Σκέφτομαι ουτοπικά αλλα αν μπορούσα να αλλάξω τους ανθρώπους κ εμενα θα ήθελα να φύγει η απληστία,η χαιρεκακία.Να ζούμε σε ενα κόσμο χωρίς χρήματα,όπου όλοι θα είναι ίσοι κ ο καθένας θα δίνει στον άλλον αυτό που χρειάζεται .
Αυτό ειναι αδυνατον οπότε :-P :
Όσον αφορά τον εαυτό μου θα ήθελα να μπορούσα να μετριάσω την ευαισθησία μου. Να έχω περισσότερο σθένος για να έχω τη δυνατότητα να τα καταφέρνω μόνη μου.
Να μην υποκύπτω σε μικροπρέπειες τύπου να σχολιάσω άσχημα κάποιον που μου φέρθηκε καπως ή ειναι γενικά σκαρτο άτομο .
Να ήμουν πιο σταθερός χαρακτήρας. Θέλω να με γνωρίσω καλα και να καταλάβω τις πραγματικές μου επιθυμίες και απόψεις που αλλάζουν συνέχεια ανάλογα με τα συναισθήματα μου και τις επιρροές μου. Ώρες ώρες ειναι λες και ειμαι φτερό στον άνεμο. Μια από δω μια άπο κει.
Πιστεύω οτι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε ειναι αυτογνωσία κ κατανόηση στους γύρω μας. Να είμαστε προσγειωμένοι...
Και κατι που προσωπικά θα ήθελα να έχουν όλοι ειναι ευγένεια..Ειδικά προς τους αγνώστους.
Οταν συναναστρέφομαστε με τους άλλους έστω κ για λίγο εχει μεγάλη αξία η ειλικρινής ευγένεια κ οχι η τυποποιημενη...
Σκάστε ένα χαμόγελο και ίσως βοηθήσετε κάποιον να δει την μέρα πιο αισιόδοξα.