Demelene
Διάσημο μέλος

Τι πιστεύεται ότι έγινε την 11/9
Επεξηγήσεις:
Α)Ήταν μια επιτυχημένη οργανωμένη επίθεση κατά της Αμερικής από τον "κακό κόσμο της μέσης ανατολής"? (δεν θέλω να πω Al-Quida καθώς εγώ δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο δεν είναι πιόνι της ΗΠΑ
Β)Μια εν γνώση από τις μυστικές υπηρεσίες επίθεση κατά της Αμερικής, που ξέφυγε εκτός ελέγχου και δεν πιστεύαν ότι θα μπορούσε να ρίξει τους πύργους
Γ)Ενα Show της Αμερικής, με τους πύργους να πέφτουν με ελεγχόμενη κατεδάφιση και στο πεντάγωνο να πέφτει ποτέ αεροπλάνο παρά μόνο πύραλος της Αμερικής!
Αν δεν είναι αρκετά κατανοητές μπορώ να τις αναλύσω και άλλο πριν ψηφίσετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπήρξε ποτέ αεροπλάνο στο πεντάγωνο με την τυχαία εγκαταλελειμένη πτέρυγα και πιστεύω ότι οι πύργοι πέσαν με το πάτημα ενός κουμππιού με ελεγχόμενη κατεδάφιση!
Το Documentary μοιράζεται εδώ και μήνες δωρεάν μέσω p2p, και οι ίδιοι οι δημιουργοί του προτρέπουν σε αυτό. Συνεπώς για όσους τους ενδοιαφέρει
Emule και λοιπά
ed2k://|file|911.-.Loose_Change_2nd...|732350464|371dc596604a1e9c3927e8b5fa404e40|/
και
ed2k://|file|911 - Loose Change 2nd...209373184|b1a486f bcd3dd138e791b747e08f81a0|/
Torrent
911_-_Loose_Change_2nd_Edition_Incl._Extras_DVDRip_(REA D_COMMENT.3425065.TPB.torrent
Υπότιτλοι: https://www.loosechange911.com/downloads.htm
Google Video: https://video.google.com/videoplay?do...20890224991194
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αμύνονται τα κακόμοιρα!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μια ελενχόμενη έκρηξη χρειάζετε μήνες σχεδιασμού και δεν μπορεί να στηριχθεί στο μεταβλητό γεγονός ενός αεροπλάνου.
Αν δεις τα ρεπορτάζ discovery και National Geographic τα κτήρια έπεσαν κυρίως λόγο της κυρωζήνης που έλιωσε τα μεταλικά υποστηλώματα των πύργων.
Τα σενάρια συνομωσίας ίσως προσπαθούν να καλύψουν κάπιους άχρηστους στην CIA και να δείξουν ότι ήθελαν και το έκαναν.
Το ότι επωφελήθηκαν απο αυτήν την κατάσταση δεν το αμφισβητό. Πολύ βασικό είναι πάντως να δείς το ντοκυματέρ για την 11 Σεπτεμβρίου του Μαικλ Μουρ, λέει μεγάλες αλήθειες κυρίως για το παρασκήνιο.
Μην τους δίνουμε και μεγάλη αξία σε κάποια πράγματα καθώς δεν ειναι ένα και δυο τα λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

+1Δεν νομίζω να συμφωνήσω σε αυτο, δεν κερδίζεις και πολλά δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι είσαι τρωτός ακόμα και μέσα στο σπίτι σου.
Μια ελενχόμενη έκρηξη χρειάζετε μήνες σχεδιασμού και δεν μπορεί να στηριχθεί στο μεταβλητό γεγονός ενός αεροπλάνου.
Αν δεις τα ρεπορτάζ discovery και National Geographic τα κτήρια έπεσαν κυρίως λόγο της κυρωζήνης που έλιωσε τα μεταλικά υποστηλώματα των πύργων.
Τα σενάρια συνομωσίας ίσως προσπαθούν να καλύψουν κάπιους άχρηστους στην CIA και να δείξουν ότι ήθελαν και το έκαναν.
Το ότι επωφελήθηκαν απο αυτήν την κατάσταση δεν το αμφισβητό. Πολύ βασικό είναι πάντως να δείς το ντοκυματέρ για την 11 Σεπτεμβρίου του Μαικλ Μουρ, λέει μεγάλες αλήθειες κυρίως για το παρασκήνιο.
Μην τους δίνουμε και μεγάλη αξία σε κάποια πράγματα καθώς δεν ειναι ένα και δυο τα λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω να συμφωνήσω σε αυτο, δεν κερδίζεις και πολλά δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι είσαι τρωτός ακόμα και μέσα στο σπίτι σου.
+1

Εγώ αν και δεν είμαι μέγας φαν των θεωριών συνομωσίας, πιστεύω ότι οι Αμερικανοί είχαν πληροφορίες όπως και οι Ισραηληνοί ότι επικειται επίθεση από Αραβες τρομοκράτες και δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στις πληροφορίες τους, θεωρόντας τες αβάσιμες (Οι Εβραίοι βέβαια δε κάναν το ίδιο λάθος.) ή σκόπιμα τις θεώρησαν αβάσημες.

