Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό φαίνεται.
Πρεπει να ρωτήσω αν έχει και ίντερνετ μαζί.
prinCess.
Επιφανές μέλος

[εγώ δεν έχω καν γουατς απ, είναι πολύ μέινστριμ για μένα.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να γίνουν οι όροι καλύτεροι.
Αυτό είπαν, τώρα ποιος ξέρει..
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου είπαν ότι εφόσον αγοράζεις το πακέτο, θα ισχύει εφ όρου ζωής.
Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να γίνουν οι όροι καλύτεροι.
Αυτό είπαν, τώρα ποιος ξέρει..
Δηλαδη αμμα του αλλου του ερθει και θελει να διακοψει τι κανει;;;

Μου είπαν ότι εκείνοι δεν μπορούν να αποσύρουν τους ευνοικούς ορους.
Ότι δηλαδή αφού έταξαν 300 λεπτά χρόνο ομιλίας, αυτό δεν αλλάζει.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα αυξήσουν, ότι δεσμεύονται εφόρου ζωής ότι δεν θα το αναιρέσουν.
Ο κάτοχος κάρτας μπορεί να το διακόψει ανά πάσα στιγμή. Άλλωστε δεν υπάρχει δέσμευση, όποτε θέλει το κόβει.
(Γράφω ότι μου είπαν, με επιφύλαξη. Μπορεί να λένε και χαζομάρες για να πουλησουν).
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Δηλαδη αμμα του αλλου του ερθει και θελει να διακοψει τι κανει;;;
Α δε γίνεται. Υπογράφεις συμβόλαιο ότι θα έχεις wind για ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ *evil laugh etc*

αααα ε τότε θα πάω να κάνω αυτό της Wind.
Καλό φαίνεται.
Πρεπει να ρωτήσω αν έχει και ίντερνετ μαζί.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 10 ευρώ που σου μένουν στην κάρτα (δηλαδη 8 κατι με τους φόρους) για να προσθέσεις πακέτα ιντερνετ ή sms...με 5 ε παίρνεις πχ 500 MB...
akaliptos69
Νεοφερμένο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

- 200 min προς όλα τα εθνικά δίκτυα
- 100 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα
- 1 GB internet

Επίσης, μου φαίνεται υπερβολικά άβολη η πλοήγηση στο internet με το κινητό, οπότε κι αυτό το χρησιμοποιώ σπάνια. Αλλά ό,τι σύνδεση και να πάρεις τη σήμερον ημέρα, το internet συμπεριλαμβάνεται σχεδόν πάντα στο πακέτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια, κάποιος που κάνει πολύ μεγάλη χρήση, εξακολουθεί το συμβόλαιο να είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή γι' αυτόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

8.5 ευρώ κανουν τα 2gb για 1 μήνα. Βάλε και και αλλα 10 ευρώ γεια χρονο ομιλίας αντε και sms πλησιάζεις τα 20 ευρώ για χαμηλή χρήση. Με 34,9 ευρώ παίρνεις ενα συμβόλαιο που δεν χρειάζεται να κοιτάξεις να ξεμείνεις από mb. Mε κάρτα αυτά τα πράγματα θα στοιχιζαν κανά 50αρι. Επιπλέον έχεις και επιδότηση και μπορείς να παίρνεις νεο device κάθε χρόνο.

Σημείωση: Καρτοτηλέφωνο αξίζει μόνο όταν είσαι φοιτητής και έχεις φοιτητικές προσφορές.
Scandal
Διαχειριστής

Η κάρτα ΔΕΝ συμφέρει αν δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις σχετικό πρόγραμμα. Αν δεν το ενεργοποιήσω η κάρτα πέφτει με τη μία!
Επίσης αν δηλωθείς φοιτητής στη vodafone, δεν σου απενεργοποιεί ποτέ τη φοιτητική ιδιότητα ακόμα κι αν λήξει το πάσο!

Scandal
Διαχειριστής

Το exclusive 8.5 που βάζω (8.5 ευρώ) δίνει και GB τα οποία δεν στα παίρνει πίσω αφού τελειώσει ο μήνας. Έτσι έχω μαζέψει 25GB διαθέσιμα δεδομένα τα οποία χρησιμοποιώ ακόμα και μέσα στο σπίτι κι ας ξεχαστώ να ανοίξω wifi. Είναι τόσα πολλά που δεν με απασχολεί καν η κατανάλωση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.