abanton κτλ... αλλά τώρα ούτε να τα βλέπω θέλω...
Επίσης για άγνωστο λόγο σταμάτησα να αγοράζω metal hammer, metalzone .....
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Από ξένα μόνο Uncut, με διαφορά το καλύτερο μουσικό περιοδικό (και με μόνο 6 ευρώπουλα με CD)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

To soniq , δεν το ξέρω όυτε βρήκα κάτι στο google , με τι έχει να κάνει;Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Από ελληνικά PC Magazine, PC World και Soniq.
Από ξένα μόνο Uncut, με διαφορά το καλύτερο μουσικό περιοδικό (και με μόνο 6 ευρώπουλα με CD)
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

My mistake, Sonik ενοούσα και είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη του ΠΟΠ+ΡΟΚ του πιο ιστορικού μουσικού περιοδικού στην Ελλάδα που βέβαια συνεχίζει να βγαίνει ακόμα αλλά δεν έχει καμία σχέση με το παλιό.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:To soniq , δεν το ξέρω όυτε βρήκα κάτι στο google , με τι έχει να κάνει;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάνω από το 60% από αυτά που διαβάζω στα τεχνολογικά περιοδικά πρώτα τα έχω διαβάσει στο internet. (Μην με ρωτήσετε γιατι τα πέρνω τότε...., δεν ξέρω τι να σας απαντήσω... ):oΑρχική Δημοσίευση από gademis:Παλιά παλια, πρίν το 90 επαιρνα pixel και μετά pc Master. Μετά το 95 RAM και μετά τίποτα γιατι έπαθα internet.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Τα διαβάζω κι εγώ στο νετ, απλώς τα παίρνω για την ρομαντικότητα του τύπου απλά...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Πιστεύω πως ο λόγος που εσύ (όπως κι εγώ) αγοράζεις περιοδικά το περιεχόμενο των οποίων εύκολα μπορείς να βρεις στο internet είναι ένας:Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πάνω από το 60% από αυτά που διαβάζω στα τεχνολογικά περιοδικά πρώτα τα έχω διαβάσει στο internet. (Μην με ρωτήσετε γιατι τα πέρνω τότε...., δεν ξέρω τι να σας απαντήσω... ):o
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί (και δείχνω με το δάχτυλό μου τον gademis

Πάντα θα υπάρχουν real paper freaks!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.