Demelene
Διάσημο μέλος

Εγώ σου λέω είμουν κάτι μεταξύ εσένα και του Troll. Ποιά έχω αλλάξει ριζικά άποψη! Και με βάση την προιστορία τους Perl harbor αλλά και αυτό που λέει στο farenheit 9/11 ότι επί εποχής Κούβας σχεδιάστηκε στημένο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στην Florida για να εισβάλουν στην ΚΟΥΒΑ και απορίφθηκε από τον τότε πρόεδρο!Και αυτοί που το σχεδιάσαν είναι κάτι σε υπουργούς αμύνης τώρα στην Αμερική! Και μην ξεχνάμε την ιστορία με την σελήνη (όποιος δηλαδή την πιστεύει)
Πολλές συμπτώσεις παιδιά!
Σχετικά με το πέσιμο των διδύμων πύργων δεν σας προκαλεί καθόλου εντύπωση ότι αν ο σκελετός έλιωνε τότε δεν θα λύγιζε από κάποια πλευρά και δεν θα πέφταν και οι δύο κατακόρυφα? Και άντε να συμβεί στον ένα! ΚΑΙ στους δύο νομίζω ότι οι πιθανότητες δεν το επιτρέπουν! Και μάλιστα ακριβώς στον ίδιο περίπου χρόνο! Και κάτι ακόμα! Ο χρόνος πτώσης των πύργων ισοδυναμεί απίστευτα ίδια με το χρόνο πτώσης ενός αντικειμένου από την κορυφή του με ελεύθερη πτώση! Πύργος με απείραχτο σκελετό 60 ορόφων από κάτω δεν νομίζω να καταρέει σε τέτοιο χρόνο! Και μάλιστα δύο πύργοι! Και επίσης λόγω ότι η βάση είναι πιο γερή όσο πιο κάτω είναι η πτώση από την επιβράδυνση ανά όροφο έπρεπε να είχε σταματήσει! Και αυτά δεν τα λέω εγώ έτσι! Μηχανικοί.
Πραγματικά όσοι έχετε την παραμικρή σχέση με κατεβαστήρια δείτε το! Οι υπόλοιποι θα χαρώ να σας την διαθέσω!

Και διορθώστε το Α στην ψηφοφορία, δεν είναι ένα καλούπι ο Αραβικός κόσμος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Σόρι για το "φωναχτό" μήνυμα...! Αλλά ήθελα να το προλάβουμε, ειδικά το δεύτερο.
tsus
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

+10000Δεν νομίζω να συμφωνήσω σε αυτο, δεν κερδίζεις και πολλά δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι είσαι τρωτός ακόμα και μέσα στο σπίτι σου.

Οι συνομωσιες πουλάνε ... δες τι εγινε με τον κώδικα da vinciΓιάννη δες την ταινεία που αναφέρω!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

1) Το Γίδι έχει δίκιο, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί
2) Η τεχνολογία που κατασκευάζονται οι ουρανοξήστες δεν είναι δυνατόν να είναι ευρήτερα κατανοητή και δεν μπορώ και να συζητήσω ένα τέτοιο θέμα, απλά λήσε μου αυτή την απορία, τα εκρηκτικά που τα είχαν βάλει στην βάση?
Μην τρελαθούμε ρε παιδιά τόσο πολύ οργανωμένοι είναι οι Αμερικάνοι ώστε να κοροηδέψουν όλο τον κόσμο, να διοργανώσουν 4 αεροπειρατίες να τις συσχετήσουν με την Αλ καιντα με υπαρκτά πρόσωπα που ήταν μέσα στις πτήσεις, να προβλέψουν ότι τα βρούν σε αυτό το σημείο ακριβώς τα αεροπλάνα και όχι πιο πάνω καταστρέφοντας τα εκρηκτικά που "είχαν" τοποθετήσει και μετά απο όλα αυτά να δείξουν την αδυναμια τους χωρίς να καταφέρουν ποτέ να πιάσουν τον άνθρωπο που τα προκάλεσε όλα αυτά και συνεχίζει να τα προκαλει?
Μήπως είναι λίγο τραβηγμένο όλο αυτο το σενάριο?
Εδώ έχουν
α) Εγκλωβιστεί στο Ιρακ και κοιτάζουν πως θα βγούν
β) τους έκοψε την μαγκιά το Ιράν,
γ) η Βόρειος Κορέα πετάει πυράυλους που κάλιστα θα μπορούσαν να σκάσουν στην Αλάσκα και κάνουν το κορόηδο
δ) Το τσιράκι τους το ισραήλ βγήκε ητημένο απο το Λίβανο
και είναι η χώρα που θα μπορέσει να οργανώσει κάτι τέτοιο? Μπα δεν νομίζω, απλά ίσως προσπαθούν να καλύψουν τα χάλια τους! Τίποτα παραπάνω.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι λετε τωρα?????ειναι δυνατον να το εκαναν για show ή να το ηξεραν κ να μην ηθελαν να το αποτρεψουν??????πρεπει ειναι πολυ αρρωστοι οι μερικανοι για να το κανουν αυτο!η εξηγηση ειναι οτι τους την επεσαν οι αλκαϊντιανοι κ την πατησαν.....μην το παρακανουμε![]()
Ποτέ μην υποτιμάς κάποιον που έχει καταφέρει και εξουσιάζει τόσο κόσμο. Μην ξεχνας κάτι βασικό όσοι βρίσκονται ψηλά είανι γιατί πατούν πάνω σε πτώματα και ειδικά οι αμερικανοί πολίτες για να μην αντιδρούν με όλα αυτά και μάλιστα να σιγοντάρουν τα "κεφάλια" πρέπει να είναι εντελώς πρόβατα όπου πεί ο τσοπάνης απλά ακολουθούν! Για σκέψου πόσοι αμερικανοί έχουν σκοτωθεί σε μάχες που ξεκίνησαν από υποτιθέμενες προκλήσεις άλλων λαών και στο τέλος βγήκαν οι αμερικανοί και είπαν ουπς sorry εγώ νόμιζα πως μας απειλήσατε....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν ήθελα να βάλω AlQuida γιατί εγώ δεν είμαι πεποισμένες ότι υπάρχει ακριβώς έτσι όπως μας την παρουσιάζουν!
Εγώ συμφωνώ με Torry!
Για το Perl Harbor ξέρετε? Ξέραν και παραξέραν για την επίθεση και μου λέτε για θράσος? Και μιλάμε για άλλες εποχές! Εδώ οι άνθρωποι απέκτησαν εν λευκώ να βομβαρδίζουν όπου θέλουν με το πρόσχημα της τρομοκρατίας! Μια χαρά κερδισμένοι βγήκαν ειδικά όταν όλα τα σημαντικά στους πύργους μέσα είχαν σωθεί!
Δεν είμαι συνομώτης απλά κάποια πράγματα δεν κολάνε! Το άλλο μεγάλο ψέμα με την σελήνη το έχετε ακούσει? Εκεί να δείτε τι λάθη υπάρχουν που δεν καλύπτονται με τίποτα και ούτε η NASA μπορεί να απαντήσει!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Είχαν πληροφορίες αλλα της ανγόησαν,
Είδαν τα γιαπωνέζικα βομβαρδιστικά και νόμιζαν ότι ηταν δικά τους,
Βύθισαν κατασκοπευτικό υποβρύχιο και δεν έκαναν τίποτα
Τα ραντάρ δεν δούλεψαν για χαζούς λόγους
Συγκέντρωσαν τα μαχητικά τους πολύ κοντά το ένα στο άλλο μόνο και μόνο για να αποφύγουν το ενδεχόμενο σαμποτάζ, κάνοντας πο΄λύ ευκολη του δουλειά των επιτηθέμενων και άλλα πολλά.
Η ψωρο-περιφάνεια τους έφαγε τότε, εδώ έχασαν σχεδόν όλο τον στόλο Ειρηνικού και αμέτρητες δυνάμεις τι μόνο και μόνο για να έχουν δικαιολογία για να επιτεθούν σε ένα υπάρχον πόλεμο?
Η ατομική ήταν έτοιμη και ανεξάρτητα αν γινόταν το Περλ Χάρμορ η όχι θα έπεφτε για να μην συνεχιστεί ο πόλεμος και στον Ειρηνικό.
Και επειμένω για τους πύργους, δεν καταρήπτεις τον μύθο του άτρωτου απλά για να κάνεις κάτι το οποίο μπορείς να το κάνεις με μικρότερο κόστος
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει απόλυτο δίκιο το Γίδι.Βάλε "τρομοκράτες" αντί Αραβικός κόσμος, είναι και μικρότερη λέξηΓίδι έχεις δίκιο αλλά δεν μπορούσα να το βάλω αλλιώς γιατί έχει όριο το μέγεθος του κειμένου! Εξού και οι επεξηγήσεις!
Δεν ήθελα να βάλω AlQuida γιατί εγώ δεν είμαι πεποισμένες ότι υπάρχει ακριβώς έτσι όπως μας την παρουσιάζουν!

Demelene
Διάσημο μέλος

Καλά δεν αγχώνομαι υπάρχει η επεξήγηση! Αν θέλει κάποιος Mod ας το διορθώσει! Δεν με απασχολεί κιόλας! Άλλωστε εγώ την έγραψα λίγο με ειρωνικό στιλ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.